Şimdi Ara

İphone 4s mi yada galaxy s3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hangisini almamı tavsiye edıyosunuz. forumda baktıgımda s3 ün ekranının cok sıkıntılı oldugunu okuyorum.bilgilendirirseniz çok sevnirim.



  • Ne sıkıntısıdır bu allah aşkına herkes birşeyler uyduruyor,hiçbir sıkıntısı yok,canavar gibi cihaz muadili iPhone5'dir S3'ün 4s değil.
  • ekranın kırılması hakkında ne diyosunuz peki cok kısa mesafeden bıle düştüğünde kırabılıyormus doğrumu acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shom1989

    ekranın kırılması hakkında ne diyosunuz peki cok kısa mesafeden bıle düştüğünde kırabılıyormus doğrumu acaba

    Evet ekranı biraz hassas 2 metreden betona düşse çatlayabilir,ama düzgün kullanımda telefonu hor kullanmazsan hiçbirşey olmaz.
  • Ben de ikisi arasındayım. S III önde tabi ki ama dayanıklılık konusu beni düşünmeye sevk ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen benide öyle çünkü hangi sitye gırsem herkes ekranın hemen kırılmsından şikayetci 30 cm den bıle yere dustugunde paramparça oluyomuş ekran
  • valla telefonum yaklaşık 100 cm den tepe üstü kılıfsız yere düştü, çerçevesi çizildi biraz hepsi o.Ne ekrana ne de başka bir yerine birşey olmadı.
    Şans işi biraz bu işler galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shom1989

    Aynen benide öyle çünkü hangi sitye gırsem herkes ekranın hemen kırılmsından şikayetci 30 cm den bıle yere dustugunde paramparça oluyomuş ekran


    Kardeşimin S3ünü merdivenlerden aşağı düşürdüm yaklaşık 1.5 metre yükseklikten kenarında çok hafif bir çatlama oldu sadece..30 cm nedir ya abartmışlar..
  • ürünün kırılıp kırılmayacağı bile şanstır denk gelir iphone 4s i düşürürsün imkansız değil çat diye kırılır.
  • doğru soyluyorsunuz da bu sorundan sadece bir kişi şikayetçi değil yani bir sürü insan var o yuzden araştırıyorum.Teşekkürler.
  • Hangi telefonun önerileceği; konuyu nereye açtığınla baglantılıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 14 Kasım 2012; 15:46:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shom1989

    Arkadaşlar hangisini almamı tavsiye edıyosunuz. forumda baktıgımda s3 ün ekranının cok sıkıntılı oldugunu okuyorum.bilgilendirirseniz çok sevnirim.

    sen bence 4s al usta 4s hepsinden üstün hatta 10 yıl sonra çıkacak telefondan bile üstün nede olsa 4s
  • Cool ve zengin görünmek istiyosan i4s kurcalayabileceğin istediğin gibi kişileştirebilceğin bi telefon istiyosan s3
  • benım derdım cool güzkmek falan değil tek derdim sağlamlık
  • beden eğitimi dersinde arkadaşım kosarken cebinden düşürdü telefona hiç bişey olmadı çizik bile yok arkadaşların dediğiği gibi şans işii bunlar
  • Kosesinin ustune 50 cmden dusse bile garanti kirilir ama yuzustu duserse sansa bagli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşar sağlamlık konusunda sıkıntınız olmasın 2 metreye yakındır boyum elimden çok kez düşürdüm olan maksimum arka kapağı çizildi şimdiye kadar hiç korkmayın dikkatli kullanırsanız hiçbirşey olmaz hele kap ile falan kullanırsanız hiç birşey olmaz.
  • Tavsiye edıyomusun almalımıyım mutlaka
  • yanlış anlamayın beni ama sizler nasıl telefon kullanıyorsunuz anlayabilmiş değilim. telefonlarınızı neden düşürme eğilimi içerisindesiniz bunu da anlayabilmiş değilim. elden kayar, cepten düşer vs anlarım ama sanki telefonu alıp ilk işiniz onu düşürmekmiş gibi lanse ediyorsunuz fikirlerinizi.

    gel gelelim iphone 4s mi galaxy s3 mü sorusuna. galaxy s2'nin iphone4s'i solda sıfır bıraktığı dünyada s3 varken 4s alınmaz.
  • Dusurme testleri falan hepsi hikaye.Bir telefonun dustugu aci yapisina gore onemli.Her telefon kirilabilir.Arkadasimin iphone 4 arka cam dusmeyle kirildi.Olabilir boyle seyler.Akilli tel kullaniyosan ve kiymetliyse onlemini apacaksin.Kilifsiz kullanmayacaksin ve sansin olacak.Benim tercihim s3 olurdu bu ikisi arasinda.Esim iphone 4s kullandi iyi bilirim teli.Hic memnun kalmadik.Beklentilerimiz dogrultusunda satip note 2 aldik ona.Bende de s3 var.Tasima derdi olmasa kesinlikle note 2 alirdim.Senin beklentilerin nedir bilmem.Kisisel bir dusunce bu karar isleri.Beklentiye gore degisir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.