Şimdi Ara

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
21.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tebrik ederim 1500TL'lik bir wifi alıcınız olmuş :)
  • hücresel veri - fatura derdini çok düşünüyorsanız bir iğneyle hattı çıkarın deneyiverin hala işinizi görüyorsa tepe tepe kullanın derim.
  • Çok şarj yer o. 20-30 liraya USB alıcı almak uzun vadede isinize yarayacaktir. Batarya ömrünü kısaltmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam milletin imkansiz dedigi sey su:
    Sen iphonedan bi wireless agina baglanip sonra iphonedaki o interneti pc'ye wifi'den aktaramazsin. Su an internete boyle bagliyim derken acaba telefonu kabloyla pc'ye baglamis olabilir misin? Cunku wireless interneti ancak iphonedan pc'ye kablo yoluyla paylastirabilirsin ve sen bence bunu yapiyorsun.

Mesela laptoplarda da durum ayni. Her laptop aligi wireless internet yayinini yine wireless olarak paylasamaz. En azindan eski laptoplarin cogu oyle. Ama son yillarda uretilen laptoplarin ag adaptorleri virtual wifi destekleniyor ki bu donanimsal bir ozelliktir. Bu sayede wifi olarak alinan internet yayini yine wifi olarak disari paylastirilabiliyor.
  • Bu arada cok komik bisey farkettim yaa. Arkadas zaten kabloyla telefonu pc'ye baglayarak iphone'un wireless'inden yararlanmak istiyordu. Sonucta pc wireless yayini alsa zaten iphonedn wireless intertnet alip da wireless olarak pc'yle paylasmasi sacma olmaz miydi :) :)

Cogu arkadas sazan gibi atlamis konuya tabirimi mazur gorun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Çok şarj yer o. 20-30 liraya USB alıcı almak uzun vadede isinize yarayacaktir. Batarya ömrünü kısaltmaya gerek yok.

Zaten cihaz usb'den bağlı oldugundan şarj sorunu olmuyor zaten çok uzun süre kullanmadıgımdan sorun olacagını sanmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 25 Ekim 2011; 14:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Hocam milletin imkansiz dedigi sey su:
    Sen iphonedan bi wireless agina baglanip sonra iphonedaki o interneti pc'ye wifi'den aktaramazsin. Su an internete boyle bagliyim derken acaba telefonu kabloyla pc'ye baglamis olabilir misin? Cunku wireless interneti ancak iphonedan pc'ye kablo yoluyla paylastirabilirsin ve sen bence bunu yapiyorsun.

Mesela laptoplarda da durum ayni. Her laptop aligi wireless internet yayinini yine wireless olarak paylasamaz. En azindan eski laptoplarin cogu oyle. Ama son yillarda uretilen laptoplarin ag adaptorleri virtual wifi destekleniyor ki bu donanimsal bir ozelliktir. Bu sayede wifi olarak alinan internet yayini yine wifi olarak disari paylastirilabiliyor.

Zaten dediğim o usb'den pc'ye cihaz bağlı ama dışarıdan aldığın wifi bağlantısını aynı anda pc'ye aktaramazsın diyorlardı ve sonuç olarak aktardım uçak modunda internete bağlanabiliyorum hatta iphonu hiç usb kablo ile bağlamadan bile hotspot olarak yine wifi aktarımı yapıyor dışarıdan aldıgı wifi bağlantısını tekrar dışarıya verebiliyor bunuda yaptım.

• my wi zaten bunu yapıyor, cydia üstünden paralı olarak kullanabılırsınız, yada eskı versıyonları crack li olarak. ben wifi ye baglıyken hotspot yapabiliyorum zaten kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor

Hocam se haklısın MyWi 5.0 programı dediğin işi yapıyor. Wireless'a baglandığın interneti kablo yardımıyla bilgisayarına aktarıyor. USB Bridge hatta bu ozelliğinin adı.

Beklediğim cevaplardan biriydi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

tebrik ederim 1500TL'lik bir wifi alıcınız olmuş :)

Çok komik gecenin bir saati gidip wireless adaptörü bulamayacağım için bunu düşünmek yanlışmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiriko

hücresel veri - fatura derdini çok düşünüyorsanız bir iğneyle hattı çıkarın deneyiverin hala işinizi görüyorsa tepe tepe kullanın derim.

Ona üşendim ama uçak modu ile o aynı olmuyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

tebrik ederim 1500TL'lik bir wifi alıcınız olmuş :)

Çok komik gecenin bir saati gidip wireless adaptörü bulamayacağım için bunu düşünmek yanlışmı.

• Sim kartınızı çıkartıp deneyebilirsiniz aynı durumu :) kesin yanıt olur gibi geliyor (Yukarıda arkadaş önermiş, gözümden kaçmış kusura bakmayın tekrarı oldu).

Fiyat açısından da bakacak olursak:

1500TL'lik mp3 oynatıcı
    1500TL'lik telefon rehberi
    1500TL'lik vs. vs. şeklinde gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 25 Ekim 2011; 14:48:28 >
  • Şuan hattımı çıkardım ve direk wifi ile bu mesajı bilgisayarımdan atıyorum sonuç evet oluyormuş asla olamaz diyen arkadaşlar yanılmış

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI)
     iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 25 Ekim 2011; 15:24:41 >

• quote:

Şuan hattımı çıkardım ve direk wifi ile bu mesajı bilgisayarımdan atıyorum sonuç evet oluyormuş asla olamaz diyen arkadaşlar yanılmış

kesinlikle olmaz diyen arkadaşlar wi-fi alıp wi-fi veremez diyordu bence :)) kimse wi-fi alıp usb'ye veremezsin dememiş sanki.

nasıl azim yaptınız ama böle, "görün işte haklıyım ben haklıyım, dağılın len yeterrrr" şeklinde oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 25 Ekim 2011; 16:08:54 >
  • quote:

quote:

Şuan hattımı çıkardım ve direk wifi ile bu mesajı bilgisayarımdan atıyorum sonuç evet oluyormuş asla olamaz diyen arkadaşlar yanılmış

kesinlikle olmaz diyen arkadaşlar wi-fi alıp wi-fi veremez diyordu bence :)) kimse wi-fi alıp usb'ye veremezsin dememiş sanki.

nasıl azim yaptınız ama böle, "görün işte haklıyım ben haklıyım, dağılın len yeterrrr" şeklinde oldu

başta konuyu öyle dağınık anlattı ki bende wifi yi alıp dağatacak sandım. içimdende ne gereksiz birşey diyordum. wifi yi alıp usb den bağlamayı zaten mywi yapıyordu uzun süredir.. ya biz yanlış anladık yada arkadaş anlatamadı. ama sonunda çözüldüyse sorun yok..

• quote:

quote:

Değerli kardeşim onuda yapıyor yazdım ya iPhone bunuda başarıyor wifi alıp wifi'den veriyor onuda denedim

• wlan adaptörü almak uzun vadede daha mantıklı cihazın pilini öldürmemek için ayrıca wlan ile bağlıyken bir access pointe ayrıca wlan üzerinden paylaşım yapabileceğini zannetmiyorum yapıyorsan bilki o anda cihazından internete giremezsin girdiğin anda paylaştığın kişi giremez ayrıca arkadaşlar bridge yada repeater için çift anten şart değil faydalı lakin tek antenli cihazlarda gayet iyi çalışıyor iyi bir marka ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

wlan adaptörü almak uzun vadede daha mantıklı cihazın pilini öldürmemek için ayrıca wlan ile bağlıyken bir access pointe ayrıca wlan üzerinden paylaşım yapabileceğini zannetmiyorum yapıyorsan bilki o anda cihazından internete giremezsin girdiğin anda paylaştığın kişi giremez ayrıca arkadaşlar bridge yada repeater için çift anten şart değil faydalı lakin tek antenli cihazlarda gayet iyi çalışıyor iyi bir marka ise...

Yanılan örnek bir arkadaşımız daha dostum onuda denedim aynı anda hem iPhonum'dan installous ile dowload ederken pc'dende torent ile download yapıyorum ve hiç bir sorun teşkil etmiyor ikisini aynı anda kullanabiliyorsun.

Buda capsları saate bakabilirsiniz aynı anda aynı dakika içerisinde;

Bilgisayardan dışarıdan wifi'ye bağlanmış olan iPhone'a wifi ile baglandım.

Telefonumdan aynı anda program indirirken caps.

Aynı anda bilgisayarımdan dosya indirirken caps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 25 Ekim 2011; 17:20:01 >

• quote:

quote:

quote:

Değerli kardeşim onuda yapıyor yazdım ya iPhone bunuda başarıyor wifi alıp wifi'den veriyor onuda denedim

iphonedan wifi alip verme nasil oluyor yaa bunu eski pc'ler bile desteklemiyor ayni anda hem alip hem yayin yapmayi. Belki de yanlislikla pcden de iphonedan hangi wifiye giriyorsan ona fln girmissindir :)

Ayrica bir seyi de anlamadim. Madem pcde wireless var o zaman niye iphonedan eireless interneti alip pcye wifi ile yayin yapiyorsun onu da anlamadim hocam ne gerek var ugrasmaya. Maddm pcde wii var ordan baglansan daha iyi degil mi? :)

Yani ya bu kadar insan seni anlamadi bi turlu hocam yada sen biseyleri eksik ya da yanlis anlatiyorsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.