Bildirim
Iphone 7 ye kavuşan gençler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
vay be -
Adamlar 2şer 2şer aliyor
Biz 1 tane alirken 10 defa düşünüyoruz.
Ah Türkiyem ahh. Ne hallerdeyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 16 Eylül 2016; 18:31:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5s var almayı düşünmüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırsınız dünyadaki en büyük mutluluğu elde etti arkadaş aldığınız alt tarafı mekanik bir cihaz yani neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum türkiyede'de böyle insanlar var gördük yani.Hani tamam belki belli bir hazzınızı tatmin ediyorsunuz lakin bu tuaf coşku ve sevinç bana biraz anlamsız geliyor.Bir sokak köpeği/kedisini amaçsızca sevip beslerken mutlu olabiliyorsan bir çocuk güldüğünde sizde ona bakıp gülebiliyorsanız bence trilyonları verip kendini mutlu sanan insanlardan çok daha fazla mutluluğa sahipsiniz demektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: RownikaL
Sanırsınız dünyadaki en büyük mutluluğu elde etti arkadaş aldığınız alt tarafı mekanik bir cihaz yani neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum türkiyede'de böyle insanlar var gördük yani.Hani tamam belki belli bir hazzınızı tatmin ediyorsunuz lakin bu tuaf coşku ve sevinç bana biraz anlamsız geliyor.Bir sokak köpeği/kedisini amaçsızca sevip beslerken mutlu olabiliyorsan bir çocuk güldüğünde sizde ona bakıp gülebiliyorsanız bence trilyonları verip kendini mutlu sanan insanlardan çok daha fazla mutluluğa sahipsiniz demektir.
goruslerine bende katiliyorum fakat her insanin kendine göre bir kisiligi var herkesin kendine göre eglencesi var.
sunuda eklemek isterim orda sadece apple calisanlari yok disarida bir suru bekleyen insan var ve bu kisiler ilk alanlar o yuzden bagirip cagiriyorlar.
orda kimse olmasa kendi kendilerine bu kadar bagircaklarini sanmiyorum.
-
Bi tokatta yere sermessem adam degilim
Öyle sevinçmi olur sanki manita yapmış
inanılmaz derecede bağımlı hale getirdiler insanları
bağımlı insanları tv den youtube dan yayınlayıp ekran başındaki diğer bağımlı insanları kıskandırıyorlar -
sıradan sayılacak bir şey bile bu insanları bu kadar mutlu ediyorsa, ya hayatları çok boş yada hiç acı çekmemiş görmemişler, tamam iphone hepimiz bekliyoruz da bu nedir ya şaka gibi.
resmen dövesim geld o derece itici.
-
O telefon bize gelirse ekime gelmezse daha kasıma kadar yolu var
İnan ki değmez kardeş hani müthiş bir kasa donanım olsa eyvallah da şu haliyle alan mutlu olur almayan çok şey kaybetmez durumuna sahip bir cihaz bunu cihazı alacak bir kişi olarak söyleyebilirim
Bence türkiyede satmak için 2 şer tane almışlardır (!) , malum ordan getiren bile baya kar elde ediyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi kurban bayramında kaçan danaları bir de bunları izlemeyi seviyorum
https://www.youtube.com/watch?v=7lhXOgJ8ahA
Bakalım bu seneki dünyanın hangi ülkesinden gelecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: İstan34bul
Bi tokatta yere sermessem adam degilim
Öyle sevinçmi olur sanki manita yapmış
tm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma ya.
Çinde ıphone için kız arkadaşını mı veren dersin yoksa bu baba parasıyla iphone alıp sevineni mi dersin.
Birgün vatan pc mağaza açılışına gittik kepenkler açılacak sayılı ürünlere saldırma var.
Kepenk yerden 30cm kalktı millet alltan geçmeye başladı 😂😂
SiZin dedim taa bunları suriyeye savaşa göndereceksin
Ben çocukların anlamsız çoşkusundan çok apple çalışanların alkış tutmasına taktım. Ciddi bir markanın çalışanlarınında bir duruşu olmalı bu ne cıvıklık.
Çok garip gerçekten, oranın insanları ne paralara alıyor. Benim ülkemde; ne araba, ne elektronik cihaz, ne de yakıt ucuz. Sömürü ülkesi gibiyiz mübarek, tek farkı devlet:)
Sadece ağlanılacak halimize gülüyoruz o kadar...
Yahu kardeşim her gördüğünüze inanmayın. Orda sıraya giren insanların en az yarısı karaborsadan veya henüz satışa çıkmamış ülkelerde satarak kâr etmek için bekliyor.
Benzer içerikler
- iphone 13 şarjı ne kadar gidiyor
- itunes destek
- iphone otomatik ses kısıyor
- telefonu kılıfsız kullanmak
- engellediğim numara beni nasıl arıyor
- iphone 16 plus özellikleri
- iphone şebeke sorunu
- fotoğrafı pdf e çevirme
- en çok satan telefonlar
- iphone 17 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X