Teğmen
24 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 70 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Sil

Tv ve Ses Sistemi çıkışları resimlerde mevcut. Elimde hiç kablo yok. En iyi ses için almam gereken kablo veya kablolar nelerdir?

Ses Sistemi: Logitech X 540

Tv: Regal 49R6080U Smart

Merhaba iyi bayramlar.

Otomobilimin 6. ay ortasında muayenesi bitiyor. Mtv ilk taksitini ödedim. Mtv 2.taksit son ödeme tarihleri altıncı ayın sonunda oluyor fakat, 6.ay içinde muayeneye girersem 2.mtv taksiti de ödemek zorunda mıyım? Eğer öyleyse mayıs ayı sonunda vizeye gireceğim. Teşekkürler.

Merhabalar. Resimde eklediğim gibi Excel de örnek olarak bir formül yazıyorum. Formül yazdığım gibi kalıyor, metin olarak. Bunu bazı sayfalarda yapıyor. Bazılarında yapmıyor. Çözüm nedir?

Arkadaşlar şöyle bir durum var. Konut kredisi için başvuru yaptım. Kredim onaylandı. Sözleşmeyi imzaladım. Para hesabıma geçti. Fakat satıcı ile aramızda bir sorun çıktı. Şu an tapuyu devir teslim edemiyoruz. Evi almak istemiyorum. İptal işlemi olur mu?
Miktar 90.000 ₺

Sözleşmeyi 3 gün önce imzaladım.
Merhaba iyi forumlar.
Arkadaşlar yakın zamanda özel bir hastaneden check up yaptırmak istiyorum. Özel sağlık sigortaları check upu karşılıyor mu? Ya da bu işin bir kurnazlığı var mı ?
Kolyenin ismi cismi nedir arkadaşlar teşekkürler?
Silinebilir
Bu sabah bir kaza geçirdik. Panelvan araç bize ait. Her iki aracın da sigortası var. Kaskoları yok. Panelvan araçta görüldüğü gibi yarım metreden fazla şase yamulması ve kaput ve kapılarda patlama var. Sigorta aracı perte çıkarır mı? Araç yürür vaziyette çalışıyor. Hareket ediyor. 2.el değeri 15-20.000 civarı Fiat Ducato 1998. Perte çıkma durumu nedir?

03 EKİM 2016 SAAT 20:00 GİBİ ADNAN MENDERES HAVALİMANI'NA İNİŞ YAPACAĞIM VE 15 GÜNLÜK ARAÇ KİRALAMAK İSTİYORUM. ALIŞ ADNAN MENDERES VERİŞ DE ADNAN MENDERES OLACAK ŞEKİLDE KİRALAMA YAPMAK İSTİYORUM. KURUMSAL FİRMALAR TERCİHİM OLACAKTIR. ARAÇ KİRALAMA FİYATLARINA BAKTIĞIMDA İZMİR ADNAN MENDERES'DE EN UYGUN FİYATI CİRCULAR RENT A CAR VERİYOR. FAKAT ARAÇLARI NASILDIR BİLMİYORUM. İZMİR ADNAN MENDERES HAVA LİMANINDA SON ZAMANLARDA ARAÇ KİRALAYAN VARSA VEYA KONU FİRMALAR HAKKINDA TAVSİYE VEREN OLAN OLURSA SEVİNİRİM. KONU İZMİR'DE KİRALAMA YAPACAK DİĞER ARKADAŞLARA DA IŞIK TUTACAKTIR.
Hakkında
Meslek: Kamu
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Yusuf's System
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 738
İkinci El Bölümü Mesajları: 169
Konularının görüntülenme sayısı: 60.377 (Bu ay: 205)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.