Şimdi Ara

ROOT ve ROMLU TELEFON ACILMIYOR LÜTFEN ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm forumda yeniyim. Sizlere çok acil ve yardımlarınızı beklediğim bir sorunumu anlatacağım, bu gün blog tarzı bir sitede Root ve Rom yapmayı gösteren rehber hazırlamış bir arkadaş. Bende heves ettim Samsung Galaxy S3 GT-I9300 telefonuma Root yaptım başarılı bir şekilde. Sonra arkadaş rehberinde CWM Recovery yüklememizi söyledi. Ardından root işleminden hemen sonra onu da yükledim ancak 6.0.4 sürümünü değilde 5.5.0.4 sürümünü yükledim. Zaten gelen sürüm buydu ama benim update etmem gerekiyordu Google Play üzerinden. Ben tabi Update ettiğimi sanıyorum ancak edememişim/etmemişim. Google Play Store 5 ve Android 5.0 Lollipop rom'unu yükledim ve gösterdiği şekilde attım telefona CWM Rocovery aracılığı ile her şey bitti mutlu mesut CMW'yi kapatıcam, bir dakika dedim... Nerden kapatıcam bu CMW'yi. Araştırmalarım sonucunda Reboot System Now'a tıklamam gerektiğini anladım, tıkladım okey dedim şimdi oldu ama olmadı. Yine CMW ekranı karşımda, Wipe Dat/Factory Reset'e tıklamam gerektiğini yazanlar oldu tıkladım yine hiç bir şey olmadı. Yedekleme yaptığımı sanıyordum Backup'tan onu da yapayım dedim o da olmadı. PC'ye bağlayıp orijinal S3 GT-I9300 Rom'unu yükliyim dedim PC telefonu görmüyor. Brick olmuştur diye o kadar forumlarda ve youtube'da arattırdım. Çözüm yok. Duvarları yumrukluyorum artık. Elimi hangi işe atsam o işin içine ediyorum. Telefoncuya götürdüm son çare o da sim kartımı çıkardı iki gün sonra gel dedi param olmadığı için sonra hallederiz dedim. Arkadaşlar Allahını seven yardım etsin. Sürç-i Lisan eylediysem affola. Yardımlarınızı bekliyorum, hepinize teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccxx16mmert -- 14 Mayıs 2015; 15:59:46 >

• ccxx16mmert C kullanıcısına yanıt
    Download modda stock ROM'u atmanız yeterli olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Download modda stock ROM'u atmanız yeterli olacaktır

Abi sıkıntı orada Odin Download modda görmüyor telefonu. Bilgisayarım'a geliyorum ama orası da telefonu görmüyor. Samsung Drivers diye bişey vardı onu yükledim hocam işe yaramıyor.
     ROOT ve ROMLU TELEFON ACILMIYOR LÜTFEN ACİL YARDIM!

• Stock Rom linki bilen varsa atabilir mi? Teşekkürler.
  • arkadaşlar Allah aşkına acil yardım edin Odin telefonu görüyor ama Stock Rom'u atamıyorum telefona, telefon download moda da giriyor ama atamıyorum arkadaşlar lütfen acil yarım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccxx16mmert

arkadaşlar Allah aşkına acil yardım edin Odin telefonu görüyor ama Stock Rom'u atamıyorum telefona, telefon download moda da giriyor ama atamıyorum arkadaşlar lütfen acil yarım edin.

Niye atamıyorsunuz? Nasıl bir hatayla karşılaşıyorsunuz?
  • quote:

arkadaşlar Allah aşkına acil yardım edin Odin telefonu görüyor ama Stock Rom'u atamıyorum telefona, telefon download moda da giriyor ama atamıyorum arkadaşlar lütfen acil yarım edin.

Dostum buraya baksana, bilgi deryası hazırladık bu durumlar için. Odin hataları içinde ayrı ayrı çözümler verdik. Samsung usb drivers ' ı kur sayfadaki.

Sorun olursa buraya yaz bakalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Mayıs 2015; 3:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Niye atamıyorsunuz? Nasıl bir hatayla karşılaşıyorsunuz?

<ID:0/004> Added!!
    <ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..
    <ID:0/004> File analysis..
    <ID:0/004> SetupConnection..
    <ID:0/004> Initialzation..
    <ID:0/004> Get PIT for mapping..

bu hatayla karşılaşıyorum kafayı yiyecem. Her şeyde böyle yapıyor. Bu ekranda kalıyor, hiçbir ilerleme göremiyorum. Downloading Mod'un ekranı da değişmiyor, yani "Downloadin... Do not turn off target!!" yazıyor o ekran yükleme ekranına geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccxx16mmert -- 13 Mayıs 2015; 14:40:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.