Şimdi Ara

İphone 4s mi HTC one x mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
1
Favori
11.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok sacma yazilar olmus wildfire ile iphone'u kiyasliyanlar vs.
    Oncelikle Htc One X ozellik bakimindan 4s'den bariz üstün.Kamerasi ve video kalitesinin daha iyi oldugunu forumlarda okuyoruz.Htc artik amiral gemisi olarak bu telefonu kullanacak.Ics yuklu olmasi buyuk arti artik androidli telefonlarda.O sacma sorunlarin minimuma indigini soylemek mumkun.Androidin de kendini gelistirdigini gormemek elde degil.Tabi apple store'un yanindan bile gecemez ama apple storeda jb'siz bir ise yaramiyor.
    Iphone 4sden one x'e gecmen biraz sacma olur gibi.Sonucta 5800dan one x'e gecmiyorsun.Bosuna zarara girmene gerek yok diye dusunuyorum.Okuyanlara tesekkurler.
  • 4s
  • 4 alacaksin köse olacaksin...
  • 4s'e alistiysaniz ve seviyorsaniz Android size zor gelir.
    IOS basit bi sistem, asgari zeka seviyesi icin tasarlanmis (hakaret anlaminda soylemiyorum, aslen IOS Amerikalilar icin hazirlanmistir.),
    kullanimi kolay, akici bir sistem.
    Android'de bazen telefon ve programlarla cebellesmek zorunda kalabilirsiniz.
    Android'i cazip kilan da bu yonu. IOS'u 1 saatte cozer, 1 gunde hakim olabilirsiniz.
    android'de ise her gun yeni bisey ogrenir, kesfedersiniz.
  • Cihaz olarak one x daha ust donanimlara sahip olabilir ama ios farki 4s kullanmayi daha cazip kiliyor. Android uygulamalari ios uygulamalari kadar kullanisli ve iyi dizayn edilmis degil. Bir de au vudeoya bak istersen:

http://dailymobile.se/2012/04/05/htc-one-x-vs-iphone-4s-video-comparison
  • benim anlamadigim olay. androitte de uygulamalari bedava yuklemek ya da baska islemler yapmak icin telefonu root etmek gerekmiyor mu? yani bir nevi jb islemi degil mi? bana sanki her yerde root edilmis androitli telefonla jb yapilmamis iphone karsilastiriliyor gibime geliyor. yanlisim olabilir, root'u bilmiyorum cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

benim anlamadigim olay. androitte de uygulamalari bedava yuklemek ya da baska islemler yapmak icin telefonu root etmek gerekmiyor mu? yani bir nevi jb islemi degil mi? bana sanki her yerde root edilmis androitli telefonla jb yapilmamis iphone karsilastiriliyor gibime geliyor. yanlisim olabilir, root'u bilmiyorum cunku.

root ve jb tam olarak ayni sey degil. birinde olana digerinden karsilik bulma cabasi sonucunda oyle oldugu saniliyor.
    bedava derken korsan uygulamalar icin root olmaya gerek yok.
  • bu arada linux ve mac os kullanici haklari yonetimi neredeyse tamamen ayni. muhtemelen jb yapinca root haklari da elde ediliyor. zaten oyle olmasa sistem dosyalarini degistirme imkani olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 6 Nisan 2012; 20:36:42 >
  • Motorola atrix telefon kullaniyorum ve ipad 2 tabletim var. İki yazilimida her ozelligiyle kullaniyorum. İos stabil calisiyo cunku adroid kadar ozelligi yok. Sadece okadar kisisellestirmeyle ilgili ozelligi ios'e koysan iosde kim bilir ne olur. Kullanimi cok basit bi telefon istiyosan 4s al. Yok ben daha kapsamli ozelligi olan yazilim kullanmak istiyorum diyosan android. Okadar ozellige telefonun 10 cekirdekte olsa istem disi zaten takilmalar sorunlar olacaktir alirsan bunuda goz onunde bulundurarak alacaksin.
  • 10 çekirdekli Htc yada samsungla tek çekirdekli Iphone'u üste para bile alsam satıp yine Iphone alamayacaksam ve üste bana para kalmayacaksa değişmem. :D Marka fanatizmi yada arkasında elma var diye değil. Bu sözümde gerçekten samimiyim.. Şimdi elimdeki Windows'lu PC'yi bile zoraki kullanıyorum. 4 çekirdekli AMD ama çift çekirdekli C2D Mac'e bunu değişeceğim... Bence başka bir telefon alırsan pişman olursun. Ayrıca bu sorunun yeride yanlış anlamayın ama burası değil. Çünkü burada hep Iphone kullanıcıları var ben şu zamana kadar herhangi bir Apple ürününün tadına bakıp, pişman olmuş samimi birini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 6 Nisan 2012; 21:18:43 >
  • HTC One X bugüne gördüğüm en şık telefon diyebilirim :D Ama 5-6 ay sonra eski kalıcak bir telefon ne yazık ki, paran varsa ve telefonun her gün başka bir şeyiyle uğraşmak istiyorum dersen one x al derim :D
  • acil değilse s3 bekle derim ben htc'ye para vereceğine onu alırsın ya da iphone candır
  • sonuçta ikisi de amerikan malı. biz kendinizle bakalım. ios olsa ne olur.android olsa ne olur.mecbur olsamam telefon kullanmam. kimse bu kimyasalların geri dönüşümünü konuşmuyor.
  • iphone 4 satıp HTC sensation almak gibi bir şuursuzluk yapmıştım zamanında şimdi 4s ile mutlu ve mesut bir hayat sürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

iphone 4 satıp HTC sensation almak gibi bir şuursuzluk yapmıştım zamanında şimdi 4s ile mutlu ve mesut bir hayat sürüyorum

Allah sizi iki elde bir kulakta mutlu etsin....
  • tabiki de 4s. böyle soru mu olur
  • Bu iki telefonun SAR değerleri nasıl kıyas açısından malum sağlığımız önemli diye düşünüyorum.
  • Benim 4s var ve gayet memnunum hic android aramadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

iPhone satın aldığınızda bir ekosisteme girmiş olacaksınız.
    iTunes,iCloud,iMessage vs...

Yazılımlar önce sizin telefonunuz için tasarlanır sonra diğer 1500 marka/model için değiştirilir,kopyalanır.
    SIRI tersten yazlır IRIS diye önünüze atılır.

Bugün BMW 5.20 almak yerine 3 tane sıradan sedan otomobil alabiliyorsunuz.
    Aynı yolda aynı sürat limitleri içerisinde geziyor herkes.
    BMW alan adam mal mı? Daha fazla vergi verecek, daha fazla bakım ücreti ödeyecek, daha fazla yakıt harcayacak?
    Çoğu şeyde daha az özgür olacak? Mesela: rastgele bir yere bırakamayacak; otoparka park etmek zorunda kalacak, üzerine birşeyler damlamasın diye aracı ağacın altına bırakıp gidemeyecek, güneşte kalacak,boya korumasını yaptıracak, kırmızı ışıkta bütün dilenciler onun camına yapışacak.

Konfor sahibi olmak istiyorsan, özgürlüklerinden mahrum kalmayı göze alabileceksin.
    toros alıp kullanmak özgürlüktür. dağa taşa sürersin, yağına suyuna bile bakmazsın. A noktasından B noktasına bir şekilde götürür.

iPhone alırsın keyfine bakarsın.

.

Yorumun cok cok guzel , inan bana lac kisiye mesaj olarak attim. Konunun yorumu ancak bu sekilde aciklanabilirdi:)

• Herkes kafasına göre bir sürü şeyler yazmış.Bana kalırsa sonuna kadar iPhone .Bunu her iPhone dan sonra android e geçen bir kişi olarak söylüyorum kesinlikle pişman olursun şu anda android çok stabil değil saçma sapan şeyleri var.En başta uygulama yok basit bi kaç tane oyun var hiç biri iPhone daki kadar başarılı degil.Htc alırsın en fazla 5-6 ay sonra senin telefon unutulur ama iPhone böyle değil.Iphone dan şaşma pişman olursun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.