Şimdi Ara

iphone 5 imitasyonu android telefonlar hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph3535

quote:

Anlatamiyorum galiba, biri ios lu orjinal iphone, oburu iphone gorunumlu launcher li Android! Sadece iphone a benziyor diye o kadar para verilmez. Galaxy s3 taklidi bir duru telfon var ve fiyatlari daha uygun, malzeme kaliteside ayni.

Verilir dostum. Bende anlatamıyorum galiba. Bu farkları bende biliyorum. Bence İphone'e 2000 TL vereceğine 500 TL ona vermek mantıklı.
    İphone 2000 TL çok para bence. Bİ telefona o kadar para verilmez.

O zaman ne diye gidipte iPhone görünümlü çakma çin malı telefon alıyorsunuz? Gidin özgün bir telefon alın o zaman, 2000 lira etmez dediğiniz telefonun taklidini alacağınıza!

2000 lira verilmeme konusuna katılıyorum.
    Tasarımı güzel diye 2000 lira veririm, vermiyorsam başka tasarım alırım olayı çokta mantıklı gelmedi.
    Evet tasarımı güzel ama 2000 lira vermem. Lakin 500 lira veririm.

• 2000 liralık görünüme sahip telefona 500 lira verip nasıl o telefonu insan içine çıkarıp kullanacaksınız anlamıyorum?
    Madem tipi bu kadar güzel, Xiaomi gibi çin malı markalar var tipi iPhone tipinde ancak özgün bir kasası var birebir iPhone çakması değil.
    Sizin yaptığınız bilinçli olarak çakma Lacoste giymeyle eşdeğer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2000 liralık görünüme sahip telefona 500 lira verip nasıl o telefonu insan içine çıkarıp kullanacaksınız anlamıyorum?
    Madem tipi bu kadar güzel, Xiaomi gibi çin malı markalar var tipi iPhone tipinde ancak özgün bir kasası var birebir iPhone çakması değil.
    Sizin yaptığınız bilinçli olarak çakma Lacoste giymeyle eşdeğer.

İnsan içine çıkmaktan yana nasıl bir sıkıntı çekilebilir? Ya da doğrudan ne alakası var.
    Kendime jiayu g3 alıyorum. Ancak bir bayan için androidli 4" özgün telefonların en boy oranlarını beğenmiyorum. İphone bu hususta optimumu sunuyor bence. Ancak bir iosla da uğraşmak veya telefona 2000 lira vermeyi de istemiyorum. Öyle olunca bu ürün benim için cazip oluyor.
    Ayrıca tipik bir apple'cı gibi insanlara göstermek için değil makul olduğu için böyle bir çözüm yoluna başvuruyorum. Yani biri benim telefonumu beğenecekmiş umrumda olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph3535

quote:

Anlatamiyorum galiba, biri ios lu orjinal iphone, oburu iphone gorunumlu launcher li Android! Sadece iphone a benziyor diye o kadar para verilmez. Galaxy s3 taklidi bir duru telfon var ve fiyatlari daha uygun, malzeme kaliteside ayni.

Verilir dostum. Bende anlatamıyorum galiba. Bu farkları bende biliyorum. Bence İphone'e 2000 TL vereceğine 500 TL ona vermek mantıklı.
    İphone 2000 TL çok para bence. Bİ telefona o kadar para verilmez.

O zaman ne diye gidipte iPhone görünümlü çakma çin malı telefon alıyorsunuz? Gidin özgün bir telefon alın o zaman, 2000 lira etmez dediğiniz telefonun taklidini alacağınıza!

Tasarım olarak hoşuma gittiği için. Bence 2000 TL o telefona vermez kerizlik. Görünümü aynı menüsü aynı işlemcisi hızı aynı. Niye daha fazla para vereyim ki

• ben haftasonu doğubanktan alıyorum 450 TL 'ye. orjinal iphone 5 ile yanyana koyup inceledik arkadaşımla. çakma olanda sharp retina ekran var ve ekrandaki parlaklık ve renkleri orjinal ile ayırt edene ne isterse veririm o kadar söyleyeyim. ayrıca ayarlar menüsünden mesajlar bölümüne rehber camera menüsü vs. tüm menüler birebir aynı. dediğim gibi sadece app store ikonuna dokununca android market açılıyor ve sadece burdan ayırt edebilirsiniz. arkasında da tüm yazılar logo birebir aynı. kasanın alüminyumuna kadar. hatta ve hatta a1428 yazıyor arkada da :D deneme amaçlı safariye girdim(safari diyorum çünkü tarayıcı birebir aynı) ve hız inanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlmk

ben haftasonu doğubanktan alıyorum 450 TL 'ye. orjinal iphone 5 ile yanyana koyup inceledik arkadaşımla. çakma olanda sharp retina ekran var ve ekrandaki parlaklık ve renkleri orjinal ile ayırt edene ne isterse veririm o kadar söyleyeyim. ayrıca ayarlar menüsünden mesajlar bölümüne rehber camera menüsü vs. tüm menüler birebir aynı. dediğim gibi sadece app store ikonuna dokununca android market açılıyor ve sadece burdan ayırt edebilirsiniz. arkasında da tüm yazılar logo birebir aynı. kasanın alüminyumuna kadar. hatta ve hatta a1428 yazıyor arkada da :D deneme amaçlı safariye girdim(safari diyorum çünkü tarayıcı birebir aynı) ve hız inanılmaz.

Çok teşekkürler bilgilendirme için.
    Doğubankta jiayu vb gibi markaların ürünlerinden gördünüz mü hiç?

• quote:

ben haftasonu doğubanktan alıyorum 450 TL 'ye. orjinal iphone 5 ile yanyana koyup inceledik arkadaşımla. çakma olanda sharp retina ekran var ve ekrandaki parlaklık ve renkleri orjinal ile ayırt edene ne isterse veririm o kadar söyleyeyim. ayrıca ayarlar menüsünden mesajlar bölümüne rehber camera menüsü vs. tüm menüler birebir aynı. dediğim gibi sadece app store ikonuna dokununca android market açılıyor ve sadece burdan ayırt edebilirsiniz. arkasında da tüm yazılar logo birebir aynı. kasanın alüminyumuna kadar. hatta ve hatta a1428 yazıyor arkada da :D deneme amaçlı safariye girdim(safari diyorum çünkü tarayıcı birebir aynı) ve hız inanılmaz.

Wireless çekimini test etmeden almayın.. Birinci kalite replika klon telefonların wireless'ları çok yetersiz çekiyor.. Tanıdığım bir arkadaşta kalite klon 4S olanı vardı.. Wireless'ı sorunlu olduğu için değistirtmişti, o da aynı çıkınca, zararına satmıştı.. Başka bir arkadaşımda birinci sınıf kalite galaxy S 3 vardı.. Onun da wireles çekimi yetersizdi.. Benim eski N79 nokia, 8-9 kablosuz ağ görürken, replika S-3 ise ancak 2-3 tane güçlü olanı görebiliyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Şubat 2013; 22:28:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Wireless çekimini test etmeden almayın.. Birinci kalite replika klon telefonların wireless'ları çok yetersiz çekiyor.. Tanıdığım bir arkadaşta kalite klon 4S olanı vardı.. Wireless'ı sorunlu olduğu için değistirtmişti, o da aynı çıkınca, zararına satmıştı.. Başka bir arkadaşımda birinci sınıf kalite galaxy S 3 vardı.. Onun da wireles çekimi yetersizdi.. Benim eski N79 nokia, 8-9 kablosuz ağ görürken, replika S-3 ise ancak 2-3 tane güçlü olanı görebiliyordu..

Bu bilgilendirme için çok teşekkürler. Wireless konusu hiç aklımın ucundan geçmiyordu. Hali ile verdiğiniz bilgi yerinde oldu.

• 200 lira daha verin orjinal birşey alın.
  • 200 lira daha verilip alınan orjinal şeyler, performans olarak pek bunlara yaklaşamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

200 lira daha verilip alınan orjinal şeyler, performans olarak pek bunlara yaklaşamıyor.

En azından 540 liraya Philips W536 satın alabilirsiniz..

iphone 5 imitasyonu android telefonlar hakkında?

Antutu performans testinde, Galaxy 3 mini - Xperia P - Galaxy W -Galaxy S gibi modellerden daha yüksek puan ve performansı var ve tam bir f/p telefonudur..
    İlla iPhone 5 kullanmak istiyorsan; taksitle de olsa, orjinalini satın alın derim.. Replika iPhone 5 telefonu satarken, 250 liraya zor satarsın..
    Çin telefonu da alabilirsin.. En kalitelisi de, Meizu MX 4-core modelidir.. Türkiye de satılan bir çok üst düzey telefonla rahatlıkla boy ölçüşür..
    Türkiye de garantili satılsa, düşünmeden alacağım bir telefondur..
    http://www.gsmarena.com/meizu_mx_4_core-4697.php
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Örnek bir replika > China Mobiles Samsung Galaxy Note 2 Clone (1:1) Android 4
    http://mobile.pagespak.com/1097-China_Mobiles-Samsung_Galaxy_Note_2_Clone__1:1__Android_4.html

China Mobiles iPhone 5 Clone 1:1 (Android 4) en kalite klon
    http://mobile.pagespak.com/1130-China_Mobiles-iPhone_5_Clone_1:1__Android_4_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Şubat 2013; 12:52:18 >

• Philips w536 gerçek bir fiyat / performans canavarı. Kendi konusunu takip ediyorsanız onu almak üzere idim. Ancak ekran teknolojinden çokta haz etmedim. Donanımsal olarak bu tarz replikalar daha iyi. Taksit hususunda ise bir telefona 2000 tl vermek, ekmeğini teknolojiden kazanan biri olarak bana çok garip geliyor.
    Meuizi vb gibi sağlam çinlileri ise Türkiye'de bulmak çok zor. Keşke getiren birileri olsa da alabilsek.
  • quote:

kardeş bir de donanımsal özellikler olarak burada yazarsanız; işte şu kadar ram şu kadar gigahertz çift çekirdek işlemci, ekran kartı mali 400 bilmem ne diye.

tabi bir de pratikte ne yapabiliyor diye bir antutu skoruna bakmak lazım.

arkadaşlar, ikinci el çok önemli değil bence, satmak için almıyosun sonuçta, sağlam olsun yeter çürütene kadar kullanırım. benim "galaxy s " in ikinci eli var da ne oluyor.. 1100 küsür liraya alınmış alet, 2 sene olmadı, şu an 400 e zor satarsın.

• Arkadaşlar iphone 5 android 8 megapixel olan cihazdan aldım kullanıyorum yaklaşık 2 aydır tüm uygulamarı rahatlıkla oynadım 480 tl ye almıştım ama aldıgım mağaza kendi garantisini ve kapanmama kodunu da verdi şuanda 450 tl gibidir beyaz siyah rengi mevcuttu kutusu aksesuarları orjinal tavsiye ediyorum ios la androidi tek buluşturan ürün. dipnot aldğım yer de Merve Mobile diye haznedar da cep telefonu dükkanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemenver

Arkadaşlar iphone 5 android 8 megapixel olan cihazdan aldım kullanıyorum yaklaşık 2 aydır tüm uygulamarı rahatlıkla oynadım 480 tl ye almıştım ama aldıgım mağaza kendi garantisini ve kapanmama kodunu da verdi şuanda 450 tl gibidir beyaz siyah rengi mevcuttu kutusu aksesuarları orjinal tavsiye ediyorum ios la androidi tek buluşturan ürün. dipnot aldğım yer de Merve Mobile diye haznedar da cep telefonu dükkanı

Sizden ricam,
    application marketten antutuyu indirip test eder misiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

kardeşim gophone i 5 kullandım 4 ay ne donma ne başka bir sorun çıktı şuan tel arkadaşıma sattım 1 aya yakın süredirde kendisi kullanıyor benim beğendiğim en iyi clone telefon bende şuan s3 clone var biraz zorladınmı işlemciyi telefon donuyo ama goophone i5 te öyle bir sorun çıkmadı ben okmeydanı cemevinin karşısında doruk iletişim var ordan almıştım goophoneyi tavsiye ederim o telefoncuyu
    bendeki clone iphonede 10 gb kendi hafızası ondan sonra 8mp kamera hdr çekim vs. mevcuttu

Yorum için çok teşekkür ederim. Varsayımsal değilde tecrübeye dayalı mesaj benim için daha iyi oluyor.
    Batarya durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?

bataryası 2 gün şarj etmeden gidiyor bi sabah işe giderken bide akşam gelirken radyo dinlerdim o kadar ondan sonra adliyede çalışıyorum orjinaliyle çok yanyana getirdim ios os harici fark yok telefonlarda

Teşekkür ederim Hocam,
    Anladığım kadarı ile internet kısmını pek kullanmıyordunuz. Sanırım 1 günü çok rahat çıkarabilir.

interneti kullanırdım tabiki ama işten pek zaman bulamazdım gider gelirken fanatik mobilden gazete takip ederdim internet hızlıydı bana göre vodafone kullanıyorum hat olarak

• ben de almayı düşünüyorum 8mp 4 çekirdekli modeli kullanan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariesnet

ben de almayı düşünüyorum 8mp 4 çekirdekli modeli kullanan var mı

En kalite replika, 1:1 klon telefonlar da bile, Dual core MTK 6577 çift çekirdek işlemci var.. Quad core işlemci yazdığına bakmayın..
    Özel hazırlanmış ve yüklenmiş antutu testin de quad core yazsa, bile inanmayın yeni sürüm 3.1.2 antutu'yu telefona yükleyemezsin uyumlu değil uyarısı verir.
    Çakma telefon alacağınıza, 500 liraya Dual core MTK 6577 çift çekirdek işlemcili yeni model Philips W536 satın alın.. antutu skoru 7000 civarıdır..
    Her oyunu oynarsın donma ve ısınma yapmaz.. Üstelik Başarı Elektronik garantisi var.. İmei sorunu olmaz.. Telefon da 3G ve gps özelliği var..
  • Merhabalar forumda yeniyim konuya dahil olmak istedim bahsettiğiniz 1.sınıf ürünü 700 tl gibi bir fiyata satıyorlar dediniz aman diyim bulaşmayın ürünün satışını ben yapıyorum 1. sınıf 379 tl ye satıyorum sadece fazla para vermeyin derim doğubankta çoğu mağaza aynı disbiritör firmadan alıyor zaten ben sadece kar marjını düşük tutuyorum öğrenciyim bilginiz olsun istedim teşekkürler. baristemelci@gmail.com düşünürseniz mail atabilirsiniz.
  • arkadaşım almış birebir ımatasyon anlamak çok zor çok hassas ve guzel bır suru oyun yuklemıs çok seri ve guzel kasası nı ayırt etmek çok zor benımde kanıma gırmıyor degıl sen bıraz kulan dedım gerekırse bende bır tane alıcam ama forumda arkadasın bıır yaz mıs baş agrıs fala n kormadım degıl...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.