Şimdi Ara

iPhone 4S Yurtdışı Stok Durumu: ABD'de online unlocked satis basladi!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
4
Favori
46.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Bluerdem gelişme var mı?:)

valla bu gidişle en sonunda ben gidip alıp gelicem galiba :))))

Helal hocam.:)
    Su benim bağlantılar olmazsa tam destek benden;):)

valla neden olmasın dostum? bi schengen'e bakar alt tarafı ;)
  • ingilterede sim-free satılıyor şu anda. netten rezervasyon yapmak isteyenler türkiye saati ile gece 11'de rezervasyon sayfalarını açsınlar yaklaşık 23:02 gibi tüm mağazalara stoklar yükleniyor dün ve 1-2 gün öncesine kadar bütün mağazalarda 32 gb ve 64 gb lık modeller rezerve ediliyordu. 16 gb sıkıntısı var. belirttiğim mağazalar londra mağazaları. birisi 2 tane almış gelmiş londradan.

Orijinalden alıntı: thebeast

ingilterede sim-free satılıyor şu anda. netten rezervasyon yapmak isteyenler türkiye saati ile gece 11'de rezervasyon sayfalarını açsınlar yaklaşık 23:02 gibi tüm mağazalara stoklar yükleniyor dün ve 1-2 gün öncesine kadar bütün mağazalarda 32 gb ve 64 gb lık modeller rezerve ediliyordu. 16 gb sıkıntısı var. belirttiğim mağazalar londra mağazaları. birisi 2 tane almış gelmiş londradan.

Evet 23.05 te 32lik ve 64 var :)
    Bu çok iyi bir haber
    teşekkürler thebeast :)

Orijinalden alıntı: uAlperN

quote:

Orijinalden alıntı: thebeast

ingilterede sim-free satılıyor şu anda. netten rezervasyon yapmak isteyenler türkiye saati ile gece 11'de rezervasyon sayfalarını açsınlar yaklaşık 23:02 gibi tüm mağazalara stoklar yükleniyor dün ve 1-2 gün öncesine kadar bütün mağazalarda 32 gb ve 64 gb lık modeller rezerve ediliyordu. 16 gb sıkıntısı var. belirttiğim mağazalar londra mağazaları. birisi 2 tane almış gelmiş londradan.

Evet 23.05 te 32lik ve 64 var :)
    Bu çok iyi bir haber
    teşekkürler thebeast :)

rica ederim. ben haftaya cumartesi londradayım apple store lara gidip detaylı bilgiyi sizlerle buradan paylaşacağım.

• inşallah biraz daha rahatlar stoklar..bu bile yoğunluk olduğunu gösteriyor maalesef :(

Benimde bir arkadaşım 11 kasımda gidicek bende ona aldırmayı düşünüyorum ...

Bende bugun cıkıp İngiliterede stratford city apple store aradım ve yarım yamalak ingilizcemle sadece elinizde varmı diye sorabildim ve evet dediler :D

sonra ise kapattım :)

Orijinalden alıntı: fatoli

Arkadaşlar ingilitere stok durumu hkakında tam detaylı bir bilgi yok galbai...

Bende bugun cıkıp İngiliterede stratford city apple store aradım ve yarım yamalak ingilizcemle sadece elinizde varmı diye sorabildim ve evet dediler :D

İngiltere'de 16lık simfreelerde stok sorunu var 32 ve 64ler şuan için rahat. Umarım kısa vadede 16lıklardaki bu sıkıntıda ortadan kalkar

http://reserve.apple.com/WebObjects/ProductReservation.woa/wa/reserveProduct?lang=en&country=GB&prelaunch=MD235B_A

linkinden dediğin store'a baktığımda 16 gb dışındaki bütün alternatiflerin var olduğunu görüyorum..benzer şekilde diğer mağazaların da kontrolü yapılabilir ;)

bir de almanya da Kreuzberg gibi yerlerdeki telefon satan esnaftan alsak, tekno marketlerden hatta apple store lardan bile daha ucuza alamaz mıyız,

almanya da yaşayan varsa bilgi verebilir mi lütfen.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 3 Kasım 2011; 11:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

http://www.sanalpazar.com/Iphone-4s-Siyah-16gb-Faturali-Iphone-Iphone-16-Gb__isp1760450

Burada 2.000 tl.

Walla çok güzel bir haber bence bu sahibinden comdaki fiyatları tek tek aşağıya çekecek çok sevindim aslında mantıklı olarak 1.600 - 1.700 lira seviyesine inmeli diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Evet ispanya madrid stok durumu bilgisi olan varmıııı :)

İşi gücü bırakıp bu işi yapmak lazım, adamlar avrupadan tax free ile nerdeyse 550 EUR ya maledip burda 820 EUR ya satıolar...

http://www.sanalpazar.com/Iphone-4s-Siyah-16gb-Faturali-Iphone-Iphone-16-Gb__isp1760450

Burada 2.000 tl.

Yurtdışından kolay alma imkanı olmayanlar için güzel fiyat.
    Bugünkü kurla 2000 TL: 1120$ - 815€ - 700£ ediyor.

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

Burada 2.000 tl.

Yurtdışından kolay alma imkanı olmayanlar için güzel fiyat.
    Bugünkü kurla 2000 TL: 1120$ - 815€ - 700£ ediyor.

% 50 karla satıyorlar, iyi fiyat demeden önce düşünmek lazım, ayrıca böyle tüccarlar apple storeların önüne kamp kurdukları için, normal senin-benim gibi kullanıcılar alamıyorlar telefon...

• 11-24 kasım tarihleri arasında ABD'de olacağım..artık ordan ne kadar getirebilirsem getireceğim. o zaman piyasayı aşağı çekeceğim merak etmeyin

bu arada MacBook / iPad vs isteyen olursa pm atsın.

11-24 kasım tarihleri arasında ABD'de olacağım..artık ordan ne kadar getirebilirsem getireceğim. o zaman piyasayı aşağı çekeceğim merak etmeyin

bu arada MacBook / iPad vs isteyen olursa pm atsın.

PM:)

• Arkadaslar tanıdığım ABD de. Gelirken 4S getirmesini isteyeceğim. Simfree olanından nerde kaça buldurabilirim. Masacusets de.

Bir yerde okumuştum. Simfree iPhone 4S 16 gb ler 650$ dan satılıyormuş. Ondan almak istiyorum. Acil yardım.

quote:

http://reserve.apple.com/WebObjects/ProductReservation.woa/wa/reserveProduct?lang=en&country=GB&prelaunch=MD235B_A

linkinden dediğin store'a baktığımda 16 gb dışındaki bütün alternatiflerin var olduğunu görüyorum..benzer şekilde diğer mağazaların da kontrolü yapılabilir ;)

Apple sitesinden stok durumuna bakiyorum. Hic bir yerde yok ( ingiltere )

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.