Şimdi Ara

İphone 5 simkart (soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iphone 3gs kullanıyordum ve gayet memnundum telefonumdan , babam bana sormadan hediye olarak iphone 5 almış . İphone 5 de simkart girişi ufak , benim size sormak istediğim ise bu simkart olayını nasıl yapacağım ? Yani bana hem büyüğü lazım hem küçüğü bunu yapmak mümkün mü ? Yeri gelir iphone 5 de kullanırım yeri gelir iphone 3 gs'e takarım sadece 5'e göre küçük almak pek işime gelmiyor . Birde kaç günde çıkarılır bu simkart , ne kadar para istiyorlar vs . Bilen birisi yardımcı olursa memnun olurum . Şimdiden teşekkürler , iyi forumlar .



  • tüm sorularının cevabı zaten kullandığın operatör'ün müşteri temsilcisinde mevcut. Arayıp sorun ki en kesin bilgiyi edinin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgh0gy-

    Arkadaşlar iphone 3gs kullanıyordum ve gayet memnundum telefonumdan , babam bana sormadan hediye olarak iphone 5 almış . İphone 5 de simkart girişi ufak , benim size sormak istediğim ise bu simkart olayını nasıl yapacağım ? Yani bana hem büyüğü lazım hem küçüğü bunu yapmak mümkün mü ? Yeri gelir iphone 5 de kullanırım yeri gelir iphone 3 gs'e takarım sadece 5'e göre küçük almak pek işime gelmiyor . Birde kaç günde çıkarılır bu simkart , ne kadar para istiyorlar vs . Bilen birisi yardımcı olursa memnun olurum . Şimdiden teşekkürler , iyi forumlar .

    sim kart adaptörü al. hattını kestirirsen 3gs ye uygun adaptöre takarsın. o adaptörüde 3gsye takarsın. yedek simkart alabilirsin. 1 saat içinde açılır. ama eskisi iptal olurmu onu yetkililere sor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 24 Haziran 2013; 15:07:07 >




  • Teşekkür ederim cevabınız için .

    @gduman
    Haklısınız , sınavlardan dolayı kafa uçtu düşünememişim .
  • Yenisini alınca eskisi iptal olur,bu yüzden nano sim kesen bir yerden hattını kestirip kesilen çerçeveyi alacaksın.Bu şekilde kullanabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.