Şimdi Ara

iphone 6s mi, iphone 7 mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu daha önce açıldı mı, bilmiyorum. Telefondan girdiğim için göremedim. Gelelim mevzuata: bu zamana kadar dhden çok yararlı bilgiler edindim. Şu an telefon almak, istiyorum. İphone 6s 32gb ile iphone 7 32 gb arasında kaldım. Aslında iphone 7ye karar vermiştim. Lakin araştırmalarıma göre 32 gb modeli bayağı yavaşmış. ( Yapılan testlere göre.) Kararsız kaldım. Hangisini almalıyım, uzun bir süre kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 23 Temmuz 2017; 20:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu daha önce 17373828247 defa açıldı ama sorun değil..soruna gelirsek dostum; bana kalırsa artık ikisinide alma bence..iphone 8 bi çıksın piyasayı bir gör ne olur ne biter ona göre karar verirsin..şuanki fiyatları dolar kuru 4liraya vurduğunda düzenlemişti apple..şuanda dolar kuru 3.5larda..hem yeni model çıkışı hemde doların aşağı yönlü hareketi senin karına olur..belki 32gb fiyatına 128gb alırsın..fena mı olur ??

Kısacası acil değilse alma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 32 gb ın veri aktarım hızı 128 gb ta göre evet yavaş. Ama bunu telefona en az 5-10 gb birşey yüklemediğin sürece hissetmezsin. Önemli bir şey değil yani. Soruya gelicek olursak eskiden olsa kesinlikle iphone 7 derdim ama son zamanlarda 6s 2600 e düştü bir indirim çeki marifetiyle 2500 e alınabilir. İphone 7 şuanda 3250 tl çek yardımıyla 3150 ye alınır. Kıssadan hisse aradaki eskiden azdı şuan çok değermi bilemedim. 2 ay daha yeni modelleri beklemekde fayda var.

• Aynen hocam. Şurda 2 ay daha bekleyip telefon öyle almak lazım.

• Dediğim gibi telefondan açılan konuları göremedim. Çok acil gerekiyordu. Çok az kullanılmış temiz ve 1,5 yıl apple garantili iPhone 7 32gb aldım. Şu an hafızanın yarısı dolu herhangi bir yavaşlık takılma vs. göremedim. Şu dolar şartlarına göre (düşeceğini sanmıyorum.) iPhone 8 çıksa da alamam ayrıca 7nin ucuzlayacağı inancım kalmadı. İkinci el iPhoneler bile çok yüksek fiyatlara satılıyor. Yorumlar için teşekkürler.

• Arada beşyüz küsür lira fark var. O farka değecek bir şey olmadığı için 6s al geç paran cebine kalır başka ihtiyaçlarını görürsün. Ama acil bir şey yoksa bekle. En kötü ihtimalle 6s ve 7'nin fiyatları da düşmüş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.