Şimdi Ara

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
3
Favori
23.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ufak ve donanımlı telefonların artmasını herzaman destekliyorum.zevkler renkler.herkes büyük takoz gibi telefon taşımak zorunda sanki.
  • arkadaşlar samsung telefonum bozulduğu için yeni telefon arayışlarına girdim iphoneSE ile HTC10 arasında kaldım. ama htc10 yorumlarını okuyunca vazgeçtim hatalı üretim ve telefonda teknik aksaklıklar varmış bazısında wifi çekmiyor bazısında boyası dökülüyormuş telefon o yüzden htc den vazgeçtim. bir önceki telefonumda samsung deneyiminden sonra birdaha samsung almayı düşünmüyorum. Android fanıyımdır genelde ama iphoneSE fiyatı cazip geldi sizce almalımıyım yoksa htc10 mu almalıyım. Birde iphoneSE alcaksam eylüle kadar beklememde fayda varmı iphone7 çıkarsa SE nin fiyatı düşermi düşerse nekadar düşer ?
  • personalcomputer kullanıcısına yanıt
    TE nedir Baboş?
    SE :Special editions

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Third Edition (Üçüncü Edisyon)

• Draxquezz D kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar öyle düşme olmaz çok bişi beklemeyin kaldı ki bu yeni trt zımpırtısı ile fiyatlar artı bile

• personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah👍

• Teknoloji markette inceledim. Ya arkadaşlar sırf ekrandan dolayı bile alınmaz. Hız filan tamam ama diger telefonlarda kağnı gibi degil sonucta.. Telefon parasinin ederi degil kesinlikle. Ekranı resmen piksel piksel, 3 sene önceki G2 den sonra bile bunu hissedebiliyorsam apple'ın oturup düsünmesi lazım. Hd bile olmayan sacma sapan bir ekran. Yapmayın Allah aşkına sırf elma logosu icin bir telefon alınmaz(eski 5s kullanicisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 10 Ağustos 2016; 20:38:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine yapmış yapacağını apple ama ben yine geç kalıp dandroid bir telefon aldım.su an daha ustu yok kullandığım telefonun (sd820/4gb ram/android m vs) ama arkadas se ile temple run'i açıp oyuna başlıyor ben hala loading ekraninda bekliyorum.
    Bu telefondan haberim olmaması kötü oldu ya gomduk parayı mi5'e.

se'nin performans olarak daha ustu yok fiyat olarak iyi ama en önemlisi bataryadan alınan ekran suresi efsane.
    uç beş ay sonra forumun ikinci el kısmında hunharca arastiracagim galiba.

• Ekranı ip6 dan kötü olmasa 1 dk düşünmeyecektim geçmek için ama ekranına hiç ısınamadım.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Se ekran kötü olabilir ama 6 6s te durum daha iyi sanırım

• bende dusunuyordum gecis yapayim diye ama vazgectim. nedenini bilmiyorum ama telefonu elime aldigimda inceledigimde iphone5 ve 5s-6s de ki gibi premium bir his vermedi ve daha yavan geldi sanki bana kasasi. 6s ciktikten sonra uzun sure (genel olarak) gerek ios 9 yazilim sorunlari gerekse muhtelif aksakliklardan sonra iki uc degisimin ardindan simdi gayet iyi..normal kullaniyorum. bir aya kadar 7 aciklanacak , sonrasi 7 nin S i vs gelecek zaten ileri gidecek surum. 6s le su an iyi gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 19 Ağustos 2016; 20:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Teknoloji markette inceledim. Ya arkadaşlar sırf ekrandan dolayı bile alınmaz. Hız filan tamam ama diger telefonlarda kağnı gibi degil sonucta.. Telefon parasinin ederi degil kesinlikle. Ekranı resmen piksel piksel, 3 sene önceki G2 den sonra bile bunu hissedebiliyorsam apple'ın oturup düsünmesi lazım. Hd bile olmayan sacma sapan bir ekran. Yapmayın Allah aşkına sırf elma logosu icin bir telefon alınmaz(eski 5s kullanicisi)

size dayıcaklar ot kadar ekranda 4k çözünürlüğü tatmin olun. de ki parlaklığı kötü, kontrast yetersiz, siyah alanlar çok parlak, daha bilimum şeyden bahset ama piksel piksel deme şu ekrana. gözünüzde büyüteç mi var arkadaşım. ne gerek var 4k ekranda daha fazla çözünürlüğe? işlemciyi yorup güç tüketimini artırmaktan başka hiçbir işe yaramayacak bir şey daha fazla çözünürlük.
    aynı kontrastı, parlaklığı sağlayan yeterli teknolojide 2k ekranla bunu yanyana koysak normal kullanım uzaklığından farkı anlayamazsın, içine girmen lazım.
    nicelik pompalamasının ürünü olmayın, birşeyin sayıca daha fazla olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. bunu nihayet kamera konusunda anladınız, umarım ekran çözünürlüğü konusunda da o aşamaya geleceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: action4ever

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Teknoloji markette inceledim. Ya arkadaşlar sırf ekrandan dolayı bile alınmaz. Hız filan tamam ama diger telefonlarda kağnı gibi degil sonucta.. Telefon parasinin ederi degil kesinlikle. Ekranı resmen piksel piksel, 3 sene önceki G2 den sonra bile bunu hissedebiliyorsam apple'ın oturup düsünmesi lazım. Hd bile olmayan sacma sapan bir ekran. Yapmayın Allah aşkına sırf elma logosu icin bir telefon alınmaz(eski 5s kullanicisi)

size dayıcaklar ot kadar ekranda 4k çözünürlüğü tatmin olun. de ki parlaklığı kötü, kontrast yetersiz, siyah alanlar çok parlak, daha bilimum şeyden bahset ama piksel piksel deme şu ekrana. gözünüzde büyüteç mi var arkadaşım. ne gerek var 4k ekranda daha fazla çözünürlüğe? işlemciyi yorup güç tüketimini artırmaktan başka hiçbir işe yaramayacak bir şey daha fazla çözünürlük.
    aynı kontrastı, parlaklığı sağlayan yeterli teknolojide 2k ekranla bunu yanyana koysak normal kullanım uzaklığından farkı anlayamazsın, içine girmen lazım.
    nicelik pompalamasının ürünü olmayın, birşeyin sayıca daha fazla olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. bunu nihayet kamera konusunda anladınız, umarım ekran çözünürlüğü konusunda da o aşamaya geleceğiz.

Aynen katılıyorum. Ekran hd olsa ne olacak bunu çok merak ediyorum. Bu daha çok telefonu amacı dışında sadece en iyisi bende duygusunu yaşamak için isteyenlerin sorunu gib. Kimse kusura bakmasın, şu telefonları eline alıp ekrandan gözünü ayırmayan zombi gibi ortalıkta dönen tipleri gördükçe bir tane çakasım geliyor. Yeter artık, alışverişte kasa da durur hödük gibi gözü ekranda Millet çıkartıp para vermesini bekler. Araç sürer, ne sinyal ne arkasına bakma, gözü telefonda hödük gibi aracı kullanmaya çalışır, Bir yer de 5 kişi oturur bakarsın ne sohbet ne bir şey herkes elinde telefon hayattan kopmuş. Böyle adamlar için elinde ki telefon diğerlerinden farklı ve üstün olmalı ki, kompleksini ve anti sosyal kimliğini gizleyip hava cıva atabilsin Kısaca ekran falan bahane, Bu gün HD olsa yarın 4 k derler.

• Gerçekten 4K gibi takıntılarım yok. Alana da ne enayi ne bunun gibi şeyler demeye de hakkım yok ancak bit kadar ekrana 2000 lira vermek gerçekten mantıklı iş değil. Bakın bundan 3 sene önce gayet yeterli bir ekran olabilir ancak şu anda sosyal medya tüketimine kesinlikle yetmeyecek bir ekran. Onu da geçtim 3 sene öncesinin ekranı ve bariz şekilde 2016 telefonlarına hele 2000 lira bandındaki ekranlara göre kalitesiz bir ekran. Bir 6 veya 6s ile veyahut bir s6 gibi bir cihazla yanyana koyup aynı resmi açın. Bakın burada çözünürlükten bahsetmiyorum. Hadi onu da geçtim telefonun klavyesi ile bile yazmak oldukça zor. Bunların yanısıra iOS 10 Touch ID ve geniş ekran odaklı bir işletim sistemi oldu. Bu bile alınmaması için başlı başına bir sebep. Gerçekten bu telefon bu fiyatı haketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 21 Ağustos 2016; 19:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Gerçekten 4K gibi takıntılarım yok. Alana da ne enayi ne bunun gibi şeyler demeye de hakkım yok ancak bit kadar ekrana 2000 lira vermek gerçekten mantıklı iş değil. Bakın bundan 3 sene önce gayet yeterli bir ekran olabilir ancak şu anda sosyal medya tüketimine kesinlikle yetmeyecek bir ekran. Onu da geçtim 3 sene öncesinin ekranı ve bariz şekilde 2016 telefonlarına hele 2000 lira bandındaki ekranlara göre kalitesiz bir ekran. Bir 6 veya 6s ile veyahut bir s6 gibi bir cihazla yanyana koyup aynı resmi açın. Bakın burada çözünürlükten bahsetmiyorum. Hadi onu da geçtim telefonun klavyesi ile bile yazmak oldukça zor. Bunların yanısıra iOS 10 Touch ID ve geniş ekran odaklı bir işletim sistemi oldu. Bu bile alınmaması için başlı başına bir sebep. Gerçekten bu telefon bu fiyatı haketmiyor.

ekran kalitesi 6s ve 5s'ten bir tık altta evet.ama 2700tl'ye 6s satılıken bunu da markadan dolayı daha aşağı çekmemişlerdir.ben ufak boyuta alışığım.avcuma sığmayan telefon kullanamıyorum.bu boyutta daha iyisi gelene kadar en iyisi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

Gerçekten 4K gibi takıntılarım yok. Alana da ne enayi ne bunun gibi şeyler demeye de hakkım yok ancak bit kadar ekrana 2000 lira vermek gerçekten mantıklı iş değil. Bakın bundan 3 sene önce gayet yeterli bir ekran olabilir ancak şu anda sosyal medya tüketimine kesinlikle yetmeyecek bir ekran. Onu da geçtim 3 sene öncesinin ekranı ve bariz şekilde 2016 telefonlarına hele 2000 lira bandındaki ekranlara göre kalitesiz bir ekran. Bir 6 veya 6s ile veyahut bir s6 gibi bir cihazla yanyana koyup aynı resmi açın. Bakın burada çözünürlükten bahsetmiyorum. Hadi onu da geçtim telefonun klavyesi ile bile yazmak oldukça zor. Bunların yanısıra iOS 10 Touch ID ve geniş ekran odaklı bir işletim sistemi oldu. Bu bile alınmaması için başlı başına bir sebep. Gerçekten bu telefon bu fiyatı haketmiyor.

ekran kalitesi 6s ve 5s'ten bir tık altta evet.ama 2700tl'ye 6s satılıken bunu da markadan dolayı daha aşağı çekmemişlerdir.ben ufak boyuta alışığım.avcuma sığmayan telefon kullanamıyorum.bu boyutta daha iyisi gelene kadar en iyisi bu.

İkinizi de katılmıyorum, bir kere ekran 5S; 5S'ten bir tık aşağıda nasıl oluyor? Bu cihaz donanım olarak 6'yı ezer geçer, arkasına bakmaz bile. O ekranda bit isteyen kim? Sen git Plus'ını al, piksel say, bize ne?

Ürün ülkemizdeki dengesiz ve fahiş piyasadan dolayı bu civarlarda satılıyor, dolar 2 sene önceki gibi olsaydı yurt dışı cihaz patlama yaşardı. Sadece fiyatı biraz düşük olabilirdi, sonuçta cazibeli bir havası yok, en büyük stratejisi yok demek bu. 1500-1700 idealdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

İkinizi de katılmıyorum, bir kere ekran 5S; 5S'ten bir tık aşağıda nasıl oluyor? Bu cihaz donanım olarak 6'yı ezer geçer, arkasına bakmaz bile. O ekranda bit isteyen kim? Sen git Plus'ını al, piksel say, bize ne?

Ürün ülkemizdeki dengesiz ve fahiş piyasadan dolayı bu civarlarda satılıyor, dolar 2 sene önceki gibi olsaydı yurt dışı cihaz patlama yaşardı. Sadece fiyatı biraz düşük olabilirdi, sonuçta cazibeli bir havası yok, en büyük stratejisi yok demek bu. 1500-1700 idealdi.

ekran kalitesi 5S'ten bir tık altta şöyle oluyor:

5S: 1219:1 kontrast
    SE: 804:1 kontrast
    6 : 1213:1 kontrast

yani ekranda siyahlar daha gri, renkler daha soluk görünüyor.bugün orta segment telefonlar 1000:1'in altında kontrast veriyor.kıyaslamak gerekirse 1300TL'ye satılan sony xperia m5 839:1 kontrast veriyor.1100TL'ye satılan lg g3 de 789:1 kontrast veriyor.

kaynak:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7969&idPhone2=5685&idPhone3=6378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 25 Ağustos 2016; 8:43:55 >

• iphone se kllanıcı klübü konusu neden kapandı ?
  • Ekranin üst kısımlarında dokunmatikte sorun yasayan varmi? Youtube kullanirken vs,bazen algilamiyor.
  • Beyler telefonu almayı düşünüyorum büyük telefon sevmiyorum ve uzun ömürlü olmasını istiyorum ne diyorsunuz ? En ucuz nerden nasıl alabilirim ?
    Bir de aynı fiyatlardaki S6 ile karşılaştırma yaparsanız her açıdan sevinirim teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.