Şimdi Ara

iPhone 4S Yurtdışı Stok Durumu: ABD'de online unlocked satis basladi!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
4
Favori
46.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: uAlperN

quote:

evet beyler var mı aranızda organizasyona katılacak olan?

Bence bunun için ayrı bir başlık açmak daha faydalı olur. Organizasyonun İngiltere ayağında ben varım :)

ingiltere'de stok sıkıntısı olduğu için daha rahat alabileceğimiz bi ülke seçmekte fayda var, almanya gibi mesela?

Evet ama ben şuan almanyaya gidemem vizem falan yok. Olurda İngiltereye giden olursa birlikte gidebiliriz yani

Evet ama ben şuan almanyaya gidemem vizem falan yok. Olurda İngiltereye giden olursa birlikte gidebiliriz yani

o zaman ingiltere'den kesin bilgi alalım ona göre gider geliriz. daha önce çok kez giriş çıkış yaptığım için vize almamda filan sorun olmaz ingiltere için. önemli olan gittiğimiz zaman cihaz bulup alabilmek

quote:

o zaman ingiltere'den kesin bilgi alalım ona göre gider geliriz. daha önce çok kez giriş çıkış yaptığım için vize almamda filan sorun olmaz ingiltere için. önemli olan gittiğimiz zaman cihaz bulup alabilmek

Aynen. Bende şimdi biletleri aldığım için stok durumunu sürekli kontrol ediyorum. Unclocked cihazlar Kasımda çıkacak denmişti. Sanırım o cihazlar İngilterede piyasaya sürülmediği için sıkıntı var şuanda

• quote:

quote:

quote:

Aynen. Bende şimdi biletleri aldığım için stok durumunu sürekli kontrol ediyorum. Unclocked cihazlar Kasımda çıkacak denmişti. Sanırım o cihazlar İngilterede piyasaya sürülmediği için sıkıntı var şuanda

evet de unlocked çıktığı zaman da onlara bi yığılma olacak haliyle?

• Aralık'a kadar çözmeleri lazım :) olmadı apple store un önünde sabahlarım

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55

Dun yere dusurdum ip4s i arka cami hemen kirildi ve kenarlari ezildi ne kotu :(

Gecmis olsun adiniza uzuldum umarim cok masraf olmadan problemi cozebilirsiniz size tavsiyemhttp://www.youtube.com/watch?v=7lKo_VVSZ34&feature=youtube_gdata_player darbeyi daha fazla absorbe edenine raslamadim temin etme konusu kesinlikle orjinal sitesinden alin taklitleri ebay da fln cok

Tsekkur ederim kiliflar guzelmis bayagi koruyor

• _____________________________
  • Arkadaslar bu konu ile ilgili bir sorum oluck. Diylm almanyadan iphone aldi bi tanidigim ve getrdi turkiyeye. Ancak telefonda bir ariza cikti. O zaman nasil bir prosedur izlemek lzmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elfendos

Arkadaslar bu konu ile ilgili bir sorum oluck. Diylm almanyadan iphone aldi bi tanidigim ve getrdi turkiyeye. Ancak telefonda bir ariza cikti. O zaman nasil bir prosedur izlemek lzmm

bilkom ilgileniyor bildiğim kadarıyla

Hakkımdaki sorunlu alışverişler sebebiyle artık 2. el bölümünde ürün satışım olmayacak.
  • @uAlperN

inşallah grafiğin gerçek hayatta yansımasını görürüz :)) apple store'un önünde gece 2-3'te sıraya giren bi sürü pakistanlı ve hindistanlı, bu işi ticaret edinmiş aileler var. onları aşıp alabilirsen helal olsun derim valla :)))

@Tenacious D

yanlış bilgi veriyorsun dostum. iPhone'la ilgili hangi arıza olursa olsun yurtdışından alınmış ise Türkiye'deki bütün servisler -Bilkom dahil- hepsi ücret karşılığı işlem yaparlar. İpod'un, iPad'in ve diğer bütün bilgisayar ürünlerinin uluslararası garantisi varken iPhone'un böyle bir garantisi yok..
  • Bu arada suan Almanyadaki tum sim free stoklarına baktım hıcbırınde tel yok. Almanyada aksam saat 9 dan sonra dıye yazılmıstı forumda ancak turkıye saatıyle saat kacta bakmak gerekıyor acaba ?

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

quote:

viyanaya 29 ekimde geliyor ve hemen alicam

Merhaba,

Kurban bayramında Viyana'da olma durumum var.

Viyana'da kilitsiz Iphone 4S alabileceğim bir yer bulamadım nette... bildiğiniz bir yer varmıdır? tavsiye edebileceğiniz?

Ayrıca Tax Free konusunda yapılabilecekleri biliyorsanız iletebilir misiniz?

tax free bilmiyorum bayrama kadar gelmez sanirim simfrreeler su anda satanlar var internet uzerinde ingiltereden alinmis cihazlar ama pahaliya satiyorlar ama almak istersenizde saturn yada mediamark falan satar

Aslında çok önemli değil tax free olayı fakat, bulabilmek önemli tabi...

Budapeşte'de de olacağım aynı sürelerde, eğer gidersek...

Orda da sanırım aynı sorun olacak gibi...

Apple store'deki fiyattan farklı mı olur peki mediamarkt v.b. yerlerde?

evet 800 900 eurodan satisa cikar sahsi fikrim olmadi yarin gidip soriyim bi gelmismi simkilitsizler

Çok iyi olur

800-900 EURO pahalı olur benim için yanlız...

Anlamadığım konu, madem bu fiyatlara satılcak, internet sitesinde neden 629 EURO yazarlar...

• Arkadaşlar came november.Hani unlocked 4s ler coming november dı?Sitede hala coming november yazıyor bilgisi olan var mı?

Orijinalden alıntı: deagle100

Bluerdem gelişme var mı?:)

valla bu gidişle en sonunda ben gidip alıp gelicem galiba :))))

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Bluerdem gelişme var mı?:)

valla bu gidişle en sonunda ben gidip alıp gelicem galiba :))))

Helal hocam.:)
    Su benim bağlantılar olmazsa tam destek benden;):)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.