Şimdi Ara

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
3
Favori
23.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Bu mesaja eklenen görseller:

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı

çaydanlığın dışına değil içine bakacaksın

offff uzun zamandır böyle hard kapak görmemiştim. Haşırt etti valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Bu mesaja eklenen görseller:

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı

çaydanlığın dışına değil içine bakacaksın

offff uzun zamandır böyle hard kapak görmemiştim. Haşırt etti valla

• Gold alan krodur demiş kıro bir arkadaş, çok güldüm. ??

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Maalesef vergiyle dönen bir ülke olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 3 Haziran 2016; 22:20:22 >
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Keşke verdiğimiz vergiler bir işe yarasa. Yol yaparlar birkaç haftada delik deşik. İnternet desen en pahalı. Köprü yaptırır yandaşa fahiş fiyatla geçmenizi bekler.

• Ya arkadaş iphone se yi kullanmayan çoluk çocuk hep yorum yapmış. Iphone dediğiniz telefon 2007 den başlayan bir maceradır. Ve bu macera hep küçük ekranla devam etti rakiplerinden en büyük farkı yeterli düzeyde ekran büyüklüğü, stabil çalışan bir işletim sistemi, kullandıkça yavaşlama oranı rakiplerinden daha az olan (ki rakiplerinden daha düşük ram rom işlemci olsa bile) bir telefon olmasıydı. Iphone 6 çıktığında en büyük yenilik power tuşunun yer değişimi ve ekran büyüklüğünün artmasıydı. Bu niye oldu. İnsanlar etrafında görüyor rakiplerde hep 4,7 5 inç telefonlar hatta fazlası iphone yapsa daha iyisini yapar demesinden oldu. İyide kardeşim iphone se nin ekranında yapabildiğim herşeyi 6s plusımda da yapabiliyordum. 6s plusın bir artısını görmedim. Çünkü ben telefonu telefon olarak kullanıyorum. Bak şimdi cebime sığan koydum mu kaba durmayan narin ufak bir telefonum var. Special edition adı üstünde daha iyi işlemcili daha hızlı daha iyi fotoğraf çeken ama klasik boyutunda bir iphone fiyat olarakta bence tr şartlarına göre abartı değil. Kullanan memnun kullanmayan kötülemeye devam. Birde 5se diyen kırolar lütfen bu konulardan uzak dursun!

• Hocam verdiğimiz vergiler işe yarıyor bizim vergilerle dönüyor ülke o kesin :) Bir yol 10 kere kazılıyor buna para mı dayanır

• merhaba arkadaşlar iphone se aldım iki gün önce. dün ise iphone 6 ile kameraları yanyana tutup karşılaştırdık . ekran ışık ayarı ve diğer ekran ayarları eşit olmak üzere kamera açılıp herhangi bir yere veya kişiye tutulduğunda iphone se kamerası daha karanlık gösteriyor ekranda.bu durum normal mi karşılaştıran oldu mu ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

Ülkemizde vergi yükü maalesef çoktur ama bu Akp hükümetiyle beraber başlamış bir durum değildir. Kızgınlığın çekememezliğin olabilir ama bu iftira atmanı gerektirnez. Unutmaki bu ülkede 99 depreminden sonra en halkçı diye tanınan ecevit hükümeti %25 lik öiv yi getirip bir tarafımıza çakmıştır sonraki dönemde akp de sağolsun bu vergiyi dahada perçinlemiştir. Haa bundan sonra gelenler ne yapacaktır... Düşüncem değişmeyeceği yönündedir.

gerçek bir cahilsin

ötv yüzde 20 bu bir

ecevit 2002 yılında ab uyum yasaları çerçevesinde gerçekleştirdi bu iki
    mevzutı açar okursun.

akp istese ötv'yi yüzde 5'e çekebilecek bir güce sahip olduğunu sende biliyorsun bu üç

Boşa kıvırma

• Guzel telefon iphone se ve suan 6s almaktan daha mantikli geldi banada rose gold 16 gb aldim bir adet.

• öiv ile ötv arasındaki farkı öncelikle bir araştıracaksın öiv nin marmara depreminden sonra çıkarıldığını ab ile bir alakası olmadığın görmüş olursun. ama sizin zihniyetiniz bellidir. nato kafa nato mermer. ne söylesek boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

öiv ile ötv arasındaki farkı öncelikle bir araştıracaksın öiv nin marmara depreminden sonra çıkarıldığını ab ile bir alakası olmadığın görmüş olursun. ama sizin zihniyetiniz bellidir. nato kafa nato mermer. ne söylesek boş.

Kimin çıkarmış olduğunun ne önemi var? Önemli olan şu an var mı ve ben ödüyor muyum. Kol gibi ödüyorum.

• iPhone Se modelinde Facetime özelliği için çok para vermeyin. Çok da kullanabileceğiniz bir özellik değil. Facetime özelliği olmayan modelle arasında ciddi fiyat farkı var. Facetime özelliğini kullananların yorumlarını almak istiyorum. Sizce ÇOK gerekli mi?
  • Hakan hurma kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat farkı Arabistan için mi öyle ? Ne kadar fark var acaba ? Bence iphone olanlar için pratik ama benim çevremde az.
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Bazı renk ve modellerde 300 riyal fark var.
  • Arkadaşlar benim bildiğim %18 kdv var ve cihaz başı 100 tl ötv var.

http://www.ithalatihracat.biz/?pnum=591

• Tatlı mı tatlı bir iPhone SE Rose Gold'um oldu.
    Akasya AVM'deki, Apple Store'dan aldım. Nakit indirimi ile 1.920 lira gibi bir fiyata geldi. Kendi yerinden almanın verdiği huzur gibisi yok.
    Çok hızlı cidden ve rengine bayıldım.
    Ayrıca benim gibi elleri küçük olan kızlara şiddetle öneriyorum.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan 5 serisi zaten güzel, zarif bir tasarıma sahipti rose gold se ile ayrı bir sevimli durur, büyük telefonlar kullanım amacını aşıyor diye düşünüyorum bir telefonun büyüklüğü bence iphone 6'yı aşmamalı laptop'ı kulağa götürmek gibi bir şey, birde şimdi görüyorum bütün kızlarda 5.5-6 inch telefonlar hem çirkin duruyor hemde nasıl kullanıyor benim elim fırıncı küreği gibi bu ellerle bile rahat edemedim plus yerine 6s aldım.

• Her yere yazıyorum buraya da yazayım dedim arkadaşlar 16 gb sizce de biraz az değil mi? Ben 64 alayım diyorum ama fiyat farkı da çok fazla oluyor ama günümüzde iki video çekiyorsun 1 gb oluyor sizce 4-5 sene kullanacak bir adam 16 alsa da işini görür mü? Yani daha önce iphone kullanmadım pc e takıp yer açma falan rahat oluyor mu diye soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Her yere yazıyorum buraya da yazayım dedim arkadaşlar 16 gb sizce de biraz az değil mi? Ben 64 alayım diyorum ama fiyat farkı da çok fazla oluyor ama günümüzde iki video çekiyorsun 1 gb oluyor sizce 4-5 sene kullanacak bir adam 16 alsa da işini görür mü? Yani daha önce iphone kullanmadım pc e takıp yer açma falan rahat oluyor mu diye soruyorum.

Az tabi ki de 16 gb ın 12 gb ı kullanılabiliyor zaten,bir de dalga geçer gibi ekranı 1080p olmayan,12 gb hafızası olan cihaza 4k video çekimi koymuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.