Q

Binbaşı
09 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
4s den itibaren pek çok iphone modeli kullandın hiç birinin 11 kadar ısındığına şahit olmadım. Telefonla crome da yada facebook da bile yarım saat zaman geçirsem kılıf olmasına karşın arka orta kısmında dikkat çekici bir sıcaklık hissediyorum. Benim cihazımmı sorunlu genelimi böyle???
6 kullanıyorum batarya performansından memnun değilim. 6s batarya performansı 6 ya göre nasıldır kayda değer fark varmıdır. Standart bir kullanıma göre.
aa
birilerinin dikte ettiği defter kitap dergilerden okuduğun vbir siyasetçinin peşinden gidip adeta tapan biri olarak sen koyun olmuyorsunda herkesin gözüyle görüp kulağıyla işittiği bir siyasi liderin peşinde destek olanlara KOYUN diyorsun öylemi. sen yeterki iste :)
mantıklı ve doğru bir tespit. ama bu durumda aralarında fiyat farkı olması gerekirdi ancak kayda değer bir fark yok. mantıksızlık burada.
i5 ler üretimden kalktı diye biliyorum ancak piyasada halen satılmakta enteresan olanı 5s lerden aşağı kalır bir fiyatı yok 5 e 1900 diyorlar 5s e 2000 aralarında neredeyse hiç fark yok bunun mantıklı bir açıklaması varmı?
Arkadaşlar 2004 model 206 hdi aracımın kontak anahtarını çevirdiğimde çok sık olmamakla birlik araçta olan, olmayan bütün özelliklere ait gösterge ışıkları yanıyor. belirli, bir zamanda yada elektiriksel bir işlem yapınca değil de kendine göre herhangi bir zamanda yapıyor. acaba nedendir bilgisi olan varmıdır.
arkadaşlar core duo ile core solo işlemciler arasındaki fark nedir? bildiğim kadarıyla bunlar centrino pentium m işlemcilerden farklı. ama aralrındaki farkı ben anlayamadım.
(hp nx 6125) arkadaşlar bu makinenin ekran kartı konusunda aklım karıştı. notebook un kendi driver cdsinden ekran kartını kurunca mob.radeon expres 200m olarak görünüyo. hp nin sayfasındaki ekran drıverini kurunca x300 olarak gösteriyo.(sp30654 nolu sürücü) bunların hangisini kullansak performans artışı olur. bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüş ve düşüncelirini bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
Duruma göre değişir!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.534
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 2.155 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 793 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.