Şimdi Ara

iphone 5 imitasyonu android telefonlar hakkında? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
3
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hayır abi dıgımex dg7 var bbunlar aynı ıphone 5 safarisinden tut kalavyesine kadar
  • benim kizim taylanda bu clone iphone 5 almis bunda emei numarasi yoktu türkiyeye izmire gönderdim emei yükledim telefon calisiyordu bir kac program app indirdikten sonra telefon bazen takiliyordu bende fabrika ayarlarina getirdim malesef emei silindi tekrar izmire gönderdim karsiyakada biri güya emei yüklemis telefon geldiki emei yüklememis ben simdi bu telefona emei nasil yükliyecem? ayarlara su sekilde girebiliyorum *#*#3646633#*#* ama gerisini nasil yapmaliyim youtubede yüklenen resimlere baktigimda CDS diye bir bölüme giriliyor ve radyo informationa girdikten sonra ayarlar yapiliyor ama benim telefonda cds diye bir bölüm yok lütfen yardimci olursaniz cok makbule gececek ayarlara girdikten sonra hangi adimlari takip etmeliyim? yada emei bu telefona nasil yükliyecem yardimlarinizi bekliyorum simdiden yardim eden herkese tesekürler
  • arkadaslar yardimci olacak kimse yokmu? türkiyede olsaydim sorunu haletmistim malesef yurt disinda bu silerle ugrasan yok yani mecbur olmasaydim buraya yazmazdim

halen umutluyum cevaplarinizi bekliyorum
  • rastlantisal R kullanıcısına yanıt
    mesaj iptal edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrAsSs -- 26 Ekim 2013; 0:08:04 >
  • sonunda su programla emei yükledim MTKdroidTools yalniz her emei numarasini kabul etmiyor emei genarator isimli programla samsung modelini secip emei numarasini

yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahtali

sonunda su programla emei yükledim MTKdroidTools yalniz her emei numarasini kabul etmiyor emei genarator isimli programla samsung modelini secip emei numarasini

yükledim

Hurda bir telefonunun imesini yüklemeni tavsiye ederim.
  • oldu usta bakayim bende eski telefonlar var birde sunu soracaktim facebooktaki ve youtubede yayinlanan videolari acmiyor acaba bu konuda bir bilgin varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahtali

oldu usta bakayim bende eski telefonlar var birde sunu soracaktim facebooktaki ve youtubede yayinlanan videolari acmiyor acaba bu konuda bir bilgin varmi?

kendi apklarını kur. Marketten youtube ve facebook uygulamalarını indir hocam. O zaman çalışır.
  • orijinal alın içinize sine sine kullanın, eğer param yetmiyor orijinaline diyorsanız o zaman orijinal fakat ucuz modellere yöneliniz. bir iş arkadaşım var böyle replika ürün hastası, bir tane sağlam orijinal telefon almak yerine gider tekrar tekrar replika/çakma ürün alır daha pahalıya patlar ama vaz geçmez huyundan bir türlü :)
  • Çakmanın çekme problemi var demişsiniz. Orjinal ipad-2 kullanıyorum. 3gli. En basit telefonların bile çektiği yerde benim ipad çekmiyor. Wifileri görme şansı zaten diğerlerine göre o kadar az ki. Androide laf söyleyen arkadaşlar iphone 6 andtoid ve büyük ekran alternatifiyle geliyor. 2000 tl para verdim her şeyi mükemmeldir kandırmacası olan iphonenun maliyeti 100 tl etmez. İphone sağlam telefon,düşse bile kolay kolay bir şey olmaz, virüs bulaşması imkansız gibi. Ama diğer özelliklerinin üst sınıf tellerden ben farkını göremedim. İyi bir çakma bence yılda bir değiştirdiğiniz telefonlar için, apple a havadan para vermemek ve kaliteyi ucuza almak için mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rastlantisal R kullanıcısına yanıt
    ben 1 yıldır kullanıyorum cok memnunum hiçbir sıkıntısıda yok güven rahatluğı ile alabilirsin
  • Paranızı biriktirin gidin orjinal alın durduk yere kendinizi riske atmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z2 arızalanınca idare edecek bir telefon alayım düşüncesiyle sahixxxx.com'da ikizler iletişim2i buldum, yerleri Sultangazi'de. Adres alıp gittim (zaten ilanlarında gelin dükkanımızdan deneyip alın yazıyordu) ilanda 229TL yazan Samsung Note3 çakması telefondan almak istediğimi söyldedim. Satıcı da bana 229 olandan mı yoksa 289 TL olandan mı istiyorsun, 229 olan şuan yok öğleden sonra gelecek dedi (oraya kadar gitmişim tabii seve seve 289TL olanını alacağım başka seçenek yok).

Vitrinden bir telefon çıkarttı, şarjı yok şarj olsun deyip arkadaki atölyesinde şarja bağladı, şarjdayken de açık telefonu gösterdi, resim çekti vs. Kayıtlı olup olmadığını sordum, 10 yıl garanti veriyorum (!) dedi, ve bir takım rakamalar tuşlayıp servis menüsünü açtı, bak buradan istediğin imei'yi yazabilirsin dedi. Bunu görünce bende nasıl olsa bir sürü arızalı telefon var birinin imesini yazar kullanırım deyip küçük bir pazarlıkla 260'a telefonu aldım.

Akşam üzeri iş yerime gelip telefonu poşetinden çıkardığımda bir baktım, telefonun yanında falçata ile yapılmış bir kesik var, kamera da netlemiyor. Mesai saati dışıydı aramadım, ertesi gün Fransa'ya uçacağımız için uğraşmayıp telefonu öylece yanıma aldım. Paris'teyken sim kartımı takıp kullandım, konuşma ve şarj sorunu yok 1,5 gün filan gidiyordu, 3G var demesine rağmen gerçekte yoktu. İçinde Antutu Benchmark ile birlikte gelmişti, benchmark skoru (eğer maniple edilmemişse) 28000 filandı.

Türkiye'ye dönünce telefon şebekeye girmedi, BTK'nın sitesinden baktım imei kayıtdışı. Aradım, imei değiştirmek için şifreyi sordum bir şey söyledi ama olmadı servis konumuna girmedi telefon, buraya gelmen lazım dedi, Bunca iş yoğunluğunda Çekmeköy'den Sultangazi'ye kim gidecek şimdi.

Kaşla göz arasında bozuk telefonu çaktılar, şu an çocuklar 5.7" android wifi tablet niyetine kullanıyor.

Bu satıcıların hepsi böyle değildir mutlaka ama benim Çin malı telefon tecrübem budur.

Satıcı kıt aklınca beni kandırıp 260 TL kazandığını sandı ama ben bu tecrübemi çevremle paylaşarak onun ipliğini pazara çıkarmış oluyorum aslında onun zararı daha büyük.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.