Şimdi Ara

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
21.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cholonya

konu git gide ısınıyor yaw, asıl amaçtan uzaklaşıp "bakın işte oluyormuş, yaptım benn, hepiniz hakksızsınız, en haklı benim, yeterrr, herkes ölsünn " şeklinde gidecek anlaşılan :D

Alakası yok bence, yanılanlardan biri olarak bunu yazmanı doğal karşılıyorum çoğu kişinin işine yarayacak bir bilgi var burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 26 Ekim 2011; 19:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

konu git gide ısınıyor yaw, asıl amaçtan uzaklaşıp "bakın işte oluyormuş, yaptım benn, hepiniz hakksızsınız, en haklı benim, yeterrr, herkes ölsünn " şeklinde gidecek anlaşılan :D

Alakası yok bence, yanılanlardan biri olarak bunu yazmanı doğal karşılıyorum çoğu kişinin işine yarayacak bir bilgi var burda

bakınız bir önceki mesajım.

neyse arkadaşım emeğine sağlık diyorum

• mywii 4.0 ındırdım wıfı den alıp wıfı den verme işi yapamadı ama wifi den alıp usb den verme işinde sorun yok.. sızdekı mywii 5.0 paralı uygulamamı
  • Ulan adam yapmış işte bi halt bildiğiniz yok.yok 2 anten lazım yok yapamazsın yok hücresel veridir.Ulan adam yapmış bulmuş uraşmış.Tebrik ederim kardeşim
  • arkadaşlar konuyu hortlattıyorum farkındayım. fakat bana göre DH forumun en önemli konularından birisiydi bu. arkadaş bunu gerçekten başarmış. bende ilk okudugumda imkansız diyordum İphone 5s dahi bunu yapamaz demiştim. fakat sonradan anladımki yapılıyor. programıda çok aradım fakat bulamadım... bu şey aslında tam benim işimi görecek bişey ama malesef kullanmasınıda bilmiyorum. neyse ben gerçekten konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum. çok mükemmel bişey bulmuş...

• peki söyle bir durum var dışarıdaki wifi ağını iphone algılıyorsa pc nasıl algılamıyor da iphoneden aktarmaya çalışıyorusunuz.
    piyasadaki en dandik laptoplarda bile wiriless var artık zaten pc nin wiriless bağlantı gücü iphonedekinden çok yüksek zaten rahatlıklıkla dışarıdaki ağa bağlanabilir.
    Bu saydığınız masa üstü pcler için geçerli olabilir oda gereksiz uğraş bence ama emek harcayıp paylaşımda bulunan arkadaşlara tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşkazalı48

peki söyle bir durum var dışarıdaki wifi ağını iphone algılıyorsa pc nasıl algılamıyor da iphoneden aktarmaya çalışıyorusunuz.
    piyasadaki en dandik laptoplarda bile wiriless var artık zaten pc nin wiriless bağlantı gücü iphonedekinden çok yüksek zaten rahatlıklıkla dışarıdaki ağa bağlanabilir.
    Bu saydığınız masa üstü pcler için geçerli olabilir oda gereksiz uğraş bence ama emek harcayıp paylaşımda bulunan arkadaşlara tşkler

Birşey yazmadan önce bi de okusanız. Söylediğin şeyin cevabını yukarıda vermiş arkadaş. Zahmet olacak ama biraz yukarı çek sayfayı da oku. ShireK nickli arkadaş yazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum zaten ama bu konu hakkındaki benim düşüncelerim bu kime ne

• quote:

Orijinalden alıntı: monsieurje

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

Orijinalden alıntı: monsieurje

olmaz maalesef, bu donanimsal bir olay, yazilimsal degil..

Kesinmi bu çaresi yokmu çünkü ufak wireless adaptörleri ile bu mümkün oluyor iphonu sadece wireless adaptörüne çevirecek bir uygulama yokmu ?

dedigim gibi bi cihaz hem wireless alip disariya da wireless veremez, bunun icin iki tane anten lazim, ve kaldi ki bu biraz sacmalik oluyor diger cihazi bu cihaz uzerinden wireless agina katmaktansa dogrudan katmak daha dogru olur..

sanırım gördüğüm en cahil ve en önuargılı insanlardan birisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Arkadaşlar my wi 5.0 ile sanırım yaptım şuan hatta bu mesajı nasıl yazdıgımı anlatayım iPhonum dışardaki bir wireless'a bağlı ve bu programdan Wifi Hotspot'u açtım ve şuan bu bilgisayardan bu mesajı iPhonumun dışarıdan aldıgı wireless bağlantısıyla yazıyorum.
    Programın örnek resmi
     iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI)

Ben olayı anlamadım. 2011 de iOS 7 li bir görsel paylaşılmış. Yanlış mı görüyorum ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.