Şimdi Ara

Neden iPhone'ların fiyatları bu kadar yüksek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorum aslında 2.el piyasasıyla ilgili yanı sıfırları zaten almış başlarını gidiyorlar ama 2.el piyasasıda uçuk.2G'nin bana göre bi numarası yok ama hala 500+rakamlarla satılıyor,3G desen 750-800 den aşşağı değil 3GS,4 işine girmiyorum bile.Ama fiyatların bu kadar yüksek olması bana garip geliyor tamam iphone iyi hoş alette 2G,3G artık o kadar iyi değiller ve onlardan üstün çok telefon var piyasada.Acaba o kadar para verilip alındığında satarken fazla zarar etmemek için abartılı fiyatmı çekiyorlar anlamış değilim.Peki sizce neden böyle?

• iphone fanatikliliği.başka bişey değil. bende onlardan biriyim.durduramıyorum kendimi
  • Cihaz ve hitap ettiği kitle ... Normal bi telefon ile kıyaslamak anlamsız olur. Vizyon aracı haline geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Sorum aslında 2.el piyasasıyla ilgili yanı sıfırları zaten almış başlarını gidiyorlar ama 2.el piyasasıda uçuk.2G'nin bana göre bi numarası yok ama hala 500+rakamlarla satılıyor,3G desen 750-800 den aşşağı değil 3GS,4 işine girmiyorum bile.Ama fiyatların bu kadar yüksek olması bana garip geliyor tamam iphone iyi hoş alette 2G,3G artık o kadar iyi değiller ve onlardan üstün çok telefon var piyasada.Acaba o kadar para verilip alındığında satarken fazla zarar etmemek için abartılı fiyatmı çekiyorlar anlamış değilim.Peki sizce neden böyle?

Piyasa fiyatları bahsettiğinizden en az 100-150TL aşağıda 2G'ler 450-550, 3G'ler 550-700 arası gidiyor. Eğer 600 liranız varsa 3G almak çokta mantıksız bir şey değil, 3GS veya 4 ile yapabileceğiniz şeylerin çoğunu yapıyor sadece daha yavaş

• Bana biraz kullanıcılar piyasayı kendi yükseltiyor gibime geliyor.Yani adam kendi kendine ederi bu diyor piyasayı araştırmıyor sonra bi bakıyosun fiyatlar uçuk.
  • iphone alacağıma dandik tel+ipod touch alırım daha mantıklı
  • Ben oldum olası ipod touch'a iphone'dan daha sıcak bakmışımdır.Çünkü telefon özelliği,kamera(4g saymassak)dışında herşey aynı zaten.4G de kamerada geldi alınabilirlik arttı ancak insan 2 alet taşıdımı yanında bi süre sonra bıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben oldum olası ipod touch'a iphone'dan daha sıcak bakmışımdır.Çünkü telefon özelliği,kamera(4g saymassak)dışında herşey aynı zaten.4G de kamerada geldi alınabilirlik arttı ancak insan 2 alet taşıdımı yanında bi süre sonra bıkar

Ipod touchta GPS yok onu koycak once o zaman alirim
  • Kaça satalım?

Ben hiçbir 3G kullanıcısının telefonunu 400TLye felan satacağını düşünmüyorum. Eğer iPhone sahibi olursanız (versiyon farketmez) neden bu kadar para ettiklerini çok iyi anlayacaksınız. Şu an başka bir telefon kullanmak bana o kadar zor geliyor ki, herşey gereksiz yere karmakarışık gibi. 2.5 seneden fazladır iPhone kullanıyorum ve değiştirecek olursam gene gider iPhone alırım.
  • Bana göre 3G nin ediceği en fazla 500 arkadaşım.Ben teknik özelliklere de bakarım kullanım rahatlığının yanında.Şimdi ayrıntılara girsek diceksin iphone karşıtı felansın değilim aslında.Ama fiyat ve özellikleri aynı kefeye koyunca o fiyata o özellikler saçma geliyor bana.
  • Tekrar söylüyorum; iPhone özellik telefonu değildir, kullanınca anlarsınız neden bu parayı ediyor.
  • Ne telefonudur iphone?
  • Kullanım kolaylığı, programsal destek ve arayüz.
  • Sırf bunlar için uçuk fiyatı haketmiyor bence.Ben iphone kötüde demiyorum gayet şık bi alet ama ederi o değil.Sırf kullanım kolaylığı olucak diye teknik özellikleri bi tarafa itemem.Ha diceksin çin telefonlarındada bi ton özellik var ama kullanım kolaylığı sıfır diye.Benim kastettiğim o değil.Fiyat olarak iphone ayarında olupda teknik açıdan çok sağlam aletlerde var.
  • Hem iPhoneu pahalı, hem de özelliksiz buluyorsanız bu konuyu kafaya takmayıp o teknik açıdan sağlam olan aletlerden almanızı tavsiye ederim.

quote:

Sırf bunlar için uçuk fiyatı haketmiyor bence.Ben iphone kötüde demiyorum gayet şık bi alet ama ederi o değil.Sırf kullanım kolaylığı olucak diye teknik özellikleri bi tarafa itemem.Ha diceksin çin telefonlarındada bi ton özellik var ama kullanım kolaylığı sıfır diye.Benim kastettiğim o değil.Fiyat olarak iphone ayarında olupda teknik açıdan çok sağlam aletlerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Hem iPhoneu pahalı, hem de özelliksiz buluyorsanız bu konuyu kafaya takmayıp o teknik açıdan sağlam olan aletlerden almanızı tavsiye ederim.

quote:

Sırf bunlar için uçuk fiyatı haketmiyor bence.Ben iphone kötüde demiyorum gayet şık bi alet ama ederi o değil.Sırf kullanım kolaylığı olucak diye teknik özellikleri bi tarafa itemem.Ha diceksin çin telefonlarındada bi ton özellik var ama kullanım kolaylığı sıfır diye.Benim kastettiğim o değil.Fiyat olarak iphone ayarında olupda teknik açıdan çok sağlam aletlerde var.

iphone'u özelliksiz bulmuyorum,sadece özelliklerinin ederi o fiyat demiyorum.Olan özelliklere göre fiyatı gayet uçuk.

• Herneyse, demek istediğim anlaşılmıştır sanıyorum. İnşallah fiyatını hakeden bir telefonu, hakettiği bir fiyata alırsınız.

İyi bayramlar.

quote:

iphone'u özelliksiz bulmuyorum,sadece özelliklerinin ederi o fiyat demiyorum.Olan özelliklere göre fiyatı gayet uçuk.
  • iphone'un bence pahalı olması ve fiyatının kolay kolay diğer telefonlar gibi çabucak düşmemesinin tek nedeni içerisinde barındırdığı işletim sistemi,
    başka da bir şey değil.
  • Sırf bi işletim sistemi yüzünden çok abartılıyor fiyatı.Kabul ediyorum ios birçok sisteme göre stabil,iphone'ların görünüşleride karizmatik ama bu fiyatlarının o kadar yüksek olmasını gerektirmiyor.Bide ikinci el iphone satan kullanıcıların neden yüksek sattığını tahmin edebiliyorum.Adam o kadar para verip bi hevesle alıyor cihazı,sonra pek bi numarası olmadığını farkediyor,satacağı zamanda o kadar para verdik şimdi ucuza gitmesin diye yüksek fiyattan satmaya kalkıyor.
  • quote:

Sırf bi işletim sistemi yüzünden çok abartılıyor fiyatı.Kabul ediyorum ios birçok sisteme göre stabil,iphone'ların görünüşleride karizmatik ama bu fiyatlarının o kadar yüksek olmasını gerektirmiyor.Bide ikinci el iphone satan kullanıcıların neden yüksek sattığını tahmin edebiliyorum.Adam o kadar para verip bi hevesle alıyor cihazı,sonra pek bi numarası olmadığını farkediyor,satacağı zamanda o kadar para verdik şimdi ucuza gitmesin diye yüksek fiyattan satmaya kalkıyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.