Şimdi Ara

iPhone 7 Turkcell hattın interneti su gibi sömürmesi (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nasıl bir anlamadım. Turkcell faturalı hat kullanıyorum, 15 GB internet paketim var. Ayrıca platinium müşterisiyim fakat gel gelelim interneti 3G de kullanmama rağmen internet su gibi gidiyor. Müşteri hizmetlerin aradım arka plandaki uygulamalar vs. kapatın dedi kapattım ama sonuç yine aynı. Ne yapmam gerek aynı durumda olan var mı, sorunun çözümü nedir yardımcı olun lütfen

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende evin hattini turkcell yaptim 2-3 saat içerisnde 1.5 gb kullanişmişti sanirsam turkcell iyi kazik atiyo içiyo resmen turkcell güvenm kalmadi..

• Bende olmuyor hocam. Nasıl başarıyorsunuz? 4 gb net pakedim var. Fazla bile kaldığı oluyor. Çok video falan izliyor olmayasınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Yok hocam valla sadece Instagram, forum, Facebook, Snapchat kullanıyorum. Story kısmı çok yiyor nedense ekstra başka birşey yapmıyorum. Ne yapmam lazım bir öneriniz var mı?

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    Vodafone internet sitesinde gün gün dakika dakika ne kadar kb kullandığını detaylı gösteriyor, Turkcell'de yok mu öyle birşey?
    Arkaplanda icloud yüklemesi falan yapıyor olabilir oraları kurcalayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de platinum müşterisiyim, 10 gb paket var. Sizin kullandığınız uygulamalar sakat. İnstagram resmen yardırıyor mobil internette, WiFi haricinde videolardan ve o masal kısmından uzak durun. Snapchat nedir bilmiyorum ama videolu bir şeyse o da hoplatır. İnstagram da dolaşmak YouTube dan daha fazla kota yiyor. 5 er dakika deneyin, kullandığı kotaları mukayese edin. Bariz bir fark var

iPhone se kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Snapchat ve instagram :) kotayı patlatan iki uygulama

Cihaz üzerinden kontrol edin bu iki uygulamanın harcadığı miktarı göreceksiniz zaten

• Tek yapacağınız şey ayarlardan hücresele girip aşağıya inmek ve hangi uygulama kotanızı yiyor onu görmek. Çözümü bu kadar basit. :)
  • Wi-Fi yardımı açıksa muhtemelen o yiyordur.
  • Turkcellde bahsettigin sorun var bende ayni sorunu yasadim vodafone da yok oyle vi sikinti

• 3G'ye geri geçtim. Bu sorun biraz azaldı. Turkcell'in 4,5G'si kesinlikle hızla alakalı olarak çok yiyor. Örneğin instagram'ı bir kez açtığınızda 100 mbit hızınız varsa o an yükleyebildiği kadar çok hikaye ve anasayfa akışını yüklüyor. Belki o an 100 mbit internet gidiyor. Vodafone 4,5G hızları nerdeyse 3G kadar zaten. Böyle bir sorun yaşanması pek mümkün olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Turkcell lte sürekli açık şarj çok yiyor, plus olmasına rağmen günü çıkaramıyorum başka operatörlerde durum ne bilmiyorum zaten 4g nin çok şarj yediğini biliyoruz

• Hikayeler kotayı bitirdi

instagramda hucresel veri diye bir sekme var ayarlarda ordan daha az veri kullan i isaretleyin.
    Ayni sorundan ben de muzdariptim suan bir nebze daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.