O

Teğmen
16 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 2 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Kuzenim amerikadan galaxy s tmobile getirmiş fakat telefon sim kilitli. Stock romu değiştirip, cm gibi farklı bir rom yüklesek telefon sim kilitsiz hale gelebilirmi. Yada sim sikidini nasıl açabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Sennheiser cx55'imi 3 seneden beri kullanıyorum hala bozulmadı fakat artık eskidi ve heryeri aşındı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum. Kuzenim Amerikada 2 haftaya geliyor gelirken alacak. İpod nano 5. nesil ile kullanacam kulaklığı. 100 dolar gibi bir bütçem var. Forumda araştırdım fakat diğer markalar hakkında pek bilgim yok. Sadece sennheiser kullandım şimdiye kadar.

1.Bütçe 100 dolar çivarı
2.Kulak içi olacak
3. ipod nano 5.nesil ile birlikte kullanacam
4. Türkce, yabancı pop ve rap müzik dinleyecem.
5. bas ve tiz orantılı olması tercihimdir.

Eğer marka model tavsiyesi konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Forumda araştırdığım kadarıyla monster, akg gibi markalar var fakat fiyatları amazonda ucuz ama bestbuy gibi yerlerde pahalı. Kuzenim mağazadan alacak online alma şansımız yok. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim..
2 arkadaş beraber bir açık parfüm bayiliği alıp dükkan açmayı düşünüyoruz amacımız süper paralar kazanmak değil şirket kendini idare etsin bizede aylık 300 400 lira gelir getirse yetecek. Muğlada dalamanda oturuyoruz ve oraya açmak istiyoruz. 30bin nüfuslu bi ilçe ve ilçede hiç açık parfüm satan bi dükkan yok. Sadece binbirçeşit gibi yerlerde stantlarda satılıyor millette genelde oralardan alıyor. Cadde üzerine küçük bir dükkan kiralayıp açmayı düşünüyoruz. Benim size sorum sizce aylık ortalama kaç tane ürün satabiliriz. 300 tane satsak bize yetecek bi rakam gibi duruyor fakat sizinde bilgilerine başvurayım dedim. Bu konudaki düşüncelerinizle yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkürler.
Bu saçma sorun benden başka hiç kimsenin başına gelmemiştir heralde. HP pavilion 1375et kullanıyorum. win7 64bit home edition orjinal yazılım kullanıyorum. bilgisayara hiçbir usb bağlı değilken bilgisayara usb'den bişey bağlayınca çıkan ses uyarısını veriyor ve çıkartma uyarı sesini veriyor. Aynı zamanda unknown device diye bir hata veriyor. Sans eseri çok saçma bir durumla karşılaştım. Bu sorun sarj aletini bağlayınca oluyor çıkartınca ses kesiliyor. Birde bu seslerin 2 saniyede 1 sürekli tekrarladığını belirteyim. Acaba neden oluyordur yarım ederseniz sevinirim. Bi fikri olan veya sanmıyorum ama böyle birşey başına gelen varmı. kafayı yemek üzereyim
Bilkom yeni bir yarışma duyurdu. Yarisma ipad 2 ile alakali. İpad 2 ile alakali resmini gonderip yarismaya katiliyorsun. 1 tane macbook air 30 tane smartcase kazanma sansin var.

Bilkom
Haydi Durma iYarışma Başladı!

iPad’inle en duygusal, en sıradışı, en yaratıcı, en eğlenceli, en komik, en ilham verici anlarının fotoğrafını paylaş, muhteşem bir MacBook Air ya da rengarenk iPad kapaklarından birini kazanma şansını yakala!

Katılım için;
http://on.fb.me/iYarisma
ipad 2 16gb 3g kullanıyorum ios 5 beta 6 ile beraber. daha doğrusu kullanıyorum demek yanlış olur kullanıyordum. son 4 günden beri kendi kendine kapanır olmuştu. Bugun coverı açtım ipad kapalı. sonra açmayı denedim ama elma işareti çıkıyor ve öyle kalıyor. home ve kilit kuşuna bassamda nafile. en on dfu modda restore yapmayı denedim ama bu seferse ipadi itunes'e bağlayın yazan yerde Eror 21 hatası veriyor. Kafayı yiyeceğim. Lütfen yardım edin. ben ne yapmalıyım!!
ipad 2 16gb 3G kullaniyorum. Şu anda ios5 beta 6 yüklü. İpad bazen kendi kendine kapaniyor yani smarcoveri kapatiyorum mesela 1 saat kullanmiyorum sonra aciyorum kapağı ipad kapali. Acma dugmesinr basincada acilmiyor hemen. Hem ustteki kilit dugmesi hemde home tusuna basinca açiliyor. Acaba ios 5 den dolayimi boyle bir sorun yasiyorum. Yoksa ipad kullanmadigimda kapali cantada durupda isindigindan mi. Acaba neden olabilir?
yeni udid kaydı yaptırdım, ipad 2 ye ios 5 beta 6 kurmak istiyorum ama şu an hem internetten bulmak çok zor hemde bulduklarıdma çok zor iniyorlar. Acaba ipade şuanda ios5 beta 5 kurabilirmiyim. yoksa beta 6 kurmak zorundamıyım. Eğer beta 5 kurabiliyorsam beta 5 i kurup beta 6yı bilgisayara bağlamadan internet üzerinde kuracağım. yardımcı olursanız sevinirim.
Bir aile şirketi işletiyoruz. Şirkette 4 ortak var fakat bir tane ortak 3 hisse, geriye kalan ortaklarda 1 er hisseye sahipler. Yani sirasiyla ilyas bey :3 mehmet :1 ahmet:1 fatma hanim:1 hisseye sahip. Fatma hanim sirketten ayriliyor. Kendi hissesini sirket odeyecek. Geriye 5 pay kalacak. Peki bu paylarin dağılımı nasil olacak yardimci olursaniz çok sevinirim. İlyas bey diyorki ; ben yine 3 hisseye sahip olacam, mehmet ve ahmet bey yine 1er hisseye sahip olacaklar. Bu sekilde ilyas beyin orani %50den fazlaya yükseliyor. Sistem dogrumudur. Bu konuda gorüslerinizi bildirirseniz seviirim. Yada bu konuyla ilgili kime danişmam gerekiyor, bir avukata mi, muhasebeye mi.. Tekrardan teşekkur ederim.
İpad için facebook'un resmi bir uygulaması yok. iPadde Facebook için hangi programı önerirsiniz hangisi daha kullanışlı.
Hakkında
İlgi Alanları: techie..
Hakkımda:
İpad 2 16gb 3g Motorola Atrixc816b750bdea9964b80fb8f7b90789a9D.png
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 210
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.931 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.