Şimdi Ara

Iphone 5 fiyatları neden düştü ?-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sahibindende bakıyorum 1500 tl ye TR garantili Iphone 5 ler var ama 4s alayım dedim 1200 den aşa garantili 4s yok 1 yıl önce çıkmış 4s hala çok pahalı iken 5 ler neden bu kadar düştü ?

• adamlar büyük ihtimal benim yaptğım gibi yurtdışından getirtiyolar yada getiriyolar kendileri ve pasaport kaydıyla felan bana 1300 civarına mal oldu. o 1500-1600 lükler ya az kar payı koyup satıyolar ya geveyli felan oluyo yada pasaport kaydı yapmamıs oluyo. elden almanı tavisye ederim öyle birşey alacaksan cünkü cok riskli bence direk internetten 2000^ tl üzeri bi telefonu o fiyata almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Merhaba arkadaşlar sahibindende bakıyorum 1500 tl ye TR garantili Iphone 5 ler var ama 4s alayım dedim 1200 den aşa garantili 4s yok 1 yıl önce çıkmış 4s hala çok pahalı iken 5 ler neden bu kadar düştü ?

Düşsün işte ne güzel Ama gidipte 5 alma çok sorunlu,çiziliyor bükülüyor maşallah telefon her şekle giriyor
  • bizzat bildiğimi soyleyeyim ip4s için konusucam 4 için bişi diemem kullanmadım çunki 4s ve 5 kullanıcısı olarak 4s bildiğin taş yere düşsün o olsun bu olsun falan filan çok zor zarar goren bi cihaz ip5 cebinde yamulabilen bi cihaz benimki daha yamulmadı bekliyorum... ip 5 alma sebebimde zaten ekran boyutu başka bi sebebi yok
  • Android dünyası hızlı atak yaptı , Xperia Z Galaxy S4, Htc One olsun hepsi gayet iyi ürünler. Ha eksileri var artıları var fakat kesinlikle gayet iyi telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginse

bizzat bildiğimi soyleyeyim ip4s için konusucam 4 için bişi diemem kullanmadım çunki 4s ve 5 kullanıcısı olarak 4s bildiğin taş yere düşsün o olsun bu olsun falan filan çok zor zarar goren bi cihaz ip5 cebinde yamulabilen bi cihaz benimki daha yamulmadı bekliyorum... ip 5 alma sebebimde zaten ekran boyutu başka bi sebebi yok

bnm 5, bnmkide yamulmadi cok hor kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda elemanın birinin ki yamulmuştu fotolarını falan koymuştu telefon cebinde yan durursa ustelik kot be darsa birde sıkışırsa tabi ufak tefek güç uygulamanın bişi yapıağını sanmıyorum yamulur heralde başka bi videoda eleman kola tenekesi yamultur gibi yamultuyıdu oyle ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten millet ilk çıkan cihazlara hep tepkili sonradanda vaz geçilmez oluyo ne hikmetse. İphone 3 çıktı yok şarj girişi çatlıyo arkası çabuk çiziliyo bilmem ne sonra 4 çıktı 3 kıymete bindi. 4 dede yok bu cam çabuk kırılır anteni çekmiyo bilmem ne şimdi 5 çıktı 4 kıymete bindi yok çok sağlammışda taş gibiymişte ee 2-3 yıl önce hani bu cam düşse kırılır diyodunuz ne oldu. Neyse 5 almak isteyen varsa alsın taş gibi cihaz insan gibi kullanırsanız yamulmaz dünyada çizilmeyen cihaz üretilmedi zaten daha rahat olun iphone 3 ünde alındığından 1 ay sonra metal çerçevesi çizik içinde kalıyodu ne oldu hiç bişey olmadı çokda sattı. Millet niyeyse apple deyince imkansızı istiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Zaten millet ilk çıkan cihazlara hep tepkili sonradanda vaz geçilmez oluyo ne hikmetse. İphone 3 çıktı yok şarj girişi çatlıyo arkası çabuk çiziliyo bilmem ne sonra 4 çıktı 3 kıymete bindi. 4 dede yok bu cam çabuk kırılır anteni çekmiyo bilmem ne şimdi 5 çıktı 4 kıymete bindi yok çok sağlammışda taş gibiymişte ee 2-3 yıl önce hani bu cam düşse kırılır diyodunuz ne oldu. Neyse 5 almak isteyen varsa alsın taş gibi cihaz insan gibi kullanırsanız yamulmaz dünyada çizilmeyen cihaz üretilmedi zaten daha rahat olun iphone 3 ünde alındığından 1 ay sonra metal çerçevesi çizik içinde kalıyodu ne oldu hiç bişey olmadı çokda sattı. Millet niyeyse apple deyince imkansızı istiyo.

ee ne yapalım şimdi ip 5 ilk çıktı 3 bin tl 3 bin tl ile neler alınır komple beyaz eşya hatta ustune 1 de cep telefonu başkae alınır koltuk salon takımı ustune 1 de cep telefonu ucuzlarından başka ne alnıır toros hacı murat. lada eski model skodalar falan alınabilir örnekler artar gider şimdi 3 bin tl vermişin bulaşık yıkamaz çamaşır yıkamaz yemek pişirmez koltuk niyetine oturamazsın YAMULUR araba die suremezsin eeee bırakta bişiler istesin millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginse -- 12 Mayıs 2013; 0:25:13 >

• quote:

quote:

Zaten millet ilk çıkan cihazlara hep tepkili sonradanda vaz geçilmez oluyo ne hikmetse. İphone 3 çıktı yok şarj girişi çatlıyo arkası çabuk çiziliyo bilmem ne sonra 4 çıktı 3 kıymete bindi. 4 dede yok bu cam çabuk kırılır anteni çekmiyo bilmem ne şimdi 5 çıktı 4 kıymete bindi yok çok sağlammışda taş gibiymişte ee 2-3 yıl önce hani bu cam düşse kırılır diyodunuz ne oldu. Neyse 5 almak isteyen varsa alsın taş gibi cihaz insan gibi kullanırsanız yamulmaz dünyada çizilmeyen cihaz üretilmedi zaten daha rahat olun iphone 3 ünde alındığından 1 ay sonra metal çerçevesi çizik içinde kalıyodu ne oldu hiç bişey olmadı çokda sattı. Millet niyeyse apple deyince imkansızı istiyo.

ee ne yapalım şimdi ip 5 ilk çıktı 3 bin tl 3 bin tl ile neler alınır komple beyaz eşya hatta ustune 1 de cep telefonu başkae alınır koltuk salon takımı ustune 1 de cep telefonu ucuzlarından başka ne alnıır toros hacı murat. lada eski model skodalar falan alınabilir örnekler artar gider şimdi 3 bin tl vermişin bulaşık yıkamaz çamaşır yıkamaz yemek pişirmez koltuk niyetine oturamazsın YAMULUR araba die suremezsin eeee bırakta bişiler istesin millet

İphone 5 3000 tl değil şuan gerçi 1900 tlde çok ona ya neyse. Telefonun verdikleri belli memnun olmayan almaz apple herkesin hacetine göre delik açamazya.

• herkese göre değil apple zaten apple ürününü kullanabilen var kullanamayan var
  • iphone ailesinin görsel anlamda en kötü en çirkin üyesi o parayı haketmiyor

• quote:

quote:

quote:

İphone 5 3000 tl değil şuan gerçi 1900 tlde çok ona ya neyse. Telefonun verdikleri belli memnun olmayan almaz apple herkesin hacetine göre delik açamazya.

valla telefon kime gore neye gore kimde ne kadar delik açar bilemem ama burdaki çingenelerde boyacı çocuklar da bende android tel bile yokken iphone vardı demekki ole ulaşılması guc bi tel deil ole kullan mak için elit olunması gereken bi alette de deil dimi bildiğin telefon büzüğü sıkan herkes alabilir sende alabilirsin

• ilk seriler hep sorunlu geçmişe bakın 4 lerde anten cekmedi bumper kullanıcaksınız sorun olmaz dediler sonra 4S e iki tane anten koydular.
    Örnekler çogaltılabilir kısacası S serilerini alın kafanız rahat rahat olsun.5S muhteşem olucak hiç şüpheniz olmasın.

iphone u yazılımı için seviyorum donanım olarak bakın piyasada birçok üstün cihaz var ama yazılımda hepsi sınıfta kalıyor.
  • Ucuz olanlar paralel ithalat
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla telefon kime gore neye gore kimde ne kadar delik açar bilemem ama burdaki çingenelerde boyacı çocuklar da bende android tel bile yokken iphone vardı demekki ole ulaşılması guc bi tel deil ole kullan mak için elit olunması gereken bi alette de deil dimi bildiğin telefon büzüğü sıkan herkes alabilir sende alabilirsin

arkadaşım iyimisin kendin dedin 3000 tl ye yok bulaşık makinası alırım yok çamaşır makinası alırım diye resmen iphone dünyanın parası demeye getirdin bende hee haklısın bencede fiyatı pahalı demeye getirdim. Konuyu nerden nereye getirdin iphone ulaşılamaz bi alet değil tabi almak isteyen girer taksite aylık 200 200 verir 1 yılda bitirir al sana iphone 5. Neyden bahsediyosun anlamadım iyiki insanların elhamlarından sıkıldığım için 5 almak isteyen alsın çokda takılmasın dedim nerden nereye getirdin olayı.

• Keşke işkembeden sallamakta paralı olsaydı

3-4 aydır 5 kullanıyorum, kılıfsız ve jelatinsiz kullanıyorum, en ufak bir yamulma ya da boya atması yok. Üstelik çokta özen gösterdiğim söylenemez.

Kutudan bu şekilde kusurlu çıkan cihazlar olabilir onu bilemiyorum, deneyerek ve kontrol ederek alırsanız problem olmaz.

Ama normal bir iphone 5 durduk yere normal kullanımla öyle cepte falan yamulmaz ya da düşmediği ve metal bir cisimle sürekli temas halinde olmadığı sürece boya atmasıda olmaz.

Çevremde de bir çok 5 kullanan arkadaşım var ve onlarda da herhangibir sorun yok.Bir tane görsem anlayacağım ama yok. Kutu açılışından bahsetmiyorum sonradan böyle şeyler yaşamaktan bahsediyorum.

Bide şöyle bişey var; telefonu yamultacak güç uygulanırsa yamulur yada kırılır tabii ki:D ne bekleniyorduki:D güç uygulandığında yamulmayacak kırılmayacak ve boyası atmayacak bir telefon söylermisiniz lütfen gidip ondan alalım? :D hakkaten varmı böyle bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 12 Mayıs 2013; 2:47:11 >

• Bu konu kedi-ciger iliskisini cok guzel acikliyor. Elinizde yok diye bir cihazi kotuleyince cok komik oluyorsunuz

• cevap çok açık. 5 in 4s ten tek farkı boyutları..

• quote:

+sonsuz. Eylülde yeni model çıkınca onu olmayın iPhone 5 alın fazla bir fark yok demeye başlayacak herkes

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.