Şimdi Ara

***iPhone'larınızda olmazsa olmaz uygulamalarınız nelerdir?*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
44
Favori
16.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Ilk aklima gelenler:

Enpara.com: En cok kullandigim bankacilik uygulamasi
    Expires: Ozellikle elektronik urunlerin kalan garanti suresini takip icin ise yarayan, geri sayim uygulamasi
    DataWidget: Hucresel veri kullanimini gosteren uygulama. Widget ile kota takibi icin ideal
    Flightradar24: Anlik ucus takibi ve dunyadaki tum havaalanlari icin inis/kalkis bilgileri
    Starbucks: Kahvelerimi kartimla ya da mobil odeme ile aliyorum, yildiz puan biriktiriyorum
    WiFi Sweetspots: Yerel ag hizini olcmek, zayif noktalari gormek icin ideal
    Alien Blue: Artik yayindan kalkmis olsa da hala en iyi Reddit istemcisi
    TrueCaller/CIA: Bilinmeyen numaralari sorgulamak ve spam numaralarini tespit icin iyi kotu ise yariyorlar
    Sky Guide: Astronomiye, uzaya merakli olanlar icin uzay/gokyuzu simulasyonu
    Apple Remote: Apple TV'yi yonetmek icin fiziksel kumanda kadar fonksiyonel
    En Yakin ATM: BKM'nin ATM bulma uygulamasi, her an gerekebiliyor
    CardFolio: Kredi karti, banka karti, magaza karti bilgilerini saklamaya yariyor, vazgecilmez
    Poto: Instagram paylasimlari yapanlar icin, resimlerden kolaj yaratma uygulamasi
    TweetBot: iOS icin en iyi Twitter istemcisi
    iShows TV: Yabanci TV dizilerini takip icin en iyi secenek
    Infuse Pro: Daha cok Apple TV surumunu kullansam da, vazgecilmez medya oynatici. Trakt destegi ile iShows ile senkronize calisiyor
    Nike+Run Club: Duzenli kosanlar icin gerekli
    Yandex.Maps: Guncel trafik bilgisi icin en iyi secenek

Süpersin hocam

Senin kadar değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahadan iddaa oynarım zorunlu
    Sahibinden arabalara bakıyorum geceleri
    Radyom güzel bi radyo uygulaması
    İron force güzel bi tank oyunu
    Hürriyet - habertürk
    Outlook mail için
    Sdn mobil ( shift delete ) teknolojiyi takip etmek lazım
    dailymotion
    Candy kamera güzel bi uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mmertkk -- 11 Ekim 2016; 20:10:24 >
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam valla dalgınlığıma gelmiş kusura bakma

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, mesajınızı düzenlerseniz sevinirim :)

• @Huysuz İhtiyar
    Hayırlı olsun hocam, seni iphone 5'le ilgili yorumlardan hatırlıyorum yanlış anımsamadıysam eğer öyleyse eşekten inip motora binmek gibi olacak (ben de ip5'den 6s'e terfi ettim 3-4 ay önce )

@nefendim
    Uygulamayı(visiual tube) halledemedik ama olsun hocam, konuna baktım bulmuşsun zaten bayağı uygulama bu arada konuda verdim repini(başparmak )
    Bu arada nostalji olsun hocam sana;

***iPhone'larınızda olmazsa olmaz uygulamalarınız nelerdir?***

@lider06
    Alarm kur hocam arada bedava oluyor, çok kapsamlı tavsiye ederim.
    Movie Pro(Tık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Ekim 2016; 20:15:59 >

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Sag olasin. Dedigin kisi baska biri galiba. Ben 6S'den geciyorum. Uzun vadeli maliyet analizleri yapip her yil yeni modele gecenlerdenim. Yine de tesekkurler. Sen de 6S cihazini gule gule kullan.
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim kullandığım AirShou uygulaması var, uzun süredir kullanıyorum.

iosemulators.com/airshou adresine gidip uygulamayı indirebilirsiniz, bu tarz uygulamalar app storeda bulamazsınız, sorarsınız diye baştan belirteyim.
    Birde telefona uygulama yüklenip pc ye de ayrı uygulama kurulup kablo ile pc ye bağlıyken ekran görüntüsü kaydeden uygulamalar var onları araştırabilirsiniz.
  • Saki3d kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şefim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teevee: Yerli yabancı dizilerin yayın tarihlerini, trailerlarını yeni bölümlerine kaç gün kaldığını vs. gösteriyor.
  • AppZapp ücretli ücretsiz fiyatı düşen artan uygulamaların habercisi
    Google Çeviri sitede, yolda v.s. yabancı dildeki dökümanları istediğiniz dile çeviriyor.
    Vainglory Mobile'de en sevdiğim OBA tarzı oyunum.
    Tubesify App Storedan kaldırıldı, reklamsız youtube'dan video indirebileceğiniz uygulama.
    iLive Stream Yapımcısı Türk bir arkadaşın Online TV izleme uygulaması.
    Snapseed / VSCO / Enlight Fotoğraf editlemede vazgeçilmezlerim
    iMovie / Animoto / 15Seconds/ Quik (Go Pro'nun çok başarılı klip yapan uygulaması). Video Editleme.
    Thriller Eğlenceli Müzik klibi tarzi şeyler yapılıyor.
    SoundCatcher beğendiğiniz müziği dinletin size adını/youtubedan linkini/itunesdan satın alma linkini göstersin
    Spoof Call Sahte arama, Bir yerde çok sıkıldınız veya toplantıdasınız kurtulmanız lazım, uygulamayı çalıştırın daha önce yaptığınız ayarlar ile sizi telefondan arasın
    Photo Notes Bir şeyin resimini çekip ne zaman lazımsa hatırlatma tarihi ekleyin size haber versin.
    Cortex Cam / Procam4 / ProCamera / Top Camera2 / Tadaa SLR kullandığım fotoğraf çekme uygulamaları.
    PlayBox HD Film izlemek için uygulama

Cortex Cam karanlık ortamlarda keskin / net fotoğraflar çekmenizi sağlıyor, Bir çok uygulama paralıdır AppZapp'tan bulup indirdim çoğunluğunu, bir kısmı app storeda yoktur siteler üzerinden indirilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 11 Ekim 2016; 21:00:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

@Huysuz İhtiyar
    Hayırlı olsun hocam, seni iphone 5'le ilgili yorumlardan hatırlıyorum yanlış anımsamadıysam eğer öyleyse eşekten inip motora binmek gibi olacak (ben de ip5'den 6s'e terfi ettim 3-4 ay önce )

@nefendim
    Uygulamayı(visiual tube) halledemedik ama olsun hocam, konuna baktım bulmuşsun zaten bayağı uygulama bu arada konuda verdim repini(başparmak )
    Bu arada nostalji olsun hocam sana;

@lider06
    Alarm kur hocam arada bedava oluyor, çok kapsamlı tavsiye ederim.
    Movie Pro(Tık)

Aynen yapacak bişey yok iPhone'dan atma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

AppZapp ücretli ücretsiz fiyatı düşen artan uygulamaların habercisi
    Google Çeviri sitede, yolda v.s. yabancı dildeki dökümanları istediğiniz dile çeviriyor.
    Vainglory Mobile'de en sevdiğim OBA tarzı oyunum.
    Tubesify App Storedan kaldırıldı, reklamsız youtube'dan video indirebileceğiniz uygulama.
    iLive Stream Yapımcısı Türk bir arkadaşın Online TV izleme uygulaması.
    Snapseed / VSCO / Enlight Fotoğraf editlemede vazgeçilmezlerim
    iMovie / Animoto / 15Seconds/ Quik (Go Pro'nun çok başarılı klip yapan uygulaması). Video Editleme.
    Thriller Eğlenceli Müzik klibi tarzi şeyler yapılıyor.
    SoundCatcher beğendiğiniz müziği dinletin size adını/youtubedan linkini/itunesdan satın alma linkini göstersin
    Spoof Call Sahte arama, Bir yerde çok sıkıldınız veya toplantıdasınız kurtulmanız lazım, uygulamayı çalıştırın daha önce yaptığınız ayarlar ile sizi telefondan arasın
    Photo Notes Bir şeyin resimini çekip ne zaman lazımsa hatırlatma tarihi ekleyin size haber versin.
    Cortex Cam / Procam4 / ProCamera / Top Camera2 / Tadaa SLR kullandığım fotoğraf çekme uygulamaları.
    PlayBox HD Film izlemek için uygulama

Cortex Cam karanlık ortamlarda keskin / net fotoğraflar çekmenizi sağlıyor, Bir çok uygulama paralıdır AppZapp'tan bulup indirdim çoğunluğunu, bir kısmı app storeda yoktur siteler üzerinden indirilebiliyor.

teşekkürler hocam güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz. bazı uygulamaları appzapten indirdim demişsiniz. bunun için bi ayar vesaire yapmamız gerekiyormu (androiddeki yabancı kaynaklardan dosya yükleme onayı gibi)
    telefonum 6s+ ama 16gb maalesef bu bahsettiğiniz fotoğraf çekme ve düzenleme programlarından hangisini yüklemeliyim? cortex camera olması gereken bi program ikincil olarak hangisini yükleyeyim. bir de düzenleme için hususi olarak hangisini tavsiye edersiniz.

• Trafi Çok kapsamlı ulaşım rehberi. Her şeyi silerim ama bu ve appzapp'i asla.
    Tidal Spotify tarzı müzik app.
    DataMan Şimdiye kadar kullandıklarım arasında datayı en doğru takip eden app. Uygulama içi satın almaları bile aldım destek olsun diye, tek kelimeyle harika. Widget özellikleri de ayrı güzel.
    Appzapp En vazgeçilmezim, kıymetlim. Fiyat alarmı, ücretsize düşen uygulamalar, kullanıcı uygulama koleksiyonları gibi muhteşem özellikleri var.
    Phone Drive Wireless üzerinden kayıpsız video, mp3, belge aklınıza gelebilecek ne varsa itunes ile uğraşmadan telefonunuza atabilirsiniz.
    Dreamdays Gün saymak için. (widget nedeniyle kullanıyorum)
    Kütüphanem Güzel bir uygulama, kitaplarınızı barkod okutarak kütüphanenize ekleyebiliyor, kitaplar hakkında not vs. girebiliyorsunuz.
    Launcher Widget bölümünde kısayol programı.
    Mencal Kesinlikle sayısalcılara tavsiye ederim. Deneyin hak verirsiniz.
    Rotate Video Videoları döndürmek için.
    Sinemalar Pazar günü vizyona giren filmleri uyarı olarak bildiriyor.
    Sol Günbatımı, doğumu şafak vakti vs. vs. zamanları gösteriyor. Ben fotoğraf çektiğim için arada lazım oluyor.
    TV Showtime Şimdiye kadar kullandığım en güzel dizi takip uygulaması. Çok yararlı online paylaşım platformu var ve reklamsız.
    Wunderground Çok kapsamlı ve kaliteli hava durumu uygulaması.(Widget nedeniyle yükledim)
    Forza Football Tartışmasız appstore'daki en iyi maç takip uygulaması.
    Smart Coin Widget kısmından uygulamaya girmeden kurları takip etmek için. (Pratik)
    Mobilciler için fotoğrafları link olarak ekledim.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/426834/327c0ccf-a2b0-4b11-88c9-1f9691518802.PNG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/426834/11708d0f-aaa2-4311-89d7-17f3e53012d5.PNG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/426834/b9881344-7538-400b-9fde-12e04d10799a.PNG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/426834/ee238f95-5bdc-4e1d-a750-b8b96d197a7b.PNG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/426834/b48976e6-4f08-45b4-8781-21361163d92b.PNG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/426834/4b6e24f7-a68e-4082-b1ff-214385b5070d.PNG

• Sosyalmezun S kullanıcısına yanıt
    hocam youtube mp3 indir yazın googlea oradan uygulamaya indirin istediğiniz müziği en azından tek appden müzik diindirip dinlenebilir, gerçekten de aloha şu anda en pratik ios download browseri.

• iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    Appstoredan indirebilirsiniz AppZapp'ı
    uygulama size ücretli olup ücretsiz olan uygumaları v.s. gösteriyor siz app storedan indiriyorsunuz herhangi extra ayara gerek yok.
    Fotoğraf editleme olarak snapspeed ve VSCO öneririm, Enlight bedava olunca kaçırmayın derim Geçen sene bedava olduğunda indirmiştim, sürekli kullanıyorum.
    Camera programı olarak cortex cam dan sonra procam4 olabilir,
    ProCam4 da blur / gece fotoğrafo / düşük ışık modları oldukça kullanışlı ve kullanımı kolay bir uygulama.
    ProCamera paralı olup içinde HDR'yi ve düşük ışık modunu ayrı ayrı sattığı için arka plana atıyorum.
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Basit ama kullanışlı bir uygulama daha paylaşayım;
    Adı: Thyme linki:https://itunes.apple.com/us/app/thyme-kitchen-timer-for-your/id771737226?mt=8

Ocakta ve fırında bir şeyler pişiyor, hangisi ne zaman pişecek kendinize göre dakikalari set ediyorsunuz sizi ayrı ayrı haberdar ediyor Eşlerimiz için faydalı
  • Shazam: Bilmeyen kalmamıştır herhalde şarkıyı tuttuğunuzda şarkıyı buluyor.

blablacar: Yolculuk ekleyip yolculuk arayabiliyorsunuz,yolda kalanlara yardımcı olabilir ne kadar güvenilir tartışılır (mesela Alsancak'taki Karşıyaka'ya gideceğim yolculuk arayıp o güzergahta yolculuk ekleyen varsa direk iletişime geçebiliyorsunuz)

Retouch: Fotoğraflarınızda istemediğiniz nesneleri vs. kaldırmaya yarıyor.

Cycloramıc: Bu uygulamayı eskiden kullanıyordum, 5s için düz zemine koyduğunuzda telefonunuz titreşim sayesinde kendi kendine dönüyor ve 360 derece fotoğraf çekmeye yarıyor.

Imagesızer: Instagram için tam boyutlu fotoğraf atmanıza yarıyor.

Meetweet: Yakınlarınızdaki insanları bulup Twitter da neler paylaştıklarını gösteriyor.

mLauncher: Bildirim merkezine sık kullandığınız uygulamaları ekliyor widget tarzında ama artık iOS 10 da gerek kalmadı bu uygulamaya.

Batterylife: Bataryanın durumunu gösteriyor (sağlık durumu)

Online işlem: Türkçelerim kullanıcılarına tavsiye ettiğim uygulama,kalan haklarınızı,ne zaman biteceğini,tl attırmaya da yarıyor.

OnavoProtect: en sevdiğim vpn uygulaması sonradan ücretli olmuyor.

LGTV Remote: Lg tv ye bağlanmanızı sağlıyor, ses ayarı,ekran görüntüsü alma,kanal değiştirme gibi.

Photomath: Matematik problemlerinizi çözmeye yarıyor, kamerayı soruya tutun yeter.

Volify: Ücretsiz Şarkı indiriyor,çevrimiçi dinleme özelliği de var.

İplay: YouTube vs. Yerlerden video,şarkı indirmeye yarıyor.

Musiccenter: Bildirim merkezine şarkılarınızı eklemeye yarıyor.

Speedtest: İnternet hızınızı ölçer.

Battery: Gereksiz Çerez'leri siler,baya yer açıyor ama uygulama kaldırıldı diye biliyorum.

Takipçiler+: İnstagram da kimler seni takip ediyor,kimler etmiyor gibi verilere ulaşmanızı sağlıyor.

Reverser cam: çektiğiniz videoyu geri sarar,sihirbazlık gibi küçük şovlar yaparsınız.

Callback: Sahte arama,kimin arıcağını ne zaman arıcağınızı girdiğiniz gerçekmiş gibi telefonunuz çalmaya başlar.

Tinder: Çevrenizdeki insanları bulmayı sağlar.

Snapseed: En sık kullandığım fotoğraf uygulaması

Real Razor: Traş makine sesi baya net sesi var çocuklarla güzel eğlenmeyi sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 12 Ekim 2016; 13:55:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Google Play
  • Bişeyler ekleyeyim çeşit olsun:

ALIŞVERİŞ

ROBOFORM:
    şifre saklama uygulaması. Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Otomatik giriş de yapıyor. Windows'da tarayıcıya eklenti olarak kurduğunuzda orda da aynı işi yapıyor ve telefondaki uygulamayla senkronize etmek mümkün.

ACCUWEATHER:
    Hava durumu için bunun dışında bişey kullanmıyorum gayet isabetli tahminleri. Evden çıkmadan bakmak şart.

CALCULATOR PLUS:
    Resim, not vs. saklama uygulaması. Simgesi ios'un hesap makinesiyle aynı. Arayüzü bildiğiniz hesap makinesi gibi ama rakamlardan oluşturduğunuz şifreyi girip gizli kasanıza ulaşıyorsunuz.

iECZANE:
    Nöbetçi eczane bulma uygulaması.

FOTO uygulamaları:

PLAYER'lar

Bunları biraz açıklayayım.

CAPRİCCİO:
    Denediğim en iyi müzik player. Ses kalitesi çok iyi. Ekolayzır filan zaten çoğunda var ama ben bunun sleep timer özelliğini seviyorum. Benim gibi müziksiz uyuyamayanlardansanız bu özellik işinize yarar. Şarkıyı repeat'e alıp dakika ayarlıyorsunuz süre bitince müziği kesiyor.

FLAC PLAYER:
    Adı üstünde yüksek kalite ses formatı olan flac dosyalarını oynatıyor.

VLC:
    Bu bilinen bişey. Video oynatıcı.

VLC STREAM:
    Bilgisayardaki videoyu telefona aktarmadan, wifi yolu ile direkt telefondan izleme işi için. Pek beğenmedim.

AİRVİDEO HD:
    Bu da aynı ama daha pratik. 11 gb'lık tek dosya starwars'ı laptoptan açıp telden izledim.

FOXTUBE:
    Eskiden jb varken bu uygulama çok iyiydi offline youtube için biçilmiş kaftandı ama şu an sadece basit bi youtube player.

MUSİTRON:

TUBİDY:

ENDOMONDO:
    Spor uygulaması. Kalori, süre, mesafe, güzergahı haritada gösterme, sesli asistan, bir sürü değişik spor türü filan herşey var.

SOUNDHOUND:
    Ortamda çalan müziği dinletip bilgilerine ulaşıyorsunuz. Shazam ben hiç kullanmadım bu yeterli.

BONUS FLAŞ:
    Bonus karta kampanya yapan markaları görüp alışveriş anında kasada söyleyip indirim alıyorsunuz.

VOİCE PLUS:
    Ses değiştirme uygulaması. Çok zevkli.

WİFİ AĞ ANALİZ İÇİN:
    Wifi ağınızdaki cihazları ve ip'lerini tarayıp gösteriyor.
    LAN SCAN
    NET ANALYZER
    İNET TOOLS

Eksikler var daha sonra editlerim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.