Şimdi Ara

iphone 5 imitasyonu android telefonlar hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
3
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı alışveriş sitelerinde phone 5 android gibi telefonlar görüyorum.
    Özelliklerine baktığımda Çift çekirdek 1,5 ghz işlemci, 1GB ram, JB işletim sistemi, 8GB dahili depolama alanı, HD ekran gibi aslında çok ciddi özelliklere sahipler.
    Bunlardan alıp kullanan var mı acaba?

• alıp kullanmadım fakat doğubankta inceledim. ekranı birebir (parlaklığı olsun canlılığı olsun renkler olsun) iphone 5 ekranı. retina ekran var üzerinde. kasa ve kasa üzerindeki yazılarda aynı şekilde birebir. çift çekirdekli 1.4 veya 1.5 ghz işlemcisi 1gb ram i vardı. 450 TL fiyat söylediler. ikonlardan menülere kısayollara kadar tüm arayüz birebir. internet arayüzü (safari) bile birebir aynı. cihazın çakma olduğunu anlamanın tek yolu appstore a girince android market açılıyor :) önümüzdeki ay almayı düşünüyorum. bu arada cihaz son derece hızlı. bildiğiniz iphone 5 in androidlisi ve şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlmk

alıp kullanmadım fakat doğubankta inceledim. ekranı birebir (parlaklığı olsun canlılığı olsun renkler olsun) iphone 5 ekranı. retina ekran var üzerinde. kasa ve kasa üzerindeki yazılarda aynı şekilde birebir. çift çekirdekli 1.4 veya 1.5 ghz işlemcisi 1gb ram i vardı. 450 TL fiyat söylediler. ikonlardan menülere kısayollara kadar tüm arayüz birebir. internet arayüzü (safari) bile birebir aynı. cihazın çakma olduğunu anlamanın tek yolu appstore a girince android market açılıyor :) önümüzdeki ay almayı düşünüyorum. bu arada cihaz son derece hızlı. bildiğiniz iphone 5 in androidlisi ve şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme yapılabiliyor.

Cevap için çok teşekkür ederim.
    Hızından yana şüphem yok ama 2-3 ay sonra bozulduğundan bahsediliyor. Bunu da sanırım 2-3 aydır yada daha uzun kullanan birinden öğrenebileceğiz.

• Bu tarz telefonlarda sar değeri yüksekse ki büyük ihtimal öyledir ciddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. kısa zamanda şiddetli baş ağrıları,bağışlık sisteminde bozukluk uzun zamanda malesef kanser riski var. Bunlarıda göz ardı etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrms

Bu tarz telefonlarda sar değeri yüksekse ki büyük ihtimal öyledir ciddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. kısa zamanda şiddetli baş ağrıları,bağışlık sisteminde bozukluk uzun zamanda malesef kanser riski var. Bunlarıda göz ardı etmeyin

Kuş bakışı 30 metre ilerimde 2 tane baz istasyonu var. Sanırım her türlü telefondan daha zarar verici olacaktır. Zaten bu tarz aygıtların ortalama kullanım süresi 1 sene. Sar değerinin sorun olacağını düşünmüyorum.
  • sar değerleri yüksek oluyor ve o jb yazan genelde gb oluyor
  • Hocam youtubede inceleme videoları var. Orda jb görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar koskoca donanımhaberde kullanan kimseler yok mu?
  • Geçenlerde Ptt'de bu ürünü satan arkadaşla tesadüf üzerine karşılaştık. Ürünü inceledim çok hoşuma gitti. İphone 5' 700 TL, 4'e 450 TL fiyat çekti. Kasa olsun, plastiği olsun aynı kalitede. Birebir ürün. Android işletim sistemi vardı üzerinde. Menüler arası geçiş oldulça hızlıydı. Yani 2sini yanyana koyun ayıramazsınız. Bende almayı düşünüyorum cihazdan ama güvenemiyorum açıkçası ileri de sıkıntı yaşarmıyım diye.
  • Bence kumar değmez. Ayrıca elden çıkarırken ne diye satacaksınız. Zarar edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim cevaplar için. Ancak hala tecrübeye dayalı bir kaç yorum bize bir hayli yol gösterici olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph3535

Geçenlerde Ptt'de bu ürünü satan arkadaşla tesadüf üzerine karşılaştık. Ürünü inceledim çok hoşuma gitti. İphone 5' 700 TL, 4'e 450 TL fiyat çekti. Kasa olsun, plastiği olsun aynı kalitede. Birebir ürün. Android işletim sistemi vardı üzerinde. Menüler arası geçiş oldulça hızlıydı. Yani 2sini yanyana koyun ayıramazsınız. Bende almayı düşünüyorum cihazdan ama güvenemiyorum açıkçası ileri de sıkıntı yaşarmıyım diye.

Iyi sacmalamissiniz. Neresinayni urun, neresi ayni kalite?!
    Ekrani ayni boy lcd olabilir, ayni kalitede ayni a+ panel olmasi mumkun degil. Iphone 5 de slim profil in cell touch destekli 1136x640 ekran var, parlaklik 600 nits. Sizin o ellediginiz cakma telefonlarin cozunurlugu 960x540 veya ucuz taklit ise 800x480.

Siz bu olmayan bilgi birikimi ile aman diyim gidip o fahis fiyattan cakma telefon almayin. O telefonlarin satis fiyati 150-200 dolar!

Ne saçmalıycam dostum ya. 10 Numara telefon. AYnı ürün aynı kalite derken İphone kadar değil tabi. Demek istediğim parasını hakeden bir üründü. Piyasada bu ürünlerden 1. 2. 3. 4 kalite olarak çeşit çeşit var. 200e de var 400e'de 600 TL'ye de var. Ben sadece dediği fiyatı dedim 700 TL diye. Belki aynı ürünü 500 400e de alabilirsiniz. Ayrıca 3 4 aydır kullanan bir arkadaşla konuştum memnundu. Herkez ister orjinalini almak. 2000 TL'ye. 4 de 1 fiyatına bırakın da olsun o kadar. 150 dolara varsa android benim dediğim cihazdan pm atar mısın dostum. Ben ciddi almayı düşünüyorum çünkü.
    Çift çekirdekli 1.4 veya 1.5 ghz işlemci-1gb ram bence oldukç makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysf_joseph -- 22 Şubat 2013; 18:54:53 >

• Anlatamiyorum galiba, biri ios lu orjinal iphone, oburu iphone gorunumlu launcher li Android! Sadece iphone a benziyor diye o kadar para verilmez. Galaxy s3 taklidi bir duru telfon var ve fiyatlari daha uygun, malzeme kaliteside ayni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anlatamiyorum galiba, biri ios lu orjinal iphone, oburu iphone gorunumlu launcher li Android! Sadece iphone a benziyor diye o kadar para verilmez. Galaxy s3 taklidi bir duru telfon var ve fiyatlari daha uygun, malzeme kaliteside ayni.

S3'ün tipini ve ergonomisini beğenmiyorum. iphone 5 tasarım olarak çok daha güzel. Hem böyle bir telefonu eşime almak için sordum aslında soruyu. Yoksa kendime jiayu g3 alacağım.
    iphone 5 ergonomisini iyi bir android telefonda toplamak bana cazip geliyor.
  • kardeşim gophone i 5 kullandım 4 ay ne donma ne başka bir sorun çıktı şuan tel arkadaşıma sattım 1 aya yakın süredirde kendisi kullanıyor benim beğendiğim en iyi clone telefon bende şuan s3 clone var biraz zorladınmı işlemciyi telefon donuyo ama goophone i5 te öyle bir sorun çıkmadı ben okmeydanı cemevinin karşısında doruk iletişim var ordan almıştım goophoneyi tavsiye ederim o telefoncuyu
    bendeki clone iphonede 10 gb kendi hafızası ondan sonra 8mp kamera hdr çekim vs. mevcuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 23 Şubat 2013; 15:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

kardeşim gophone i 5 kullandım 4 ay ne donma ne başka bir sorun çıktı şuan tel arkadaşıma sattım 1 aya yakın süredirde kendisi kullanıyor benim beğendiğim en iyi clone telefon bende şuan s3 clone var biraz zorladınmı işlemciyi telefon donuyo ama goophone i5 te öyle bir sorun çıkmadı ben okmeydanı cemevinin karşısında doruk iletişim var ordan almıştım goophoneyi tavsiye ederim o telefoncuyu
    bendeki clone iphonede 10 gb kendi hafızası ondan sonra 8mp kamera hdr çekim vs. mevcuttu

Yorum için çok teşekkür ederim. Varsayımsal değilde tecrübeye dayalı mesaj benim için daha iyi oluyor.
    Batarya durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

quote:

kardeşim gophone i 5 kullandım 4 ay ne donma ne başka bir sorun çıktı şuan tel arkadaşıma sattım 1 aya yakın süredirde kendisi kullanıyor benim beğendiğim en iyi clone telefon bende şuan s3 clone var biraz zorladınmı işlemciyi telefon donuyo ama goophone i5 te öyle bir sorun çıkmadı ben okmeydanı cemevinin karşısında doruk iletişim var ordan almıştım goophoneyi tavsiye ederim o telefoncuyu

Yorum için çok teşekkür ederim. Varsayımsal değilde tecrübeye dayalı mesaj benim için daha iyi oluyor.

bataryası 2 gün şarj etmeden gidiyor bi sabah işe giderken bide akşam gelirken radyo dinlerdim o kadar ondan sonra adliyede çalışıyorum orjinaliyle çok yanyana getirdim ios os harici fark yok telefonlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 23 Şubat 2013; 19:32:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

quote:

bataryası 2 gün şarj etmeden gidiyor bi sabah işe giderken bide akşam gelirken radyo dinlerdim o kadar ondan sonra adliyede çalışıyorum orjinaliyle çok yanyana getirdim ios os harici fark yok telefonlarda

Teşekkür ederim Hocam,
    Anladığım kadarı ile internet kısmını pek kullanmıyordunuz. Sanırım 1 günü çok rahat çıkarabilir.

• quote:

Anlatamiyorum galiba, biri ios lu orjinal iphone, oburu iphone gorunumlu launcher li Android! Sadece iphone a benziyor diye o kadar para verilmez. Galaxy s3 taklidi bir duru telfon var ve fiyatlari daha uygun, malzeme kaliteside ayni.

Verilir dostum. Bende anlatamıyorum galiba. Bu farkları bende biliyorum. Bence İphone'e 2000 TL vereceğine 500 TL ona vermek mantıklı.
    İphone 2000 TL çok para bence. Bİ telefona o kadar para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph3535

quote:

Verilir dostum. Bende anlatamıyorum galiba. Bu farkları bende biliyorum. Bence İphone'e 2000 TL vereceğine 500 TL ona vermek mantıklı.
    İphone 2000 TL çok para bence. Bİ telefona o kadar para verilmez.

O zaman ne diye gidipte iPhone görünümlü çakma çin malı telefon alıyorsunuz? Gidin özgün bir telefon alın o zaman, 2000 lira etmez dediğiniz telefonun taklidini alacağınıza!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.