Şimdi Ara

İphone 6 plus kırılmaz cam hakkında tek bir cevap??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar bende 6+ kullanmaktayım. Avea bayisinden bi hışımla kırılmaz cam taktırdık orjinal değildir doğal olarak da sanki ekran sarardı gibi, kardeşimde de var ama onunki bariz beyaz acaba diyorum ben bide çok elimde tutuyorum telefonu. Bu kırılmaz cam tabiriyle ekrana taktırdığımız sararma yapar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasim piyasadaki butun temperli camlarin maliyeti 2 dolar aliexpreste bi dunya var chinden toptan siparisle getittirip satiyorlar . Spigen bile sararma yapiyor simdi diyeceksiniz cok ukalasiniz ama lakin 5 yildir yurtdisindan alisveris yapiyorum telefon aksesuarlarini yurtdisindan siparis veriyorum size ben temperli cam onericem arastirin alin eger pisman olursaniz ne kadara aldiysaniz bana satabilirsiniz . Oncelikle youtube umut kardesimiz bi paylasim yapmis arama yerine iphone 6 plus iloome temperli cam yazarsaniz 17 dakikalik video var onu dikkatlice izleyin o arkadas gerekeni soylemis hakiki ve gercek temperli cam iloome dirwww.iloome.com iphone 6 ve plus icin screen mate diye gecer onlardir screen mate max olani var onu almayin tercih etmiyorum siz bunu arastirin derim toplam 37 dolar bi maliyeti var turk lirasi olarak 105 tl felan geliyor 1 hafta ve 10 gun icerisinde teslim olcaktir . Amerikanin yerel postasiyla gelmektedir . İnanin 100%100 tavsiye ediyorum bakin benim cihazimdaki iloome screen mate dir . Tam
    Kapliyor ve dokunmatik daha iyi oluyo saygilar hocam
     İphone 6 plus kırılmaz cam hakkında tek bir cevap?? İphone 6 plus kırılmaz cam hakkında tek bir cevap?? İphone 6 plus kırılmaz cam hakkında tek bir cevap??

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt
    Yazınız için teşekkür ediyorum bilgisayara geçince okuyacağım peki bu ekrandaki kırılmaz cam şuandaki güya kırılmaz camım sararır yani değil mi bu normal? Ana kendi ekranımda sorun olmasından korktum 😪

• Bende birçok marka tamperli cam kullandım spigen vs dahil godosmith marka olanın üstüne tanımam bana göre tartışmasız en iyi tamperli cam koruma forumda birçok kişiye tavsiye ettim alıp memnun kalmayan olmadı.Ayrıca diğer koruyuculara göre daha ince ve home tuşu daha az içeride kalıyor. 0.2mm

http://www.aliexpress.com/store/product/GODOSMITH-Original-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-iPhone-6-Plus-5-5-Full-Body-Guard/734130_32278911437.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 11 Mayıs 2015; 22:07:14 >

• bLind kullanıcısına yanıt
    Ona da bakıcam da peki diyorumki bu bendeki yani saradmış olabilir mi ekranım beyaz değil

• Olabilir ama bu iphoneların ekranlarında bir standart yok beyaz dengesi birbirlerinden farklı olabiliyor.Kafaya takmayın sarılığı derim.
  • Benim bildiğim temperli ekran koruyucu ekranda sararma yapmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiiim 😊 Bakıcam :)

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Temperli cam nedir ki :)

• Aliexpress

• Piyasadaki temperli camlar sararma yapar arkadas dogru soyluyorum hocam ben fikrimi soyledim aklinizda bulunsun . Arastirin derim lakin piyasadaki temperli camlar 2 dolar maliyeti var :)

Sararma yapıyor demek iyi iyi güzel sevindim 😊 ekranımda sorun olmasında bakalım çıkarttırcam bunu dediklerinizi dinleyeceğim

• iloome denen cama 105tl verilmez bence çok pahalı ekran kırılınca zaten 300tl ye değiştiriyorlar zorluda.
  • Neden verilmiyor birader ? 300 tl ye iphone 6 plus cami getir senden benden 350 alicam ? Ve ayrica senin aldigin o 2 tl lik temperli cam kullanirken dokunmatik iyi saniyorsun ama dokunmatigi bozar . Denenmistir kolay kolay kirilmaz 2 tane siparis ettim tekini kirmak icin yandan darbe aldiginda bile
    Kolay kolay catlamaz . Lakin koseleri polikarbon metal karisimidir , kardesim ben aksesuar hastaligi var bende ozellikle apple aksesuaru :) iloomeyi tercih ediyorum ha insanlar ne diye karsilar bilmiyorum ama arkadasimiz sararma yapmis demis onun icin tavsiye ettim

Bütçem olsa da ah alsam ama maalesef anne baba eline bakıyoruz şuan okuyorum da bakalım bende aksesuara önem veriyorum az buz bişeye almadık :)

• :) o zaman suan idarelik ben size cam
    Yollayim iphonenuz hangi renk ?

Yok teşekkür ederim zahmet etmeyin ben burdan bakıcam idareten ben alırım burdan, teşekkürler.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guziide -- 12 Mayıs 2015; 0:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BogazınYargıcı

Neden verilmiyor birader ? 300 tl ye iphone 6 plus cami getir senden benden 350 alicam ? Ve ayrica senin aldigin o 2 tl lik temperli cam kullanirken dokunmatik iyi saniyorsun ama dokunmatigi bozar . Denenmistir kolay kolay kirilmaz 2 tane siparis ettim tekini kirmak icin yandan darbe aldiginda bile
    Kolay kolay catlamaz . Lakin koseleri polikarbon metal karisimidir , kardesim ben aksesuar hastaligi var bende ozellikle apple aksesuaru :) iloomeyi tercih ediyorum ha insanlar ne diye karsilar bilmiyorum ama arkadasimiz sararma yapmis demis onun icin tavsiye ettim

iPhone 6 + ekran değişim fiyatı 340 tl'dir.

• Apple yetkili servisimi ?

Siz iloome denen ürünün fanı olmuşsunuz resmen godosmith olanı kullandınız mı ? maliyeti 2 dolar diyorsunuz paketlemesi vs kusursuz godosmithin ayrıca kaplaması çok güzel asla parmak izi bırakmıyor ve kenarlardan kalktığı filanda yok. Zorlu apple storede 300tl gibi bir rakama kırılan iphone ekranı değişiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.