Şimdi Ara

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
3
Favori
21.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Şuan hattımı çıkardım ve direk wifi ile bu mesajı bilgisayarımdan atıyorum sonuç evet oluyormuş asla olamaz diyen arkadaşlar yanılmış

kesinlikle olmaz diyen arkadaşlar wi-fi alıp wi-fi veremez diyordu bence :)) kimse wi-fi alıp usb'ye veremezsin dememiş sanki.

nasıl azim yaptınız ama böle, "görün işte haklıyım ben haklıyım, dağılın len yeterrrr" şeklinde oldu

Değerli kardeşim onuda yapıyor yazdım ya iPhone bunuda başarıyor wifi alıp wifi'den veriyor onuda denedim

iphonedan wifi alip verme nasil oluyor yaa bunu eski pc'ler bile desteklemiyor ayni anda hem alip hem yayin yapmayi. Belki de yanlislikla pcden de iphonedan hangi wifiye giriyorsan ona fln girmissindir :)

Ayrica bir seyi de anlamadim. Madem pcde wireless var o zaman niye iphonedan eireless interneti alip pcye wifi ile yayin yapiyorsun onu da anlamadim hocam ne gerek var ugrasmaya. Maddm pcde wii var ordan baglansan daha iyi degil mi? :)

Yani ya bu kadar insan seni anlamadi bi turlu hocam yada sen biseyleri eksik ya da yanlis anlatiyorsun :)

Kardeşim sen ya anlamak istemiyorsun yada gırgır şamata yapıyorsun benim ihtiyacım oldu bir soru sordum sorumda aynen şuydu''iPhone ile dışarıdan bağlandıgımız wireless'i bilgisayarımıza paylaştırmanın bir yolu varmı 3G paylaşımında oldugu gibi ? '' bunu anlayamıyacak kadar zormu ? hydi diyelim anlamadın ozaman neden bilmediğin konu hakkında kesin hüküm veriyorsun ? Bu konuyu neden açtıgıma gelince internetimde sorun oldu ve ben internete girmek istedim wireless adaptörüm yoktu almak gibi bir lüksümde yoktu o an için ve dışarıda şifresiz internet vardı telefonumdan değilde bilgisayarımdan kullanmak istedim bu interneti bunun içinde bu soruyu sordum imkansız dediler ama ben araştırınca bunun mümkün oldugunu gördüm ve hatta bunu başardım siz neyin hala iddasını yapıyorsunuz gayette güzel oluyor ama sen hala neyin savunmasını yapmaya çalıştıgını ben anlamakta güçlük çekiyorum .

• @SANALKAPTAN Ortada bir tartışma yok neden kapansın yukarıdaki yorumuna göre sende bilmiyordun bunu öğrenmiş oldun kötümü oldu artık faturan kabarık gelecek diye korkmana gerek yok bence bu çok yararlı bir program bir çok kişinin işine yarayacaktır sonuçta herkes wifi adaptörü almak zorunda değil iPhone'nun varsa istediğin gibi bağlantı kullanabilirsin hatta wifi ile bu bağlantıyı bir çok yere dağıtabilirsin.
  • Şİmdi benim anladığım doğru mu biri bana teyit etsin.

İphone ile dışarıdan wifi ile interneti alıp.Bilgisayardandan iphone u model olarak görüp bağlanabiliyoruz.Yani iphone hem wifi alıcı hemde verici olarak aynı anda mı görev yapıyor.

Yoksa iphone dışarıdan aldığı wifiyi usb ile mi bilgisayara veriyor hangisi doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Şİmdi benim anladığım doğru mu biri bana teyit etsin.

İphone ile dışarıdan wifi ile interneti alıp.Bilgisayardandan iphone u model olarak görüp bağlanabiliyoruz.Yani iphone hem wifi alıcı hemde verici olarak aynı anda mı görev yapıyor.

Yoksa iphone dışarıdan aldığı wifiyi usb ile mi bilgisayara veriyor hangisi doğru

Aynen hocam bizzat denedim ve yaptim sorunsuz calisiyor hem aliyor hem paylasiyor hemde ayni anda kullanabiliyorsunda
  • quote:

quote:

Aynen hocam bizzat denedim ve yaptim sorunsuz calisiyor hem aliyor hem paylasiyor hemde ayni anda kullanabiliyorsunda

Yapabiliyor ve burada paylaşıyorsan tebrikker...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

quote:

Yapabiliyor ve burada paylaşıyorsan tebrikker...

Burda hocam caps aldım bakabilirsiniz aynı anda hem iphone'umdan hemde bilgisayardan tek wifi ile paylaştırdıgım bağlantıdan indirme yapıyorum hemde iPhone ile bilgisayarda wifi üzerinden bağlı usb kablosu ile değil.

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI)
    Bilgisayardan dışarıdan wifi'ye bağlanmış olan iPhone'a wifi ile baglandım.

iPhone wireless paylaşma?(Programı buldum) KESİN OLARAK ÇALIŞIYOR(SIM ÇIKARILDI)
    Telefonumdan aynı anda program indirirken caps.

Aynı anda bilgisayarımdan dosya indirirken caps

• quote:

Şuan cihazım uçak modunda wireless açık usb ile pc'me wireless'den gelen bağlantımı verdim ve buraya bu mesajı bu şekilde yazıyorum cihazım uçak modunda nasıl olurda uçak modunda cihaz hücresel veri kullanır olmaz diyenler açıklasın ?

Disaridan alinan wifi baglantisini sadece usb ile mi bilgisayara verebiliyor? kablosuz veremiyor mu? Wifi veya bluetooth ile?

Buarada bisey sormak istiyorum mantigini anlayamadim da isin. Laptoplarin wifisi iphone'unkinden daha iyi cekiyor, neden iphone ile baglanmaya ihtiyac duyuyorsunuz ki? (DİYECEKTİM Kİ PCNİN LAPTOP OLMAYABİLECEGİ AKİLMA GELDİ, anladm:)

Buarada ben de laptopun wifisini dagitmak istemistim bir ara iphone un cekmedigi aglari laptop cekiyordu falan hazir aklima gelmisken arastirayim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emiriko

hücresel veri - fatura derdini çok düşünüyorsanız bir iğneyle hattı çıkarın deneyiverin hala işinizi görüyorsa tepe tepe kullanın derim.

Ona üşendim ama uçak modu ile o aynı olmuyormu ?

Bence ayni ama insanoglu iste kurt dusmesin icine :) isinize yaradigina sevindim. İyi gunler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Şuan cihazım uçak modunda wireless açık usb ile pc'me wireless'den gelen bağlantımı verdim ve buraya bu mesajı bu şekilde yazıyorum cihazım uçak modunda nasıl olurda uçak modunda cihaz hücresel veri kullanır olmaz diyenler açıklasın ?

Disaridan alinan wifi baglantisini sadece usb ile mi bilgisayara verebiliyor? kablosuz veremiyor mu? Wifi veya bluetooth ile?

Buarada bisey sormak istiyorum mantigini anlayamadim da isin. Laptoplarin wifisi iphone'unkinden daha iyi cekiyor, neden iphone ile baglanmaya ihtiyac duyuyorsunuz ki? (DİYECEKTİM Kİ PCNİN LAPTOP OLMAYABİLECEGİ AKİLMA GELDİ, anladm:)

Buarada ben de laptopun wifisini dagitmak istemistim bir ara iphone un cekmedigi aglari laptop cekiyordu falan hazir aklima gelmisken arastirayim :)

Verebiliyor istedigin sekilde paylasabiliyorsun.

• iyide akıl var mantık var wifiyi alıp tekrar niye wifiden dağıtayım ?
    elimdeki pc, laptop veya tablet neyse o ağa direk bağlansaya ne gerek var aracıya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

iyide akıl var mantık var wifiyi alıp tekrar niye wifiden dağıtayım ?
    elimdeki pc, laptop veya tablet neyse o ağa direk bağlansaya ne gerek var aracıya ?

Arkadaşım neden konuyu okumadan millet cevap vermiş ya

Bak olay şu şimdi anlatayım. Bazı arkadaşlar anlamamış. ( gecenin bu saatinde ilk mesajı okudum ve anladım siz nasıl anlamıyorsunuz anlamadım )

Arkadaşın bir tane masaüstü pc'si var. 1 tane iphone 4'ü var. 1 tane misal üst komşunun kablosuz wifi modemi var.

1- Arkadaşımız masaüstü pc'den komşunun wifi modeme bağlanıp internete girmek istiyor ?

2- Malümunuz masaüstü pcler wifiden nete giremez. Usb wifi alıcısı gerekiyor bunun için. ( laptop olsaydı girerdi değil mi? )

3- Arkadaşımız boş yere gidip usb wifi alıcısı alacağıma iphone 4 bu işi görür demiş.

4- Gerekli ayarları yapmış ve iphone 4 komşudan wifi ile interneti almış pc ye kablo ile aktarmış.

5- Masaüstü pc'den internete erişim sağlandı....

@realcem

Hocam tebrik ederim. Bende bunu düşünmüştüm ama uğraşmamıştım. İhtiyacım yoktu böyle bir şeye ama yönteminiz çok hoşuma gitti. Bende olsam boş yere para vermez aynı yöntemle bağlanırdım nete.

Ayrıca pil biter, pil kullanım ömrü azalır vs vs derdiniz olmasın. Zaten leon pil bunlar. Belli bir ömürleri var. Kullanıma bağlı ömürleri azalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Bak olay şu şimdi anlatayım. Bazı arkadaşlar anlamamış. ( gecenin bu saatinde ilk mesajı okudum ve anladım siz nasıl anlamıyorsunuz anlamadım )

Arkadaşın bir tane masaüstü pc'si var. 1 tane iphone 4'ü var. 1 tane misal üst komşunun kablosuz wifi modemi var.

1- Arkadaşımız masaüstü pc'den komşunun wifi modeme bağlanıp internete girmek istiyor ?

2- Malümunuz masaüstü pcler wifiden nete giremez. Usb wifi alıcısı gerekiyor bunun için. ( laptop olsaydı girerdi değil mi? )

3- Arkadaşımız boş yere gidip usb wifi alıcısı alacağıma iphone 4 bu işi görür demiş.

4- Gerekli ayarları yapmış ve iphone 4 komşudan wifi ile interneti almış pc ye kablo ile aktarmış.

@realcem

Hocam tebrik ederim. Bende bunu düşünmüştüm ama uğraşmamıştım. İhtiyacım yoktu böyle bir şeye ama yönteminiz çok hoşuma gitti. Bende olsam boş yere para vermez aynı yöntemle bağlanırdım nete.

Ayrıca pil biter, pil kullanım ömrü azalır vs vs derdiniz olmasın. Zaten leon pil bunlar. Belli bir ömürleri var. Kullanıma bağlı ömürleri azalmıyor.

Valla helal olsun kardeşim sana direk derdimi ve neden uğraştığımı anlamışsın bazı arkadaşlar gibi sadece mesaj atmak maksadıyla mesaj atmamışsın sana yürekten teşekkür ediyorum

• benim dedigim de bu sekildeydi zaten, yukarilarda bi yanlis anlasilma olmus, wireless'tan geleni wireless'tan dagitma olarak konusuyorduk, ve hatta bu konudaki ilk mesajimda da dedim, standart olarak 3G'yi usb'den aktariyor, fakat wireless agini aktarmiyor, jb ya da diger 3. parti uygulamalarla yapilabilir belki arastirilmasi lazim demistim..

quote:

Orijinalden alıntı: monsieurje

wireless o an için telefona baglantiyi almakla mesgul oldugundan, disariya veremiyor, tethering'lerin hiçbiri yapmaz bunu, iki tane wireless anteni olmadigi müddetçe..

ekleme: telefon wireless'a bagli iken usb ile bilgisayara aktarabilirsin, telefonun modem olarak kullanilmasi olayi iste, ama iphone bunu 3G için yapiyor da wireless için yapiyor mu emin degilim..
  • quote:

benim dedigim de bu sekildeydi zaten, yukarilarda bi yanlis anlasilma olmus, wireless'tan geleni wireless'tan dagitma olarak konusuyorduk, ve hatta bu konudaki ilk mesajimda da dedim, standart olarak 3G'yi usb'den aktariyor, fakat wireless agini aktarmiyor, jb ya da diger 3. parti uygulamalarla yapilabilir belki arastirilmasi lazim demistim..

quote:

wireless o an için telefona baglantiyi almakla mesgul oldugundan, disariya veremiyor, tethering'lerin hiçbiri yapmaz bunu, iki tane wireless anteni olmadigi müddetçe..

ekleme: telefon wireless'a bagli iken usb ile bilgisayara aktarabilirsin, telefonun modem olarak kullanilmasi olayi iste, ama iphone bunu 3G için yapiyor da wireless için yapiyor mu emin degilim..

Ama reis burda

quote:

hem wireless'a bagli olup hem de disariya wireless ile vermesi donanimsal olarak mümkün olamaz

Mümkün olamayacağından bahsetmişsin

• quote:

quote:

@realcem

iyide adam derdini ifade edememiş ki ?
    Herhangi bir WiFi ağından bağlantı alıp iPhone'nu WiFi istasyonu olarak kullanmak istiyorum demiş ki burada ki çoğu kişide bu şekilde anlamış.
    WiFi'yi alıp USB 'den dağıtmayı zaten MyWi ile yapıyorlar onda sorun yok.
    Ben demek istiyorum ki madem sen iPhone'nu WiFi istasyonu yapacaksın interneti kullanacak olan bilgisayar buna wifiden bağlancak değil mi wifi yayını yaptırmak istediğine göre ?
    Eee sonuçda wifiden bağlancaksa direk modeme bağlansaya aracı niye kullanıyorsundu benim demek istemem.
    Amaç Wifiyi alıp iPhone'nu USB'den modem olarak kullanmaksa dediğim bişey yok.

• quote:

quote:

quote:

@realcem

iyide adam derdini ifade edememiş ki ?
    Herhangi bir WiFi ağından bağlantı alıp iPhone'nu WiFi istasyonu olarak kullanmak istiyorum demiş ki burada ki çoğu kişide bu şekilde anlamış.
    WiFi'yi alıp USB 'den dağıtmayı zaten MyWi ile yapıyorlar onda sorun yok.
    Ben demek istiyorum ki madem sen iPhone'nu WiFi istasyonu yapacaksın interneti kullanacak olan bilgisayar buna wifiden bağlancak değil mi wifi yayını yaptırmak istediğine göre ?
    Eee sonuçda wifiden bağlancaksa direk modeme bağlansaya aracı niye kullanıyorsundu benim demek istemem.
    Amaç Wifiyi alıp iPhone'nu USB'den modem olarak kullanmaksa dediğim bişey yok.

Derdini gayet de ifade edebilmiş.

Bak kendi ağzınla diyorsun ki : """""""""Herhangi bir WiFi ağından bağlantı alıp iPhone'nu WiFi istasyonu olarak kullanmak istiyorum demiş""""""

Arkadaşımız bunu demiş değil mi ? Siz daha niye olayı çarptırıp yok niye wifi istasyonu kuruyorsunuz, yok niye bilgisayardan bağlanmıyorsunuz vs vs olayı başka yönlere çekmişsiniz. Dünya da tek akıllı bu forumdaki insanlar değil. Pc de wifi alıcısı olsa direk modeme bağlanır heralde. Demek ki yok ki böyle bir konu açmış ki olmadığını da kendi söylemiş zaten.

Sorun anlamayanlarda yani..

• WiFi istasyonu ne demek bunu bildiğine emin misin ?
    WiFi modem olarak kullanmak istiyorum demiş. USB'den PC'e bağlacağım dememiş. Wifi alıcısı yoksa ( olmayan biri ) niye iPhone'u WiFi istasyonu olarak kullanmak istesin ?
    Arkadaşın demek istediği router olarak kullanmak aslında. ( Tabi esas demek istediği bu değilmiş. WiFi'den internet tethering o da USB veya Bluetooth üzerinden. )
    Zaten WiFi istasyonu yapınca masaüstüde WiFiden girecek. Bende diyorum ki böyle bişey istedğine göre senin zaten alıcın var niye direk girmiyorsunkiydi daha mı faydalı olacak.
    Ama hala anlamadan mesajımı okumadan cevap yazıyorsun.
  • Arkadaşlar işin özeti iPhone'un bunu yapabileceğine çoğu kişi donanımsal olarak inanmıyordu aynı anda hem wifi'ye bağlanıp hem wifi verip hemde o aldığı wifi'yi kullanabileceğine kimse olanak vermezken ben araştırıp MyWi 5.0 ile anladımki iPhone bunuda yapabiliyor dışarıdaki wifi'ye bağlanıp dışarıya wifi verip aynı anda telefon üzerindende bu bağlantıyı kullanabiliyor.
  • mywi 4.6 ile birlikte gelen bir özellik o wifi to wifi ozelliği yani donanımla alakası yok nasılki windowsta virtual ağ bağdaştırıcısı ile o iş yapılıosa demekki mywi de aynı işi yapabiliyor kimsenin laptopunda iki wireless anteni olduğunu düşünmüyorum.

birde arkadaşlar demişki wifi madem var pc de niye iphone u wifi vericisi yapma gereği duyuyorsun demişler belki de pcnin çekmediği bir interneti iphone aracılığı ile ağa baglıcaz evin ön odasında iphone vardır ttnet wifiyi çeker arka odadaki laptopun bunu çekmez sende iphonunu ön odaya koyarsın arkadan da iphone una bağlanırsın. yani hiç birşey ihtiyacsız üretilmez elbet birilerinin işini görüyodurki yapmışlardır.
  • konu git gide ısınıyor yaw, asıl amaçtan uzaklaşıp "bakın işte oluyormuş, yaptım benn, hepiniz hakksızsınız, en haklı benim, yeterrr, herkes ölsünn " şeklinde gidecek anlaşılan :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.