Şimdi Ara

***iPhone'larınızda olmazsa olmaz uygulamalarınız nelerdir?*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
44
Favori
16.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • NeoReader—QR kod okuma uygulaması.Oldukça hızlı ve gelişmiş özellikleri var.İnternetten bulduğun bir kare kodu telefonuna kaydediyorsun.Sonra bu uygulamayı açıp o kodu okutabiliyorsun.
    Taratılan kodlarda ki bilgileri kişilerinize kartvizit olarak kaydedebiliyorsunuz.

Microsoft Authenticator—Microsoftun iki adımlı doğrulama için 30 saniyelik kodlar üreten güvenlik amaçlı uygulaması.Facebook,Amazon,Outlook gibi sitelere girerken extra güvenlik sağlıyor.

moTV—TV izleme uygulaması.Ama fazla kullanmıyorum.

Shazam—Ücretli sürümünü aldım.Şarkıyı tespit etme uygulaması.(Daha önce SoundHound kullanıyordum.)

Bunlarda Oyun listesi

Ulterior—Arcade türünde bir puzzle oyunu.Oyun gerçekten güzel ve olumlu yorumlar var.Ben şuan 15.bölümdeyim.Her bölümün bir ipucu var.Bu ipuçuna göre tahmin yapıp bölümü geçmeniz lazım.

Mars Mars—Uzay aracınızla Marsı keşfetme oyunu.Belli bir yerden sonra sıkmaya başlıyor.

Flippy Bottle—Arcade türünde bir oyun.
    Bu oyunda bir şişe var ve bu şişe yarıya kadar dolu.
    Şişeyi takla attırarak ya kapağının üstüne ya da düz bir şekilde istenilen noktaya oturtmaya çalışıyorsunuz.

Soccer Hit—Arcade türünde yine bir futbol oyunu.Atari tarzında.Euro-Asia-America-Africa Kupalarını oynayabiliyorsunuz.Türkiye'de var takımlar arasında.

Slade the Shakes—Bar masası üzerinden hedefe kadeh kaydırma oyunu.Değişik içki şişeleri ile oyunu oynayabiliyorsunuz.

Shooty Skies—Bu oyun yine Arcade tarzında.
    Crossy Road adında ki oyunun yapımcılarının yaptığı bir oyun.(Oynayanlar bilir karşıdan karşıya geçmeye çalışan tavuğu)
    Buda ona benzer bir oyun ve grafikler aynı onun gibi.

Dumb Ways to Die 2: The Games—Bu oyunun amacını tam anlamadım ama güzel bir oyun.Bir kaç görev var oyunun içinde.Onları tamamlamaya çalışıyorsunuz.Grafikleri güzel oyunun.

Ganyun Pişti—Yapımcısı GTech.Pişti oyunu.

Swamp Attack— Adamın birinin göl kıyısında evi var. Bu gölden çıkan timsah,kunduz,rakun gibi hayvanları oyun içinde ki çeşitli silahlarla vuruyorsun. Ben oyun bitirdim.

Shaun the Sheep 2— Bu da çok güzel bir oyun. Ben oyun bitirdim. Bu oyunda 3 tane koyun var. Bulmaca tarzı bir oyun. Bu koyunlar birbirine yardım ederek bölümlerde gizlenmiş objeleri buluyor ve bölümü geçiyorsunuz.

Eyes the Horro Game— Çok güzel bir korku oyunu. Olay bir şato gibi bir yerin içinde geçiyor. Bu şatoda seni takip eden bir hayalet var. Bu hayalete yakalanmadan altınları toplaman lazım. Hayaletin yaklaştığını görürsen herhangi bir odaya girip saklanıyorsun. Ben paralı sürümünü aldım

Valiant Hearts:The Great War — Bu da çok güzel bir oyun. 4 bölümden oluşan 1.dünya şavaşı temalı oyun. Ama bildiğimiz tanklı tüfekli bir şavaş değil bu. YouTube'dan izleyebilirsiniz. Ben paralı sürümlerini alıp oyun bitirdim. Oyunda size savaş sırasında yardım eden bir köpek var. Bu köpek oyunun sonunda ölüyor.

Bowmasters— Bu oyun favorim.Oyuna başlarken bir karakter seçiyorsun.Mesela İtfaiyeci karakterini seçtin.Elinde molotof kokteyli olur.Ya da doktor karakterini seçtiysen elinde aşı olur.Bu molotof ya da aşıyı karşı karaktere fırlatarak öldürmeye çalışırsın.Oyun zaten 2 karakterli ama karşı kişi bot.Karşı kişi de elinde ne varsa size fırlatarak sizi öldürmeye çalışır.Oyunda bir sürü karakter var zaten.Gitar fırlatan,CD fırlatan,motorlu testere fırlatan... karakterler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 7 Mayıs 2017; 3:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nyhang

Merhaba,

Şöyle bir prg var mı?

Mp3 indireceğim. İndirdiğim parçaları arabanın blootoothuna bağlayıp araçtan dinlemek istiyorum.. ama hangi prg ile??

Ücretli istiyorsan Spotify. Diğer türlü Tubidy Nettube falan işini görür. Bluetooth işi de zaten kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.