Şimdi Ara

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
21.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone ile dışarıdan bağlandıgımız wireless'i bilgisayarımıza paylaştırmanın bir yolu varmı 3G paylaşımında oldugu gibi ?

EDİT:

MyWi 5.0 programı ile iPhonu istediğiniz gibi wifi'den yada USB'den yada Bluetooth'tan HOTSPOT olarak kullanabilirsiniz.
    Dışarıdaki Wifi'ye bağlanıp PC ile istediğiniz yolla bu bağlantıyı paylaşabilirsiniz.

SON OLARAK HALA ŞÜPHESİ OLANLAR İÇİN SIMKARTIMI ÇIKARDIM VE ÖYLE DENEDİM SONUÇ ÇALIŞIYOR

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI)

BU RESİM IPHONE DIŞARIDAKİ WIFI BAĞLANTISINA BAĞLANDIKTAN SONRA USB KABLOSU İLE ALDIGI WIFI BAĞLANTISINI BİLGİSAYARA PAYLAŞTIRARAK YÜKLENMİŞTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 25 Ekim 2011; 17:31:26 >

• wireless o an için telefona baglantiyi almakla mesgul oldugundan, disariya veremiyor, tethering'lerin hiçbiri yapmaz bunu, iki tane wireless anteni olmadigi müddetçe..

ekleme: telefon wireless'a bagli iken usb ile bilgisayara aktarabilirsin, telefonun modem olarak kullanilmasi olayi iste, ama iphone bunu 3G için yapiyor da wireless için yapiyor mu emin degilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieurje -- 12 Ekim 2011; 20:30:05 >
  • Jailbreak program vs her şey olur yokmu bilen ?
  • olmaz maalesef, bu donanimsal bir olay, yazilimsal degil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsieurje

olmaz maalesef, bu donanimsal bir olay, yazilimsal degil..

Kesinmi bu çaresi yokmu çünkü ufak wireless adaptörleri ile bu mümkün oluyor iphonu sadece wireless adaptörüne çevirecek bir uygulama yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

Kesinmi bu çaresi yokmu çünkü ufak wireless adaptörleri ile bu mümkün oluyor iphonu sadece wireless adaptörüne çevirecek bir uygulama yokmu ?

dedigim gibi bi cihaz hem wireless alip disariya da wireless veremez, bunun icin iki tane anten lazim, ve kaldi ki bu biraz sacmalik oluyor diger cihazi bu cihaz uzerinden wireless agina katmaktansa dogrudan katmak daha dogru olur..
  • quote:

quote:

quote:

dedigim gibi bi cihaz hem wireless alip disariya da wireless veremez, bunun icin iki tane anten lazim, ve kaldi ki bu biraz sacmalik oluyor diger cihazi bu cihaz uzerinden wireless agina katmaktansa dogrudan katmak daha dogru olur..

Olayı anlamadın hocam bunun amacı şuydu bana wireless adaptör lazım, dedim onu almaktansa iPhone nasıl olsa wireless'a bağlanıyor onun bağlantısını pc'ye vermeyi düşünüyordum ama şimdi wireless adaptör alıcam mecburen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Olayı anlamadın hocam bunun amacı şuydu bana wireless adaptör lazım, dedim onu almaktansa iPhone nasıl olsa wireless'a bağlanıyor onun bağlantısını pc'ye vermeyi düşünüyordum ama şimdi wireless adaptör alıcam mecburen.

hah iste onun icin olay su, iphone wireless agina baglanir, ayni zamanda da usb'den bilgisayara baglidir, iphone'a gelen wireless baglantisi usb ile bilgisayara aktarilir.. bu yapilabilir bir sey, teknik olarak mumkun, ama ios buna izin veriyor mu onu bilmiyorum iste.. jailbreak var ise arastirmakta fayda var..

• Arkadaşlar my wi 5.0 ile sanırım yaptım şuan hatta bu mesajı nasıl yazdıgımı anlatayım iPhonum dışardaki bir wireless'a bağlı ve bu programdan Wifi Hotspot'u açtım ve şuan bu bilgisayardan bu mesajı iPhonumun dışarıdan aldıgı wireless bağlantısıyla yazıyorum.
    Programın örnek resmi
  • quote:

Arkadaşlar my wi 5.0 ile sanırım yaptım şuan hatta bu mesajı nasıl yazdıgımı anlatayım iPhonum dışardaki bir wireless'a bağlı ve bu programdan Wifi Hotspot'u açtım ve şuan bu bilgisayardan bu mesajı iPhonumun dışarıdan aldıgı wireless bağlantısıyla yazıyorum.
    Programın örnek resmi

dostum o programı ben çok uzun süredir kullanıyorum. hatta Cydia dan satın aldığım ilk tweak programıdır. senin yaptığın yada programın yaptı şu ; senin gsm hattındaki interneti wifi yoluyla dağıtıyor. yani iphone nunu bir tür wifi modeme dönüştürür. istersen ıssd adı ve şifre koyarsın ve wifi kapsama alanındaki tüm cihazlar modem olarak görür. amman dikkat eğer data paketin yok ise şuanda iyi bir fatura yazıyor haberin olsun

• hem wireless'a bagli olup hem de disariya wireless ile vermesi donanimsal olarak mümkün olamaz
  • Buna gerek yoktu ki daha basit yöntemleride mevcut bu yaptığınızın.

Genel Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası

devamınını yaptığınızda modem olarak görüp internete girebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Arkadaşlar my wi 5.0 ile sanırım yaptım şuan hatta bu mesajı nasıl yazdıgımı anlatayım iPhonum dışardaki bir wireless'a bağlı ve bu programdan Wifi Hotspot'u açtım ve şuan bu bilgisayardan bu mesajı iPhonumun dışarıdan aldıgı wireless bağlantısıyla yazıyorum.
    Programın örnek resmi

dostum o programı ben çok uzun süredir kullanıyorum. hatta Cydia dan satın aldığım ilk tweak programıdır. senin yaptığın yada programın yaptı şu ; senin gsm hattındaki interneti wifi yoluyla dağıtıyor. yani iphone nunu bir tür wifi modeme dönüştürür. istersen ıssd adı ve şifre koyarsın ve wifi kapsama alanındaki tüm cihazlar modem olarak görür. amman dikkat eğer data paketin yok ise şuanda iyi bir fatura yazıyor haberin olsun

Dostum kullandıgım 5.0 sürümü belkide bu sürüm farklıdır çünkü benim hücresel verim şuan kapalı (caps aldım) ve ben şuan bu mesajı bu şekilde yazıyorum wifi üzerinden yazıyorum açıklarmısın hücresel veri kapalıyken nasıl olurda hücresel veriyi kullanabilir cihaz ?

• Şuan cihazım uçak modunda wireless açık usb ile pc'me wireless'den gelen bağlantımı verdim ve buraya bu mesajı bu şekilde yazıyorum cihazım uçak modunda nasıl olurda uçak modunda cihaz hücresel veri kullanır olmaz diyenler açıklasın ?
  • takip
  • ne uğraşıyorsun bununla. bilgisayarında wifi yoksa al 15-20 tl ye usb wifi. kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

ne uğraşıyorsun bununla. bilgisayarında wifi yoksa al 15-20 tl ye usb wifi. kullan.

Ben bu telefonu neden aldım yanımda ekstra kamera fotograf makinası bilgisayar taşımamak için neden birde wireless adaptör taşıyayım tek bu telefonum hepsini yapıyorsa neden o cihaza birde ekstradan para vereyim bizim asıl sorumuz şu cihaz bunu yapabiliyormu yapamıyormu bilgin varsa buna cevap verirsen sevinirim bazı arkadaşlar imkansız dedi hatta bir arkadaş baya bir yüklü faturan gelecek dedi sence ben şuan hücresel veriyimi kullanıyorum wireless'imi yorumunu bu konuya bekliyorum ?
  • ucak modunda h. veri kullanilamaz ki
    kullanilir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

ne uğraşıyorsun bununla. bilgisayarında wifi yoksa al 15-20 tl ye usb wifi. kullan.

Ben bu telefonu neden aldım yanımda ekstra kamera fotograf makinası bilgisayar taşımamak için neden birde wireless adaptör taşıyayım tek bu telefonum hepsini yapıyorsa neden o cihaza birde ekstradan para vereyim bizim asıl sorumuz şu cihaz bunu yapabiliyormu yapamıyormu bilgin varsa buna cevap verirsen sevinirim bazı arkadaşlar imkansız dedi hatta bir arkadaş baya bir yüklü faturan gelecek dedi sence ben şuan hücresel veriyimi kullanıyorum wireless'imi yorumunu bu konuya bekliyorum ?

ben wifi üzerinden aldıgın veriyi paylastirabilecegini dusunmuyorum. ama telefon hücresel veri üzerinden aktarabilirsin hotspot sayesinde. zaten uçak modundayken hücresel veriyi kullanamazsın.

• Hocam se haklısın MyWi 5.0 programı dediğin işi yapıyor. Wireless'a baglandığın interneti kablo yardımıyla bilgisayarına aktarıyor. USB Bridge hatta bu ozelliğinin adı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.