Bildirim
iphone 7 sarj süresi normal mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İyi bence, ben senin kadar düşürmüyorum şarjı ama %40 larda 5saat falan kullanım veriyor. -
10.2 ile max 8 saat 10.1 ile max 9.5 saat gördüm genel olarak 10.2 ile herkeste düşüş oldu.Artık 10.3 ü bekleyeceğiz. -
Bence olması gerekenden de iyi. Ben plus ile şuan 26 bekleme 6 saat ekran süresi aldım şarj %37. En fazla 8 saati görürüm birde cihaz plus. Sen bu süreyi aldığın için sevin bence. Muhtemelen WiFi de takılıyorsun ki bu süreyi aldın. 3G kullansan aralıksız 4 saat bile dayanmaz -
-
lte takıldım genelde o zaman normal ?
zaten wifi deyim şimdi 80 den 60 a 2.30 saatde indi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne bekliyordun 24 saat olmasını mı? Süren gayet iyi ayrıca bunun için bir ana konu var bu soru için ayrı konu açmana gerek yok
-
Banada inandirici gelmedi her %30 6 saat aliyoken % 40 şarj olduguna göre 7 saat daha götürür gibi ortalama cikiyor ortalama senin cihaz in bataryasi 4000 amh olsa gerek apple bu ortalamayi görse rekor tüketim diye madalya verir yada cihazi geri alip 1500 dolara özel satar bu cihazi..swarm uygulamasi sadece 8 saat arka planda whsapda 1 saat arka planda calişmiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 30 Aralık 2016; 3:02:38 >
iPhone SE bile daha iyi, bence pilinde sorun var. -
vallahada billahada bu süreleri alıyorum bende şaşırdım %100 şars bırakayım telefonu o %100 şarj neredeyse hiç oynamayayım telefonla 1 günde %1 anca iniyor
batarya aşırı sağlam galiba birazdan bi paylaşım daha yapacağım neredeyse 2 gündür sarj etmiyorum telefonu oyun oynuyorum ayrıca youtube cart curt takılıyorum
%30 larda şu an sarj çekip atayım bekleyin. -
-
Eğer bu süreleri gerçekten alıyorsan 5000 e satarsın o telefonu 😀
evet gerçekten alıyorum izmir içi alıcıları beklerim :)) bende şaşırdım sanırım piyasaya göre iyi performansı -
Telefonu kaldırıp atasım geldi şimdi sizin ayarlarınız nasıl? Konum, arka plan yenileme , iCloud vs şarja etkisi olan ayarları söyleyebilir misiniz? Bu arada etkisi var mıdır bilmiyorum ama benim de cihazım 49. hafta üretimi
ben hiçbir ayar yapmadım direk geldi 49. hafta 24 aralık cumartesi elimdeydi tel sarı ekran hatası vardı ilk aldım plusta değişim yaptırcaktım değişimde de birebir aynı renk geliyormuş parayı yatırın tekrar satın alırım dedim sabrettim
bu geldi ilk aldığım cihaz 42. haftaydı 2 aylık yazıyordu bunda baby yazıyor 49. hafta daha sıcak çıkmış fabrikadan direk :D heralde oda baya iyi bi batarya çıkışlı denk geldi kurdum yeni icloud kurulumu yaptım ter temiz böyle durum yani göründüğü gibi -
Icloud kurulumu yaptıysanız önceki cihazda kullandığınız ayarlar bu cihaza geçmiştir muhtemelen. Benim ilk iOS deneyimim olduğundan çok fazla bilmiyorum hangi ayarlarda kullanmalıyım.. sadece forumda gördüğüm bazı şeyleri uyguladım ama ya birşeyleri yanlış yapıyorum yada batarya performansı sorunlu
quote:
Orijinalden alıntı: huso60
quote:
Orijinalden alıntı: Sefpahaloz
bu nasıl beyler? 49. hafta üretimi telefon i7plus
Arkadaş bu süreleri nasıl alıyorsun? Şarjın daha %40 ve 12 saat 35 dk kullanım almışsın. Nasıl olabilir bu ? Ben %20 iken 8 saat kullanım alıyorum , şebeke 3G 'de . Arka plan yenilemeleri tamamen kapalı. Bende mi bi problem var diyeceğim ama genelde herkes benzer süreleri almış. IOS sürümüm de 10.1.1, daha iyi şarj süreleri alınıyor denilen sürüm. Anlamadım gitti bu nedir 12 saat ve %40 ??
8 saati arka plan çünkü. Bende Apple Müziği açar arka planda 10 saat müzik dinler atarım buraya önemli olan o değil.
-
Bence de bi gariplik var normal değil ben 7-8 saat alırken (%20 iken) adam 13 saati %40 şarj hala varken nasıl alabilir? Hadi 1-2 saat fark olabilir de nerdeyse iki katı kullanım süresi görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: huso60
Bence de bi gariplik var normal değil ben 7-8 saat alırken (%20 iken) adam 13 saati %40 şarj hala varken nasıl alabilir? Hadi 1-2 saat fark olabilir de nerdeyse iki katı kullanım süresi görünüyor
hocam diyorum ya arka plan işte. Pil kullanımı açısından 10 saat arka planda müzik dinlemek = 1 saat video izlemek.
100 de telefonu eline alıp 4-5 saat durmadan 1080p video izlesin bakayım alabiliyor mu o süreyi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kapsam süresi doldu ne demek
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- apple ödeme yöntemi reddedildi çözümü
- telefonda arama yaparken çalma sesi gelmiyor
- vowifi nedir
- ios 18 indir
- iphone uygulama gizleme
- fotoğrafı pdf e çevirme
- always on display iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X