Şimdi Ara

***iPhone'larınızda olmazsa olmaz uygulamalarınız nelerdir?***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
44
Favori
16.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sosyal Ağ uygulamaları dışında, bugüne dek vazgeçemediğiniz, kesinlikle her kullandığım iPhone'umda olmak zorunda diyebileceğiniz uygulamalarınız nelerdir?

Uygulama adı ile birlikte hangi işe yada işlere yaradığınıda açıklarsanız okuyan herkese yardımcı olacaktır...

Örneğin:

Puffin Browser Pro : Bu tarayıcı uygulaması ile VPN kullanmadan hücresel ya da wi-fi bağlantısı gözetmeksizin, engellinmiş dilediğiniz bir site de gezebilir, indirme yöneticisi sayesinde dilediğiniz bir siteden mp3 yada dosya indirebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 13 Ekim 2016; 23:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel konu tutar

Phone drive; kablo bağlantısına ve itunes e gerek kalmadan aynı wifi ağı üzerinden fotoğraf , video, müzik , pdf dosyası vb. Gibi şeyleri iphone a atmaya yarar

Followers; instagramda benim takip ettiğim, ama beni takip etmeyen kullanıcıları gösterir ve isterseniz onları takipten çıkartabilirsiniz

Bundle ; haber uygulaması, ama tüm haber uygulamalarını tek yerde toplayan uygulama. Kendiniz takip etmek istediğiniz haberleri seçebiliyorsunuz, politikadan , spordan tutun sinemaya kadar bütün büyük haber siteleri mevcut. Örneğin; ntv spor, sözcü , milliyet, hürriyet, national geopragich, beyazperde ,sinemalar gibi haber programlarını tek tek indirmenize gerek yok hepsi bu uygulamada mevcut ilk girşte kendimiz seçiyoruz istediklermizi

• Shazam airlaunch

• spark :mail
    awesome note:not defteri
  • Güzel konu Scream hocam

Spotify

Shazam

Google Maps: Apple mapsde çok başarılı ama bazı adreslerde sorun çıkartabiliyor o yüzden iyi bir alternatif.

Çekilen fotoğrafar için güzel ve başarılı filtre programları var You Cam Perfect, Candy Cam, Camera+ bunların bazıları.

Whatsapp ve Bip Messenger filan saymıyorum sosyal ağ harici dediğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 9 Ekim 2016; 21:18:06 >
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ayrıca paylaşımınız içinde teşekkür ederim

Konunun amacı yararlı uygulamaları tespit edip herkesin faydalanmasını sağlamak. Umarım yararlı bir konu olur :)

• 1password: Tüm şifrelerimizi kaydedebileceğimiz icloud destekli çok yararlı bir uygulama.
    safaride ve uygulamalarda sinir bozucu reklamları engelliyor. Daha yeni buldum çok yararlı.
    Yemeksepeti: En çok kullandıklarımdan.
    IMDB: Sinema uygulaması herkes bilir zaten.
    Trailers: Apple ın kendi uygulaması. Fragman izlemek için iyi seçenek, yüksek görüntü kalitesi var.
    Forza: Maç skorlarını takip etmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 9 Ekim 2016; 21:24:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

1password: Tüm şifrelerimizi kaydedebileceğimiz icloud destekli çok yararlı bir uygulama.
    ****: safaride ve uygulamalarda sinir bozucu reklamları engelliyor. Daha yeni buldum çok yararlı.
    Yemeksepeti: En çok kullandıklarımdan.
    IMDB: Sinema uygulaması herkes bilir zaten.
    Trailers: Apple ın kendi uygulaması. Fragman izlemek için iyi seçenek, yüksek görüntü kalitesi var.
    Forza: Maç skorlarını takip etmek için.

****** böyle gözüken yazdığınız uygulamanın adı Ad.Block'mu hocam?

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Evet baktım adı silindi şimdi linkini koydum bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Evet baktım adı silindi şimdi linkini koydum bende :)

Tamamdır :)

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin verdiğiniz örnek Puffin.. telefona herhangi bi zarar vermez mi?

• Ilk aklima gelenler:

Enpara.com: En cok kullandigim bankacilik uygulamasi, masrafsiz-sorunsuz
    Expires: Ozellikle elektronik urunlerin kalan garanti suresini takip icin ise yarayan, geri sayim uygulamasi
    DataWidget: Hucresel veri kullanimini gosteren uygulama. Widget ile kota takibi icin ideal
    Flightradar24: Anlik ucus takibi ve dunyadaki tum havaalanlari icin inis/kalkis bilgileri
    MarineTraffic: Flightradar24 gibi ama bu gemiler icin olani. AIS kayitli tum gemileri takip edebiliyoruz
    Starbucks: Kahvelerimi mobil odeme ile aliyorum, yildiz puan biriktiriyorum
    WiFi Sweetspots: Yerel ag hizini olcmek, zayif noktalari gormek icin ideal
    LivePix: Canli fotograflardan video, gif vs. olusturmak icin ideal

Alien Blue: Artik yayindan kalkmis olsa da hala en iyi Reddit istemcisi
    Pixelmator: Mobilde pratik Photosop deneyimi icin en iyi secenek
    TrueCaller/CIA: Bilinmeyen numaralari sorgulamak ve spam numaralarini tespit icin iyi kotu ise yariyorlar
    ProCam, Slow Shutter Cam, Camera+: Manuel cekim sevenler icin alternatif kamera uygulamalari
    Sky Guide: Astronomiye, uzaya merakli olanlar icin uzay/gokyuzu simulasyonu
    Apple Remote: Apple TV'yi yonetmek icin fiziksel kumanda kadar fonksiyonel
    En Yakin ATM: BKM'nin ATM bulma uygulamasi, her an gerekebiliyor
    CardFolio: Kredi karti, banka karti, magaza karti bilgilerini saklamaya yariyor, vazgecilmez
    Poto: Instagram paylasimlari yapanlar icin, resimlerden kolaj yaratma uygulamasi
    TweetBot: iOS icin en iyi Twitter istemcisi
    Google Photos: 16MP boyuta kadar sinirsiz yedekleme imkani sunan cloud uygulamasi
    Simple Transfer: iPhone-iPad-Mac-PC-Android arasinda en kolay foto-video transferi yapmayi saglayan uygulama
    Spark: Vlog tarzi bas-cek video kaydi icin kullanisli bir uygulama
    Tydlig: Cok pratik, etkilesimli bir hesap makinesi
    iShows TV: Yabanci TV dizilerini takip icin en iyi secenek
    Infuse Pro: Daha cok Apple TV surumunu kullansam da, vazgecilmez medya oynatici. Trakt destegi ile iShows ile senkronize calisiyor
    Nike+Run Club: Duzenli kosanlar icin gerekli
    Yandex.Maps: Guncel trafik bilgisi icin en iyi secenek
    Juice Monitor: Pil %20'ye indiginde ve sarj tamamlandiginda bildirim veren bir uygulama
    ViewExif: Albumlerinizdeki resimlerin EXIF bilgilerini gormek icin ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 8 Nisan 2017; 23:06:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosyalmezun

Hocam sizin verdiğiniz örnek Puffin.. telefona herhangi bi zarar vermez mi?

Neden zarar versin ki? :) Senelerdir kullandığım bir browser. Şiddetle tavsiye ederim

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler, harikasınız hocam :)

• Retouch: fotoğrafınızda istemediiğiniz nesneleri artık ne varsa onları siliyorum :) ondan sonra vscocam, afterlight, snapseed, takipçiler+(instagramda kim takip etmiş kim çıkarmış engellemiş vs)
    Benimde genel olarak fotoğraf uygulamarı😊

• çok güzel konu tam da böyle bir başlık açmayı düşünüyordum. malum ip7 çıkması ve bundan dolayı fiyatların düşmesi nedeniyle aramıza yeni arkadaşlar katıldı ve merak ediyolar. konuyu canlandıralım. sizden ricam uygulamaların yanına çok kısa da olsa açıklamalarını yazmanız çünkü herkes her programı bilemeyebiliyor çok popüler bi uygulama bile olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

çok güzel konu tam da böyle bir başlık açmayı düşünüyordum. malum ip7 çıkması ve bundan dolayı fiyatların düşmesi nedeniyle aramıza yeni arkadaşlar katıldı ve merak ediyolar. konuyu canlandıralım. sizden ricam uygulamaların yanına çok kısa da olsa açıklamalarını yazmanız çünkü herkes her programı bilemeyebiliyor çok popüler bi uygulama bile olsa

Aloha : indirme yapar (yük indirme değil tabiki vidyo midyo)

• quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

çok güzel konu tam da böyle bir başlık açmayı düşünüyordum. malum ip7 çıkması ve bundan dolayı fiyatların düşmesi nedeniyle aramıza yeni arkadaşlar katıldı ve merak ediyolar. konuyu canlandıralım. sizden ricam uygulamaların yanına çok kısa da olsa açıklamalarını yazmanız çünkü herkes her programı bilemeyebiliyor çok popüler bi uygulama bile olsa

onu not almıştım hocam yine de tşkler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

onu not almıştım hocam yine de tşkler.

Yok hoca değilim

Bide Hocadan hacıdan uzak durmak lazım

• Screenshot: Bu uygulama ile herhangi bir internet sayfasını tam ekran olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca kamera rulosuna aktarabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.