Şimdi Ara

iPhone 6 için batarya markası tavsiyesi söylermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
28.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 seneyi geçti telefonu alalı bataryası yavaş yavaş eski Performansı vermiyor artık

Lütfen Alıpta kullandığınız ilkgünki gibi yapar Dediğiniz Bi batarya markası var mı ucuz ama kaliteli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

quote:

Orijinalden alıntı: defro

Arkadaşlar 1 seneyi geçti telefonu alalı bataryası yavaş yavaş eski Performansı vermiyor artık

Lütfen Alıpta kullandığınız ilkgünki gibi yapar Dediğiniz Bi batarya markası var mı ucuz ama kaliteli ?

enaz iki sene daha kullanınız,ip6 kullanıcısı olarak söylüyorum,yazıktır cok erken ve sorun hepimizde var ios 9 xx la alakalı 3saat 40 dk kullanım alıyorum,9 aylık cihazım.

Kardeşim iOS 8 de benimki hala

• İtools 3 ile bakabilirsin pcden
  • iPhone telefonlarda, batarya kolay değiştirilebilir olsa ne iyi olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

bir komsum iphone 5 icin gmc marka pil taktırdı 40₺ ye ve cok cok memnun,sadece alo icin kullaniyor tam dolum dan sonra 3gun beklemede pil %50 gitti diyor.

Bi bakayım nasıl markadır Saolasın

• Batarya sürenizi ss atın bi bakalım normalmi? Ona göre değiştirip değiştirmeyeceğinize karsr verelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihatkara38

Batarya sürenizi ss atın bi bakalım normalmi? Ona göre değiştirip değiştirmeyeceğinize karsr verelim..

buyur kardeşim
     iPhone 6 için batarya markası tavsiyesi söylermisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet üzerinden sipariş vermeyinde ulaşabıleceğiniz yerden pil değiştirin nohan dan uzak durun
  • nohon alıp takın. beceremem diyorsanız pili alın. telefon tamircilerine taktırın. Türkiye piyasasında satılan hiçbir pile güvenipte telefonunuza takmayın. hiçbirinin üreticisi belli değil. li-on piller tehlikelidir. kaliteli üretim şartlarında üretilmesi gerekir. iphone 4s telefonuma nohon pil aldım. harika performansı var.
    ayrıca bir bilgi. iphone sahipleri şarj döngüleri 500'e gelsin gelmesin max. 1.5 yıl kullanım sonunda pil değişimi yapmalılar. benim eski pilim 2 yılı geçmişti. pil içindeki kimyasal sıvının dışarı sızdığını gördüm. zaten bu tür pilleri alıp kullanmasan bile ömründen gidiyor. üretim tarihi yeni olan pilleri tercih etmeliyiz. o yüzden üzerine basa basa üreticisi belli ve kaliteli şartlarda üretilmiş pillere vurgu yapıyorum.
  • ser5151 S kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • Yazık günah napıcagını şaşırmıs millet. Kardeşim 1 senelik cihazın pilimi değiştirilir? Clash oynamıssın genelde şarjı ne kadar gitmesini bekliyorsun tabi az gider. Bence normal bi durum yazıktır değistirmeyin pili. Tabi cihaz sizin beni ilgilendiren bişey yok ben sadece fikrimi iletiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Yazık günah napıcagını şaşırmıs millet. Kardeşim 1 senelik cihazın pilimi değiştirilir? Clash oynamıssın genelde şarjı ne kadar gitmesini bekliyorsun tabi az gider. Bence normal bi durum yazıktır değistirmeyin pili. Tabi cihaz sizin beni ilgilendiren bişey yok ben sadece fikrimi iletiyorum.

Kardeşim. Ilk aldığım günde Clash oynuyordum böyle bitmiyordu

• Ben iPhone 5 kullanıyorum bende çekinerek gittigisiyordan deji batarya aldım telefoncuya taktırdım çok memnunum 7-8 saat bekleme 4 saate yakın kullanım aldım yüzde 2 deyken öneririm

• 50 tl ye pil alacaksınız gelmesi 15 gün bir sorun cıktığında iadesi 15 20 gün değişimden gelmesi 15 20 gün pili taktırmak için işi bilen birine bir işçilik ödeyeceksiniz 15 20 tl oldu size 70 tl sorun çıktığızaman ayn şekilde söktüreceksiniz kendiniz yapabilirsiniz diyeceksiniz forumda bir çok konu var cihazı çöp olanlar benim fikrim şurdan taktırın demiyorum ulaşabileceğiniz yüz yüze muhataap olacağınız yerde taktırın arkadaşlar (birde fiyat söyleniyor eski nokıa samsung piller alıyorsunuz 30 40 tl ıphone pılını aynı fiyatamı olacak ) en eski nokıa pılleri fiyataları belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: atade28

nohon alıp takın. beceremem diyorsanız pili alın. telefon tamircilerine taktırın. Türkiye piyasasında satılan hiçbir pile güvenipte telefonunuza takmayın. hiçbirinin üreticisi belli değil. li-on piller tehlikelidir. kaliteli üretim şartlarında üretilmesi gerekir. iphone 4s telefonuma nohon pil aldım. harika performansı var.
    ayrıca bir bilgi. iphone sahipleri şarj döngüleri 500'e gelsin gelmesin max. 1.5 yıl kullanım sonunda pil değişimi yapmalılar. benim eski pilim 2 yılı geçmişti. pil içindeki kimyasal sıvının dışarı sızdığını gördüm. zaten bu tür pilleri alıp kullanmasan bile ömründen gidiyor. üretim tarihi yeni olan pilleri tercih etmeliyiz. o yüzden üzerine basa basa üreticisi belli ve kaliteli şartlarda üretilmiş pillere vurgu yapıyorum.

aynen katılıyorum.

ben de 4s için nohon aldım, 7-8 aydır sorunsuz kullanıyorum. ama ben türkiyeden garantili faturalı olarak almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.