Şimdi Ara

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
3
Favori
23.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca son cümleyi okursak % 99.999 bayan
  • İlk defa mı ekranı bu kadar geniş olacak?
  • ellerim kucuk bu cihaz tam bana gore ama 6s plus aklimi celiyor tutmakta zorlanirmiyim oldukca buyuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haftadır kullanıyorum. Klavye konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Performans olarak kesinlikle 6s ten iyidir. Günlük 8 saat kullanım 18 saat bekleme süresi ile şarj konusunda tatmin ediyor. Daha önce 6s ve 6 kullandım. Büyük ekranı tek elle kullanmanız zor SE modelinde ekranın tamamına hakimsiniz. Elleriniz küçük ise SE modeli size kullanım kolaylığı sağlayacaktır emin olabilirsiniz.

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Halkımızın refahı mutlululuğu, demokrasi için....diye başlayan cümlelerle değiştirmedikleri yasa kalmadı.
    Bu fahiş vergi hırsızlığını, harç gaspını da değiştirseler ya, tutan mı var ellerini?!!
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    isteğini fırsat bulurbulmaz ileteceğim.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    tek elle 6 nın neresine ulaşamadığını merak ettim. 4 ekranla 8 değil 28 saat kullanım süresi alsan ne olur. 6 bile yeterli gelmezken. kıyaslamaya gerek yok tamamen tercih meselesidir.

Eyvallah sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 8 Temmuz 2016; 20:44:57 >
    Ben ufak el konusunda yorumda bulundum. Senin parmaklarının nereye uzandığı beni ilgilendirmiyor. :)

• beğendim ;)

• çok para
  • Bu da benim ki.

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı

• Arkadaşlar alalı 4 hafta oldu. İphone se gold 1800 liraya satıyorum almak isteyen olursa yaZsın cihazı teknosadan aldım garantisi falan herşey sıfır.kırılmaz cam ve kılıfı da var

• Satma sebebiniz nedir acaba ? Ekranından dolayı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Arkadaşlar alalı 4 hafta oldu. İphone se gold 1800 liraya satıyorum almak isteyen olursa yaZsın cihazı teknosadan aldım garantisi falan herşey sıfır.kırılmaz cam ve kılıfı da var

Valla amerikadan 1200 tl ye aldım
    1800 ü görünce böyle bi garibime gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKİN 1881

Keşke verdiğimiz vergiler bir işe yarasa. Yol yaparlar birkaç haftada delik deşik. İnternet desen en pahalı. Köprü yaptırır yandaşa fahiş fiyatla geçmenizi bekler.

Dünyada halkına abanan tek devlet Türkiye Cumhuriyeti
  • Arkadaşlar elimde 4S sıfır var, değişim ürünü. onu satıp üzerine bu iphone SE almayı düşünüyorum. sizce alınır mı? alınmalı mı bu telefon?
  • Bir haftadır kullanıyorum, cihaz inanılmaz hızlı, daha önce i5S ve 6 ay önceye kadar da i6 kullanmıştım. Uygulama açılış hızları, arayüz akıcılığı, batarya ömrü (yaklaşık 6 saat ekran süresi) ve mobilitesi ile çok kullanışlı bir model olmuş. Tasarım olarak zaten efsane kasa 5 serisi.. Kompakt bir cihaz arıyorsanız alternatifi neredeyse yok telefon dünyasında..
    Hali hazırda 5.15" lik Mi 5 kullanıyorum onca donanım özelliğine rağmen iPhone SE'nin yanına yaklaşamıyor hız konusunda. Ayrıca ekranı FHD olmasına rağmen iPhone SE'nin ekranı çok daha keskin ve berrak gözüküyor.
    Aynı zamanda iOS'un donanım/yazılım uyumu nedeniyle sistem o kadar doğal (native) çalışıyor ki Android'in çalışması ve tepkileri insanın gözüne çok tuhaf geliyor.

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem, alın ve uzun süreli telefon ihtiyacınızı çözün.

Bir tek eleştirim var; ekran çerçeve oranında iyileştirilme yapılabilirdi.

Bu arada telefonu ikinci el olarak (üç ay kullanılmış) 2.000 TL'ye faturalı (17 ay daha garantisi var) aldım 64 gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 30 Temmuz 2016; 0:22:30 >

• Birkaç yıl sonra üçüncü tasarım (TE) çıkabilir, birkaç ay sonra da olabilir.

• ufak ve donanımlı telefonların artmasını herzaman destekliyorum.zevkler renkler.herkes büyük takoz gibi telefon taşımak zorunda sanki.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.