Şimdi Ara

iPhone için casus yazılım gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kötü amaçlı bir kullanım için kesinlikle istemiyorum kız arkadaşım yüzünden neyse konuya gelelim
    iPhone 4s ios 5 için acil casus yazılım gerekli sadece whatsapp mesajlarını veya sadedce mesajlarını görüntülemesi yeterli paralı çok program var fakat piyasada bir o kadadr da source olarak dağıtıldığını gördüm bildiğiniz yazılım vatsa her türlü kaynak vs olabilir mail adresime gönderen bir yazılım olmalı sadedce wifi üzerinden yardımınız için teşekkürler

• iphoneicincasusyazilim.com adresine bak;

Güven yoksa iş bitmiştir. Bu tip arayışları gerçekten anlamıyorum.
  • Hocam selamlar, Apple'a mail atarsanız sizinle paylaşmaları muhtemel. Kız arkadaşınızın nüfus cüzdanı fotokopisi, ikinizin beraber çekilmiş bir fotoğrafı [Selfie olsa daha iyi oluyor hocam] sizin nüfusunuz ve varsa kız arkadaşınızla ilişki durumunuzu gösterir Facebook Screenshot'ı da ekleyin support@apple.com'a gönderin.

Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıp ayıp, etik değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ilişki zaten bitmiş boşver sana kız mı yok

• soulmate kullanıcısına yanıt
    hocam dalga felen geçmiyorsun dimi :)) gerçekten çok büyük problemelr yqaşıyorum bu aralar casus yazılım gerçekten gerekli
  • Sende şikayetçi olursa ebeni tersten görürsün. Demedi deme yasal değil çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güvenmiyosan ayrıl hocam. bu kadar uğraştığına değmez sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNaZZaR

Beyler kötü amaçlı bir kullanım için kesinlikle istemiyorum kız arkadaşım yüzünden neyse konuya gelelim
    iPhone 4s ios 5 için acil casus yazılım gerekli sadece whatsapp mesajlarını veya sadedce mesajlarını görüntülemesi yeterli paralı çok program var fakat piyasada bir o kadadr da source olarak dağıtıldığını gördüm bildiğiniz yazılım vatsa her türlü kaynak vs olabilir mail adresime gönderen bir yazılım olmalı sadedce wifi üzerinden yardımınız için teşekkürler

Sana tek sözüm olur sen Hastasın arkadaşım ....
    Insan güvenmediği biri ile birlikte olmamalı asla...
    Ya ayrılacaksın yada güvenmeyi öğreneceksin ..
    Yada psikoloğa gidip tedavi olacaksın sizler Yüzünden kadın cinayetleri oluyor güzelim Türkiye'de ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekara karı boşamak kolay. Buradaki arkadaşlar hemen asmış kesmiş. Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. O nedenle seviyesiz yorumlarla insanların moralini bozmayın.

Bu arada iPhone kapalı kaynak olduğu için o iş biraz zor açıkçası. Biraz araştırma yapmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlawyer

güvenmiyosan ayrıl hocam. bu kadar uğraştığına değmez sonra.

Siz niye 1 yillik konulari hortlatiyorsunuz.
    Yorum kasmak icin mi
    Sizde bir psikologa gorunun
    Bi konunun sahibide gorunsun

• Adam belki aldatildigini dusunuyor emin olmak istiyor
    Durum noldu?

• Konu eski ve gelen mesajlar konu ile alakasız olduğu için konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.