< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
sanki Türkiye'deki teknik servisçiler sıfır orjinal batarya takacak da... bu devirde tamir ve parça değişimini elinden geldiğince kendin yapmaya çalışacaksın. |
Teknisyenlik kısmını mükemmel yaptığınızı varsayarak yazıyorum, pil değişimini servisde yapın. Çünkü servisde değişilen pil bile ölçüm sonrası elinize veriliyor. Eğer ölçümde sıkıntı çıkarsa cihazı bir kaç gün sonra alabiliyorsunuz. Kaldı ki bu pil deji marka ve orjinal servis pili değil. Apple servis pillerini(en azından 6s için) satışa çıkartmıyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Teknisyenlik kısmını mükemmel yaptığınızı varsayarak yazıyorum, pil değişimini servisde yapın. Çünkü servisde değişilen pil bile ölçüm sonrası elinize veriliyor. Eğer ölçümde sıkıntı çıkarsa cihazı bir kaç gün sonra alabiliyorsunuz. Kaldı ki bu pil deji marka ve orjinal servis pili değil. Apple servis pillerini(en azından 6s için) satışa çıkartmıyor. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilmiyorum çok para gerçekten 400 TL, ama ben değişcek olsam orjinal takardım. Dün hepsiburadadan baktım 1500 TL - 1800TL 'ye kasasında aşınma olan telefonumu sayıyordu. Yani 1500TL+ değeri olan bir mal için 400 TL'den kısmazdım. Az önce 6 yıllık 6s macerama son verdim ve FE 20 söyledim, cidden baya sıkılmıştım iphonedan. Evde yedek yapıcaz bu kadar kıymetli bir parçayı satamam :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllnn -- 28 Ekim 2021; 18:9:51 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sanki Türkiye'deki teknik servisçiler sıfır orjinal batarya takacak da... bu devirde tamir ve parça değişimini elinden geldiğince kendin yapmaya çalışacaksın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi etmişsin de o marka bataryalar başta iyi gidiyor sonra hemen bitmeye başlıyor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
bende de ıphone 7 var pil sağlığım 82 filan 2018 in sonunda almıştım. Artık pil sağlığına eskisi kadar takılmıyorum ama ben orjinal batarya takma taraftarıyım. Deji batarya bizim bi arkadaş taktırmıştı memnundu ama bildiğim kadarıyla artık su ve toz geçirmez ıphone yalan olmuştu diye biliyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BEN DE GEÇEN SENE MAYIS AYINDA İPHONE 6 NIN PİL DEĞİŞİMİNİ YAPMIŞTIM. GÖZLERİM YAŞ İTİBARİ ILE BİRAZ BOZULDUĞUNDAN ( 45 YAŞINDAYIM ) VİDALARIN BİR ÇOĞUNU TAKAMADIM. AMA TELEFON ÇALIŞTI. VİDALARI DA ATMADIM. İPHONE TAMİR EDEN GENÇ BİR ARKADAŞIM HEPSİNİ TAMAMLAMIŞTI. KAPASİTE ŞU ANDA %90 CİVARINDA.. |
_____________________________ |