Şimdi Ara

İphone 4s mi HTC one x mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
11.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LegendM

Burda iphone ilemi ucmak kolay uçaklamı desen iphone denir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Burda iphone ilemi ucmak kolay uçaklamı desen iphone denir :D

Güzel cevap olmuş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

iPhone satın aldığınızda bir ekosisteme girmiş olacaksınız.
    iTunes,iCloud,iMessage vs...

Yazılımlar önce sizin telefonunuz için tasarlanır sonra diğer 1500 marka/model için değiştirilir,kopyalanır.
    SIRI tersten yazlır IRIS diye önünüze atılır.

Bugün BMW 5.20 almak yerine 3 tane sıradan sedan otomobil alabiliyorsunuz.
    Aynı yolda aynı sürat limitleri içerisinde geziyor herkes.
    BMW alan adam mal mı? Daha fazla vergi verecek, daha fazla bakım ücreti ödeyecek, daha fazla yakıt harcayacak?
    Çoğu şeyde daha az özgür olacak? Mesela: rastgele bir yere bırakamayacak; otoparka park etmek zorunda kalacak, üzerine birşeyler damlamasın diye aracı ağacın altına bırakıp gidemeyecek, güneşte kalacak,boya korumasını yaptıracak, kırmızı ışıkta bütün dilenciler onun camına yapışacak.

Konfor sahibi olmak istiyorsan, özgürlüklerinden mahrum kalmayı göze alabileceksin.
    toros alıp kullanmak özgürlüktür. dağa taşa sürersin, yağına suyuna bile bakmazsın. A noktasından B noktasına bir şekilde götürür.

iPhone alırsın keyfine bakarsın.

.

dh da gördüğüm en iyi açıklamalardan
    Ayrıca : +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

quote:

Yazılımlar önce sizin telefonunuz için tasarlanır sonra diğer 1500 marka/model için değiştirilir,kopyalanır.

BMW alan adam mal mı? Daha fazla vergi verecek, daha fazla bakım ücreti ödeyecek, daha fazla yakıt harcayacak?
    Çoğu şeyde daha az özgür olacak? Mesela: rastgele bir yere bırakamayacak; otoparka park etmek zorunda kalacak, üzerine birşeyler damlamasın diye aracı ağacın altına bırakıp gidemeyecek, güneşte kalacak,boya korumasını yaptıracak, kırmızı ışıkta bütün dilenciler onun camına yapışacak.

Konfor sahibi olmak istiyorsan, özgürlüklerinden mahrum kalmayı göze alabileceksin.
    toros alıp kullanmak özgürlüktür. dağa taşa sürersin, yağına suyuna bile bakmazsın. A noktasından B noktasına bir şekilde götürür.

.

dh da gördüğüm en iyi açıklamalardan
    Ayrıca : +1

dh da gördüğüm en kötü açıklamalardan.

porsche, bugatti, maserati varken bmw seçmeyin.
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4320&idPhone2=4212

• offf ne saçma karşılaştırmalar arabalar cat cut vs vs çoluk çocuk muhabbetleri git gpusuna bak anlarsın kim daha iyi htc one x mi iphone 4s mi hadi bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Cok oyun oynarsan iphone ama baska seyler icin kesinlikle android..

Yanlis...

Cok oyun oynuyorsan..

Cok okuyorsan... (Gazete, dergi appleri iOS de daha kaliteli, ekrani da daha keskin)

Cok dokuman, sunum, vs hazirliyorsan... (Ofis app leri iOS de daha kaliteli)

Cok sosyal medya kullaniyorsan... (Tum sosyal medya app leri iOS de cok daha kaliteli)

iOS

Cihazla yapacagin seylerle degil, cihazla ugrasmayi seviyorsan; Android.

Android'de cok kisitlisiniz, iOS'de ise ozgursunuz.
    iOS'te ise yarar seyler yapma ozgurlugunuz var, Android de ise skin degistirme, 199x yillarinin teknolojilerini kullanma ozgurlugu var

Hocam ağzım açık kaldı yazdıklarınızı okuyunca. Ben hem iPad hem Xperia Arc kullanıyorum. Söylediklerinizden bir tek dergi uygulamalarının daha kaliteli olduğuna katılıyorum onun dışında hepsi yanlış ne yazıkki... Ekranı daha keskin değil ilk olarak One X 720p çözünürlük sunuyor. Ofis app'lerinde android ve iphone arasında fark yok zaten aynı app'ler ama ekran boyutu daha byük olduğu için Android'de daha kulanılabilir oluyor. Sosyal medya açısından hiç bir fark yok bire bir aynı appler (söylediğim gibi he iOS hem Android kullanıyorum). Ve gelelim en çok yanıldığınız ve Android'le ilgili hiç bir bilginiz olmadığını bağıra bağıra haykıran söze "iOS'da özgürsünüz, Android'de kısıtlısınız" Android tamamen değiştirilebilir kişiselleştirilebilir üzerinde oynanabilir bir yazılımdır. Ama ben Android'de yaptıklarımı iPadimde yapabilmek için, afedersin, kı*ımı yırtıyorum.

iOS'un bariz üstünlüğü: İnanılmaz akıcı işletim sistemi, harika optimizasyon. Ve görsel kalitesi.

Anroidin en büyük üstünlüğü ise tamamen değiştirilebilir olması. Geçen gün bi arkadaşın telefonuna bakayım dedim onda da benim telefonumun aynısından vardı. Ama telefonu kurcaladım ve çözemedim açıkçası :) telefonların bir biriyle alakası yok resmen ve bu çok güzel bir şey. Aklınıza gelebilecek her şeyi değiştirebiliyorsunuz.

Sorunuza gelicek olursam iki telefondan birini seçecek olsam HTC'yi seçerim. Ama sizin durumunuzda iPhone 4si elden çıkarıp HTC almak mantıklı değil gibi. Sonuçta iPhone'da çok iyi bir telefon. Eğer üşenmicekseniz değiştirin derim ama çok da gerekli değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: musto11

daha önce hiç android tel kullanmadım android özgür diyorlar mesela android de yapılıpta ios ta yapılamayan şey nedir. bilmediğim için soruyorum.

Hocam şöyle açıklayayım, iPhone'da legal yollarla zil sesini bile değiştiremezken, Anroid'de mesaj, kişiler, takvim, camera, müzik tüm uygulamaları kafana göre dizayn edebiliyosun. Telefonu açarkenki kilidine kadar değiştirebiliyorsun (zibilyon tae kilit uygulaması var her hafta değiştiriyorum), ana ekran uygulamasını bile değiştrebiliyorsun örneğin uygulama ikonlarını kafana göre değiştirebiliyorsunsayfa geçişlerine animasyonlar ekleyip, Google Play Store'daki sayısız widget ile telefonu şekilden şekle sokabiliyorsun. Bu saydıklarım yalnızca bir kaçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

daha önce hiç android tel kullanmadım android özgür diyorlar mesela android de yapılıpta ios ta yapılamayan şey nedir. bilmediğim için soruyorum.

Hocam şöyle açıklayayım, iPhone'da legal yollarla zil sesini bile değiştiremezken, Anroid'de mesaj, kişiler, takvim, camera, müzik tüm uygulamaları kafana göre dizayn edebiliyosun. Telefonu açarkenki kilidine kadar değiştirebiliyorsun (zibilyon tae kilit uygulaması var her hafta değiştiriyorum), ana ekran uygulamasını bile değiştrebiliyorsun örneğin uygulama ikonlarını kafana göre değiştirebiliyorsunsayfa geçişlerine animasyonlar ekleyip, Google Play Store'daki sayısız widget ile telefonu şekilden şekle sokabiliyorsun. Bu saydıklarım yalnızca bir kaçı.

bunları cihazı ( root veya rom ) yuklemeden mi yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfagvn -- 5 Nisan 2012; 14:05:13 >

• Kesinlikle iPhone 4S kullan. HTC kullanıyordum, Desire, DesireHD, EVO 3D, Sensation kullandım. Yenisi çıktıkça aldım. Forumlarda işte Sensation ve GS2 ile 4S'i kıyaslıyorlar işte şu test programında ezdi geçti, şöyle yaptı böyle yaptı diye yazıyorlar. Bende onlara kapıldım HTC kullanıcısı oluverdim. Sanki iPhone 4S'i Nokia 3210muş gibi lanse ediyorlar. iPhone'u aldığım günden bu yana bir defa takılmadı, hata verip kapanmadı yada restart atmadı, işte şarjı bitiyor diye interneti kapatma gibi saçma sapan şeylerle uğraştırmadı. Kamerası olsun, konuşma ve görüntülü konuşma olayı olsun her türlü en az 100 adım önde. Ayrıca her bir programı veya arabirimi ayrı bir klaslık içeriyor. Çok samimi söylüyorum HTC'ye verdiğim 1000 TL ile 1900 TL'lere kadar verdiğim para o kadar ağrıma gittiki bilemezsin. Gayet samimiyim bu yazdıklarımda.

• quote:

quote:

quote:

bunları cihazı ( root veya rom ) yuklemeden mi yapıyorsunuz?

evet, tamamen markette Google onaylı uygulamalar bu bahsettiklerim.

• Centauri'nin yazdığı tek doğru şey iOS da cihazın yaptıklarıyla uğraşırsınız, androidde cihazın kendisiyle kısmıdır. Valla demeyim demeyim diyorum da adam tam bir Apple fanı ve son derece subjektif olmayı her zaman başarıyor.
    Galaxy S2 yi legal illegal her özelliğiyle kullanmış ve sonuna kadar kurcalamış biri olarak iPhone'a geçmemin sebebi, cihazın gerçekten çok vaktimi almasıydı. iPhone'da herşey çok basit. He bir sürü mallığı da var örneğin; androidde aynı windown bilgisayarlar gibi bir dosya sistemi vardır, klasörler vs herşey ortadadır, dosya yöneticisinden girersin istediğin dosyayı açarsın. USB ye takıp sürükleyip istediğini atarsın. iPhone'da ise anladığım kadarıyla bu dosya sistemi saklanmış ve sürükleyerek atabileceğin tek şey fotoğraf. Her programın ayrı hafızası var içine birşey atmak işkence, download yapabilmek için birsürü app denedim sonunda buldum ama çok basit şeyler bunlar. Belki jb ile hallediliyordur. Ama ben zaten bunu bilerek iPhone aldım, ve memnunum gerçekten. İşimi görüyor, verilerim her zaman güvende, ne silinme ne de çalınma tehlikesi yok, telefonum durup dururken ısınmıyor(s2 kullanıcıları anlar bunu), şarjı ne kadar gittiği de belli. Normal kullanması bile görsel şölen. Bazı harikulade applar da cabası. Yani oyuncak alacaksan androide geç vakit öldür onunla. Telefon+oyun+döküman ve iş-okul için kullanacaksan iphone ile devam et. Bir iBooks bile pdf açasını getiriyor insanın o kadar akıcı ki.

• quote:

quote:

Legal yollardan zil sesi degistirebiliyorsun,sallamayi birakalim.Android kullanan biri olarak durustce soyluyorum telefonu ilk aldigim gunden 2 ay oncesine kadar herseyini haftada bir degistiriyordum ama bir sure sonra sıktı monotonlasti.Milyon tane rom denedim en sonunda stock romunda kaldim.Root moot hepsini yaptim ancak sorunlar hic gitmedi.Fifa yi acayim diyorum son seste oyunu aciyorum 15.saniyede kapaniyor.Angry Birds acayim diyorum 2 dakikada isiniyor donuyor reset atiyor.Suan 4s kullaniyorum sanki elimde bilgisayar var,devamli fifa oynuyorum menajerlik mod.İnanilmaz sariyor ve bir kere kapandigini gormedim.Yazilim konusuna girersem en az 3 sayfa yazarim o yuzden gerek yok isteyenler PM yoluyla sorabilir

• quote:

.

o zaman toros bmwden daha iyi

• One X guzel telefon fakat Apple'in isletim sistemi o kadar guzel optimize edilmis ki en dusuk telefonda bile en yuksek performansini ortaya koyuyor. 4S'ten aldigin verimi alamazsin One X'ten.
  • İki sene önce İphone 4 ilk çıktığında alamadım. Fiyatının düşmesini beklerken o aldı başını gitti. Bende android telefonlarla idare edeyim dedim
    Önce galaxy tab 7 ile android ile tanıştım. Sonrasında S2 denedim. Xpreia Ray ve en sonunda Galaxy note.

Arkadaşlar Kesinlikle İphone derim. En basit olarak bir sitede ödeme yapacaksınız banka seçimi kutucuğunu tıkladığınızda kutu içinde 5-6 banka çıkıyor ama diyelimki z harfi ile başlayan banka ya gitmek için kaydırma yapmanız gerekiyor. Ama çok methettikleri flash oynatıyor dedikleri Android orada tıkanıp kalıyor. Opera, firefox ve bilumum farklı browser da fayda etmiyor. Şifre yazacaksınız absürd karakterler giriyor.

Ama bizim oğlanın İpod touch undaki safari ile tıkır tıkır bütün işimi halledip bitiriyorum. Ne bir takılma ne bir saçamalama.

Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi cihazla uygulamarla uğraşıp takla attırarak işlem yapmayı seviyorsanız android. Yok ben işimi hızlı ve seri bir şekilde yapıp bitirmek istiyorum derseniz kesinlikle İphone derim

• Tekrar yazma gereksinimi duydum.

1 sene HTC Desire kullandım.
    Birton ROM denedim, birsürü Widget kullandım.

Sattım iPhone alacaktım almadım Galaxy S aldım 6 ay kullandım.
    Ama bu sefer ne ROM ne başka birşey standart olarak kullandım.

Çünkü HTC kullanırken artık yoruyordu. Bütün vaktimi telefon çalıyordu, birşey yüklersin uyumlu değildir. Uğraş dur, silmesi bir dert yüklemesi bir dert.

Neyse Galaxy S'i de kullandım öyle stock haliyle, HTC'den hız olarak farkı yoktu ben hiç hissetmedim.

Birgün telefon çalıyor, titriyor ama ekranda arayan kişi yok.
    Neyse aldırış etmedim açtım kapattım cevapsız çağrı belirdi ekranda.

3 gün sonra bir daha aynısını yaptı. 1 saat sonra birdaha aynısı.
    Yeter yahu dedim. Telefona hard format attım.
    Aynısını yine yaptı.

Ekranı kapatırım, tuş kilidine basarım ekran gelmez zart zurt uğraş dur.

En son başlarım Androidine dedim iPhone4 aldım.

4 gündür kullanıyorum.

Ben böyle hızlı, böyle akıcı bir telefon görmedim.
    Yoktur zatende eminim.

Galaxy S2 dediler çift çekirdek dediler,inanın ne çift çekirdek ne RAM hiçbirşeye faydası yok iş İşletim Sisteminde bitiyor.

Adamlar öyle bir işletim sistemi çıkarmış ki. Mükemmel ötesi. Optimizasyon süper.

Takılma yok, reset yok, oyundan atma yok.

Galaxy S'i 3G ile hergün yaklaşık 3-4 saat aktif kullanıyordum.Şarjı akşam 5 te bitiyordu.

iPhone'yi kullanıyorum aynı şekilde saat gece 12'ye kadar rahat bi rahat götürüyor.

iPhone alana kadar ben telefon kullanmamışım bu kadar açık ve net söylüyorum isteyen abartma desin isteyen hadi ordan desin.

Hiçbir Android telefon iPhone ve iOS'un eline su dökemez.
    İstedikleri kadar çekirdik, istedikleri kadar RAM koysunlar.

Ben rahat rahat kullanamıcaksam, menüde gezerken bile takılacaksam ne yapayım o telefonu.

• Elimde Samsung galaxy ve htc wildfire var birde İPhone 4s var
    Daha iki önce sahibindene ilan verdim 4s i satıp androidle devam edeyim geçici olarak dedim. Alt tarafı alo diyip mesaj aticam fln

İnanın 2 gün kullandım androidi, 3. Gün sahibindenden ilanı yayından kaldırdım

Bu saatten sonra diğer telefonlar mal gİbi geliyor .
  • Telefonla uğraşmayı severim boş şeylerle vakit kaybetmek hoşuma gider, sıkılmam diyorsan : Android
    Ben telefonla uğraşmak istemem işim veya yapacağım ne varsa basit yoldan hızlı yapmak istiyorum diyorsan : İos

Başıma gelen Android le ilgili kullanmadığım halde 2 şey var (Galaxy Ace)

-Arkadaş telefonu yeni almıştı oyun yükleyelim dedik google da aramaya başlayınca binbir farklı çözünürlüğe ait oyun bulduk, neyse çözünürlüğü bulduk bu seferde model uyumsuzmuş onu da bulduk oyun açılmaz, oyundan atar yüklemek ayrı dert kaldırmak ayrı dert.

-Play Store güncellemesi çıkmış sanırım arkadaş yaptı bir baktık telefonun hafızası dolmuş uyarı veriyor hayde telefonun hafızasından silelim dedik, sildiğimiz uygulamalar hafıza kartına yüklenemiyormuş tekrar uğraş sonra bazılarını silmek zorunda kaldık tabii bunu bulmak için abartısız 1-1.30 saat google da gezindik.

Ben Android kullanıpta vaktimi böyle boş şeylere ayırmak istemem, herşey elimin altında olsun problemim olmadan yapacağım şeyi yapıyım dediğim için ve belkide en önemlisi 3 senelik telefonuma bile destek verdiği için İphone kullanıyorum.

Bu android deki çekirdek ram olayı şuna benziyor;

Henry Ford : İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı at arabaları isterlerdi.

Steve Jobs : İnsanlara neye ihtiyaçlarının olduğunu biz onlara sunana kadar bilemezler.

• Android kullanmayı deneyip beceremeyen ve suçu androide yükleyen, sonra da ios'a geçtim rahat ettim diyen arkadaşlarla,

web tarayıcısının adres satırına değil de google'a facebook.com yazıp giren kişiler aynı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

Android kullanmayı deneyip beceremeyen ve suçu androide yükleyen, sonra da ios'a geçtim rahat ettim diyen arkadaşlarla,

web tarayıcısının adres satırına değil de google'a facebook.com yazıp giren kişiler aynı bence.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.