Şimdi Ara

iphone 5 imitasyonu android telefonlar hakkında? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasda var aldık 400 tlye eastbanktan 8500 antutu puan verdi iyi
  • Ankara içi satılır..
  • Antalyada satan yer var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Birini kendim kullandığım androidli iphone5 birinci kalite telefon satılıktır.
    Kendim getirttim.
    Doğubanktan kime güveneceğinizi bilemezsiniz.
    İlgilenen olursa mesaj atsın.
  • Arkadaslar bu cakma iphone da gps var mi? navigasyon program ile kullanan oldu mu?
  • goophone I5 720p çözünürlüklü olanı var mı gerçekten kafam karıştı.

gps ve wireless ı ben de merak ediyorum kullananlar yorum yazarsa sevinirim
  • ya biride canlı ss koysun
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: ariesnet

ben de almayı düşünüyorum 8mp 4 çekirdekli modeli kullanan var mı

En kalite replika, 1:1 klon telefonlar da bile, Dual core MTK 6577 çift çekirdek işlemci var.. Quad core işlemci yazdığına bakmayın..
    Özel hazırlanmış ve yüklenmiş antutu testin de quad core yazsa, bile inanmayın yeni sürüm 3.1.2 antutu'yu telefona yükleyemezsin uyumlu değil uyarısı verir.
    Çakma telefon alacağınıza, 500 liraya Dual core MTK 6577 çift çekirdek işlemcili yeni model Philips W536 satın alın.. antutu skoru 7000 civarıdır..
    Her oyunu oynarsın donma ve ısınma yapmaz.. Üstelik Başarı Elektronik garantisi var.. İmei sorunu olmaz.. Telefon da 3G ve gps özelliği var..

ben de yeni aldım 6577 çift çekirdek 8 mp kameralı 1 gb ramli ve üzerinde antutu yüklü değildi son versiyon olan 3,2,2 yi kurdum ve test sonucuna inanamadım nemi...8700 hatta küsür telefon şahane kamerası ve video çekimi kusursuz sadece ses orjinaline göre az çıkıyo ama onlarda program sayesinde yükseltilebilir şarji ben biraz fazla kurcalıyom öğrenme ve merak açısından 1 gün gidiyo wifi çekimi gayet güzel ben de 2000 lira vermem bu telin orjinaline saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim281

quote:

quote:

En kalite replika, 1:1 klon telefonlar da bile, Dual core MTK 6577 çift çekirdek işlemci var.. Quad core işlemci yazdığına bakmayın..
    Özel hazırlanmış ve yüklenmiş antutu testin de quad core yazsa, bile inanmayın yeni sürüm 3.1.2 antutu'yu telefona yükleyemezsin uyumlu değil uyarısı verir.
    Çakma telefon alacağınıza, 500 liraya Dual core MTK 6577 çift çekirdek işlemcili yeni model Philips W536 satın alın.. antutu skoru 7000 civarıdır..
    Her oyunu oynarsın donma ve ısınma yapmaz.. Üstelik Başarı Elektronik garantisi var.. İmei sorunu olmaz.. Telefon da 3G ve gps özelliği var..

ben de yeni aldım 6577 çift çekirdek 8 mp kameralı 1 gb ramli ve üzerinde antutu yüklü değildi son versiyon olan 3,2,2 yi kurdum ve test sonucuna inanamadım nemi...8700 hatta küsür telefon şahane kamerası ve video çekimi kusursuz sadece ses orjinaline göre az çıkıyo ama onlarda program sayesinde yükseltilebilir şarji ben biraz fazla kurcalıyom öğrenme ve merak açısından 1 gün gidiyo wifi çekimi gayet güzel ben de 2000 lira vermem bu telin orjinaline saygılarımla

Siz nerden kaca aldiniz hocam?

• quote:

quote:

quote:

mtk 6577 dual. core 1 ghz işlemcili lenova bile 7000 antutu skoru yapıyor..
    Benim kullandığım philips W536`nın antutu skoru: 6710
    Bu replika iphone 5`in antutu skor ve donanım bilgi ekranlarının caps`larını alıp, konuya yükleyebilrmisin?
    Bir de nereden ve kaça aldınız? Ben de merak ettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: anlmk

quote:

quote:

quote:

Siz nerden kaca aldiniz hocam?

hocam bende izmirde almak istiyorum. sizce almak mantıklımı ve 1 sene sorunsuz kulanma şansım varmı? cevap yazarsanız çok sevinirim....

• 3 ay önce çinden ıphone5 emitasyon aldım kullanıyorum..
    İmei kayıt işi biraz yordu ama hallettim.
    Görüntü olarak orjinali ile birebir aynı markete girinceye kadar birşeyin farkında olmuyorsunuz taki markete tıkladığınızda açılan google play -okunu çıkarıyor :)
    Fotoğraf kalitesi kötüden biraz daha iyi..iyi ışığı yakalamışsanız çok iyi..ama zayıf ışıkta çektiğiniz video ve fotoğrafları telefondan kontrol etmek istediğinizde negatifmiş bir görüntü görüyorsunuz ne zaman pc ye aktarırsanız pcde net görebiliyorsunuz..Buda Telefonun ekranın iç yüzünü öğrenmenize olanak veriyor. :)
    Radyo var ama çeken tek bir kanal dahi bulamadım:)
    Gps var ama şu ana kadar tek uydu bulamadım :)
    3g var ama edgenin üstüne çıkamadım:)
    Pusula var ama ihtiyaç yok:)
    kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte beklentisi içinde olunuz.
    Şunu söyleyebilirm ki hızı konusunda endişelenmeyin..web tarayıcısı olsun menü geçişleri olsun gayet akıcı..kilitlenme sorunu yok o kadar oyun oynadım bir kez bile kasmadı.
    Ama 2-3 kez durduğu yerde resetleme sorunu oldu..

Marketteki bazı yazılımlar sayesinde telefonun asıl özelliklerine erişebiliyorsunuz ve size sunulan özelliklerin aslında olmadığını görüyorsunuz :)

Amaaaaa..

yaklaşık 1 saat evvel ekran karardı..tepedeki tuşu telefon görüşmesine kapama tuşu olarak kullanmaya ayarlamıştım.

Bir telefon görüşmesi yaptım ve üst tuşla görüşmeyi sonlandırdım.daha sonra ekran öyle karanlık kaldı..arandığında telefon çalıyor yani çalışır vaziyette ancak görüntü yok...Biraz neti araştırdım orj. ıphonede de bu sorunla karşılaşanlar olmuş ama tepe tuş ve home tuşuna aynı anda basıp resetleyince sorun çözülmüş..Lakin bunda o yemedi..Daha doğrusu ekran görünmediği için verdiği tepkiyi ölçmekte mümkün değil.

Daha önce de 1 kez böyle yapmıştı ve şarj cihazını taktığımda normale dönmüştü..Şimdi şarj cihazı yanımda değil eve gittiğimde deneyeceğim..olurmu bilmem ama olmasa telefonu söküp içine bakacağım..Biraz denedim üst ekran zaten tırnaklı gibi bişey tırnaklarında açılabilecek bir yapıya sahip ve hatta home tuşuna kadar aralayıp içini kontrol ettim..sanırım bu da ne kadar kalitesiz bir cihaz olduğunun resmiydi :)
    gelişmelerden haberdar ederim.

100 $ gelmişti bana o yüzden gönül rahatlığıyla sökeceğimi umuyorum :) açtıktan sonra mümkün olursa bir şekilde telefona reset attırmam şart..o zaman yüksek olasılıkla düzeleceğini düşünüyorum.Ama çinli kardeşim nasıl düşündü bilemiyorum :)Bugüne kadar harici bir parça gerektirmeyen donanımsal veya yazılımsal tüm elektronik cihazları kendim onardım..bunda da pert olan bir parça yoksa yapacağıma inanıyorum.Seviyorum bu işleri..

o değilde bataryası çıkartılabilen bir cihaz en iyisi..bu gibi durumlarda bataryayı çıkar tak sorun çözülüyor :)

Ayın 25 inde çin note2 gelecek,bakalım o nasıl çıkacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 20 Nisan 2013; 16:01:17 >

• Evet arkadaslar teleefonu acmak icin girisimde bulundum..
    Hoporlerin oldugu yere kadar ust kapagi kaldirdim ancak tam orada kucucuk 2 vida oldugu icin kapak tamamen ayrilmiyordu.telefoncuya gittim ve oradaki vidalara gore tornavida sordum adam tum takima bakti en kucugu bile oraya buyuk geldi.
    Telefonu aldim eve gittim falcatanin bicagini kirdim ve ucunu o vidaya gore yaptim.
    Neyse vidalaari soktum kapagi actim.iste tam bu noktada cok diklatli olmak lazim arada ekranla anakart arasinda cok kisa bir baglanti kablosu var biraz acayim derken kablo yuvadan ayrildi ve cilem basladi.
    O kadar kil bir yere konumlandirmislarki onu takayim derken yanindaki diger kabloyu yuvadan cikarmak an meselesi..
    neyse epey bir ugrstan sonra kabloyu taktim.
    Bu arada telefon calisiyor yani ben isle ugrasirken cagri ve sms geliyor surekli ama halen ekran karanlik..
    Zaten benim ugrasim bir sekilde telefonun gucunu kesip yenidenn baslatmakti ama iste yazdigim gibi aksilikler cikti.neyse batarya ulastim amma illet oyle bir yapilmiski gucu kesmek imkansiz cunku batarya dibinden anakarta elektrik kablosu gidiyor yani gucu kesmek icin kablo legimini koparmak gerek ki buda aptallik olur.
    Daha sonra telefonun bir takim devrelerine metalle dokunup kisa devre yapmak istedim riskliydi hatta bu da aptallıktı :) ama baska olasilik dusunemedim.
    Ve sonra telefon kapandi ve telefonu toplamaya basladim..ama home tusu tam bir faciaydi.cok yordu beni..bi sekilde onuda yaptim ve tekefonu topladi
    Çok buyuk bir heyecanla actim ve tipki eskisi kadar saglikli calismaya basladi.yani ekran gayet iyi..su an mesaji cepten yaziyorum yazim hatalarim icin hepinizden ozur dilerim.
    Bu arada telefoncu replica oldugunu fatketmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 22 Nisan 2013; 10:07:44 >

• Arkadaş eğer amerikada doğmuş olsaydık bu telefonu 699 dolara alıcaktık yani 700 lira diyelim Iphone diyorki benim ederim 700 lira bu telefona gidipte baba parasıyla 2000 lira verenin azcık vicdanı sızlaması gerek yazık 700 lira zaten bu telefonun ederi bizim ülkemize gelince vergiyi çakıyolar 2000 lira ediyo şimdide burda orjinala al replika alma diyorlar 700 liralık telefona 2000 lira vererek asıl kazığı siz yiyosunuz ben ıphone 5 değilde galaxsy s4 replica çıksın onu alıcam s3 vardı arkadaşımda replica 1e1 herşeyi aynıydı bütün özellikleri marka meraklı insanların uydurması bunlar haa çok kötü replicalarda var ama 1e1 aynı replicalarda mevcut .
  • xxxonur a katılıyorum bende geçen cumartesi iphone 5 android aldım telefon 1e1 dayımın oğlunda orjinal vardı karşılaştırdık biraz sesi kısık biraz da kamera düşük kalıyo ama işlemci hızı olsun ram olsun telefon gayet sağlam oyunlarda sn. kasma yok yani tavsiye ederim he safaride aynı google playden isteiğin her uygulamayıda indir rahatça kullan sıkıntı yok
  • ben de 3 aydır kullanıyorum 450 tl ye aldım doğubanktan...performansından çok memnunum.ayırt edilemiyor app storedışında..ama arkadaki elmanın soyuldu:)
  • beyler ben de aldım 350 lıraya ınternetten aldım satıldıgı yer emınonu tarafları. cok memnunum dedıgınız gıbı sesı az cıkıor kamera orjınale gore dusuk. bıre bır ayırt etmek appstoreye kadar ımkansız, arkadası yazıları soyuldu baktım elma da gıdecek hemen on arka fılm taktırdım ve sımdı mutluyum :d cok para vermeyın sahıbındende 350 lıraya kadar dustu bu telefonlar.
  • merhabalar,
    ben iskenderundan aldım 2 adet iphone 5
    birini kendim kullanmaktayım diğeri bosta duruyor,
    1 hafta falan kardesim kullandı almak isteyen olur ise 280 tl ye veririrm
    nede olsa 2.el oldu artık
    isteyen olursa mesaj ile ulasabilir
  • Satan varsa görüşelim.
  • Arkadaşlar önyargılı olmayın, ben 2 aydır kullanıyorum yüz üstü yere düştü telefon camı çatlak telefon saat gibi çalışıyor dokunmatiği halen ilk günki gibi çalışıyor.
    piyasada 2 türlüsü var biri dubai malı biride çin meşei olan dubai olanı bulursanız 450 tlye aldım ben alın... iphone 5 ten hiç bir farkı yok dokunmatiği felan aynı zevki veriyor...

iphone 5 te kuıllandım çaldırırım düşürürüm diye pahalı telefon insanın gözüne geliyor. o yüzden bu yan sanayiler çok daha güzel...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.