Şimdi Ara

Iphone 7 Cihazımın ekranını bozmam lazım Acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikli olarak kızmayın. Iphone 7 Cihazımın 2 kez ekranı piksel bozulmasından veya sararmadan değişti. Şuanki Led Panelin siyah fonunda home tuşunun üzerinde beyazlıklar var. Ekteki resimde göreceksiniz. Lakin bunu Apple Gürgençler yetkili servisine kanıtlayamadım. Kanıtladığım takdirde Apple yetkili departmanıyla iletişime geçip kapalı kutu sıfır cihaz teslim alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Iphone 7 Cihazımın ekranını bozmam lazım Acil yardım!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• msonerakyol M kullanıcısına yanıt
    Bu siyah fondaki renk dalgası kanıtlanamadı arkadaşlar. Gündüz ışığında belli olmuyor çünkü ikna edemedim.

• Ahizeden ses az geliyor diye gönder değiştirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral çok haklısında bana ürün arızalı raporu lazım onarım olmayacak kapalı kutu cihaz teslim alabileceğim üst model Iphone 8 alacağım o teknik servis kağıdıyla

• Gürgençler dışında bir yer yok mu yaşadığınız şehirde ben ankarada ankamall dekinden memnun kalmamıştım

• Tabiki varda kabul ettiremiyorum AST teslerinden geçtiği için üstad yukarıda eklediğim resmin aynısını gösterdim ekran paneli gündelik yaşamınıza etki etmiyor. Rapor veremeyiz dediler. Yetkili departmanda en geç 1 ay içerisinde raporu istiyor.

• Bahsettiğin şey ekran yapısı ve günümüz teknolojisiyle alakalı olarak neredeyse tüm LCD ekranlarda - az veya çok - olan bir şey. Monitöründen tut televizyonuna kadar var. Onu bir sorun olarak görüyorsan aynı şeyi televizyonunda veya monitöründe test et bir de. Bu bir sorun değil. Bu şekilde telefonu değiştirtemezsin. Ki sırf üst model cihaz alabilmek için böyle saçma bir konu açman da oldukça garip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Sana göre oldukça saçma ve garip olabilir. Elimde görüntü var. 4000 TL bir telefona para vermişim belli ki ekranda kronik sorunda var ki 2 kez değişti. Saçma cevap vererek yardımcı olmayacaksan yazmasaydın üstad daha iyiydi. Umarım tüm cihazların ölü piksellerle dolar kullanmaya devam edersin ne diyeyim.

• 6s kullanırken ekran toz almıştı daha öncede 6 defa onarımı değişimi oldu eğer arıza olduğunu kanıtlarsam Kapalı kutu vereceğiz dediler genpa sağolsun gişedeki kadın bir şey görmüyorum dedi arkadan teknisyen çağırdılar o iyice inceleyince görmüştü bana bu işin sonunda Kapalı kutu iPhone 8 64gb gelmişti

• slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    Kral aynı durumda benim işte inşallah Allah bizede nasip eder.

• 4 tane yanmış pixel varsa değişirler yoksa işin çok zor ben iphone 6 aldığımda iki kez değiştiler ama sonra değişmediler çünkü en Son gelen telefonda sadece 2 piksel yanıktı onu satıp 6 plus almıştım

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Daha 1.5 sene garantim var üstad sıkıntı yok zamanım uzun 6 ayda iki ekran yaktıysa bu telefon elbet yine yakacaktır. Tek sıkıntım yetkili departmanın 30 günlük bana verdiği süre yoksa olay kapanacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.