Şimdi Ara

İphone 4s mi HTC one x mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
11.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: get_up

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

Android kullanmayı deneyip beceremeyen ve suçu androide yükleyen, sonra da ios'a geçtim rahat ettim diyen arkadaşlarla,

web tarayıcısının adres satırına değil de google'a facebook.com yazıp giren kişiler aynı bence.

hocam kusura bakma arkadaşlar ne der ben bilmem yanlız Android - IOS kıyaslanması eskiden linux ile windows u kıyaslamak gibi bir şey oldu , hani nerde linux tüm piyasayı alcaktı açık kaynaklıydı da bilme ne de. Bu mesajımı unutma 3 yıl sonra tekrar dön bak , Andorid kullanan binlerce telefon çıkacak ama tek bir iphone çıkar çıkmaz alayını süpürecek , dünyada ömür boyunca değişmeyen kütler var mesela :

En iyi Basketbolcu : M.Jordan -- aktif değil ancak halen kimse yaklaşmadı
    En iyi Futbolcu : Maradona,Pele -- aktif değiler halen messi ile kıyaslaniyorlar
    En iyi Şarkıcı :M.Jackson -- öldü hala 1 numara
    En iyi Işlemci :Intel -- AMD bi ara işlemcileri bedavaya veriodu o da tutmadı
    En iyi Pc Işletim Sistemi : Windows -- linux , mac hikaye ,windows sildi süpürdü
    vs.....

En iyi Akıllı telefon :Iphone /IOS --Çıkar çıkmaz tüm dünyayı salladı , şu anda 100 lerce andorid sistemli telefon var ancak hepsinin satışı iphone ile eşittir , ha bir de blackberry vardı o ne oldu ya görmeyeli çok oldu :)

En iyi işletim sistemi Windows mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 20 Nisan 2012; 15:37:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

quote:

Android kullanmayı deneyip beceremeyen ve suçu androide yükleyen, sonra da ios'a geçtim rahat ettim diyen arkadaşlarla,

web tarayıcısının adres satırına değil de google'a facebook.com yazıp giren kişiler aynı bence.

hocam kusura bakma arkadaşlar ne der ben bilmem yanlız Android - IOS kıyaslanması eskiden linux ile windows u kıyaslamak gibi bir şey oldu , hani nerde linux tüm piyasayı alcaktı açık kaynaklıydı da bilme ne de. Bu mesajımı unutma 3 yıl sonra tekrar dön bak , Andorid kullanan binlerce telefon çıkacak ama tek bir iphone çıkar çıkmaz alayını süpürecek , dünyada ömür boyunca değişmeyen kütler var mesela :

En iyi Futbolcu : Maradona,Pele -- aktif değiler halen messi ile kıyaslaniyorlar
    En iyi Pc Işletim Sistemi : Windows -- linux , mac hikaye ,windows sildi süpürdü
    vs.....

En iyi Akıllı telefon :Iphone /IOS --Çıkar çıkmaz tüm dünyayı salladı , şu anda 100 lerce andorid sistemli telefon var ancak hepsinin satışı iphone ile eşittir , ha bir de blackberry vardı o ne oldu ya görmeyeli çok oldu :)

herşey değişir.

en iyi cep telefonu nokia'ydı. akıllı telefonlarla baş edemedi, pazar payı %40'lardan %17lere düştü. ilk çeyrekte zararda.
    en iyi fotoğraf makinesi kodaktı. digital fotoğraf makinelere ayak uyduramadı iflasın eşiğinde.

hemen aklıma gelen bunlar, daha dünya kadar örnek verilir. aynı zamanda apple'da ipod'la piyasaya çıkana kadar iflasın eşiğine gelmişti, şuan zirvede. yarın kim bilir.

bi de mac hikaye demişsin ama hiç macos kullandın mı acaba ?

• Arkadaşlar lütfen biri bana iOS ta olup Android de olmayan hayati önem taşıyan programları söyleyebilir mi?
    Gerçekten merak ediyorum ve kafamdaki telefonu şekillendirmem için iyi bir adım olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

One x nedir ya htc nin 6 ay sonra yok olmaya mecbur telefonu. Sensation ile iphone4 te bir ara bu konular aciliodu noldu sİmdi iphone 4 hala ayni durumdayken sensation oldu wildfire. İphonedan android e gecersen kafan yanar.

ne altı ayı ?
    2 ay ömür veriyorum, 2 ay sonra yine başka model çıkaracaklardır
  • quote:

Bende uzunca bi sure ip4 kullandim ve ip4un android karsisinda yarim bi cihaz oldugunu s2 alinca anladim. Bidaha iphone alirmiyim tabiykide asla. Is hayatinda android akilli telefon sinifina giren tek cihaz.
    Iphone kullanicilarina bi soru madem android bukadar rezil bi sistem iphonda yapilip android 4.0.3te yapilmayacak sey nedir? Android2.. Versiyonunda evet bazi eksiklikler vardi ama android4le kendini 2ye katlamis. Ne rom nede root biseye gerek yok. Tam telefondan sıkıldım ciksin su s3derken bu guncelleme iyi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Cok oyun oynarsan iphone ama baska seyler icin kesinlikle android..

Yanlis...

Cok oyun oynuyorsan..

Cok okuyorsan... (Gazete, dergi appleri iOS de daha kaliteli, ekrani da daha keskin)

Cok dokuman, sunum, vs hazirliyorsan... (Ofis app leri iOS de daha kaliteli)

Cok sosyal medya kullaniyorsan... (Tum sosyal medya app leri iOS de cok daha kaliteli)

iOS

Cihazla yapacagin seylerle degil, cihazla ugrasmayi seviyorsan; Android.

Android'de cok kisitlisiniz, iOS'de ise ozgursunuz.
    iOS'te ise yarar seyler yapma ozgurlugunuz var, Android de ise skin degistirme, 199x yillarinin teknolojilerini kullanma ozgurlugu var

Allah aşkına sony xperia arc kullanıyorum android tablet olarak da the new ipad 16 gb wifi var ama ben ona uygulama bulamıyorum nedeni ise paralı olması ama androidde bir ap begensem paralı olsa nette bedavaya bula bilirsin direk yüklersin peki ya bunu ios yapıyormu yok daha sıradan siteyi acamayan bir teli millet napsın 3.5 ekranmı kaldı artık daha geniş ekran ve incelik önemli appler pek cok kişi icin önemli ola bilir ama şuda bir gercek(İPHONE 4 İPHONE 4S THE NEW İPAD HANGİSİGELİRSE GELSİN BİR SONY XPERİA ARC KAMERASI ETMEZ DENEMELERİMDE SONY KAMERA PERFORMANSI OLARAK EZDİ GECTİ İPHONEYİ 8MP HERKEZ İCİN GEREKSİZ OLA BİLİR AMA İOS GÜZEL FOTO CEKMİYOR KAMERA PERFORMANSI COK DANDİK BİRDE İOS KISITLAMALI ANDROİD ÖZGÜR HERYERE GİR CIK SORUN YOK BİRKERE CEŞİT BOL HİÇ DEGİLSE MİLLET APPLE GİBİ TELEFONLARA ÜC BEŞ MİLLYAR BAYILMIYOR 200 TL BİLE ANDROİD BULA BİLİRSİN AMA İOS BULAMAZSIN İNCELİK BİLE YOK İOSDA HEP KALIN NU DEVİRDE İPHONE COLUK COCUKTA VAR HERKEZ BİLSİN BİR BİLGİSAYARCI İOSU SECMEZ ANDROİDİ SECER CÜNKÜ ÖZGÜRLÜK HERZAMAN İYİDİR PARAN YOK İOSTA UYGULAMA BEDAVA YÜKLEYEMEZSİN BEDAVALARDA GÜZEL OLMAZ AMA ANDROİD HERŞEYİ SANA ZAHMETSİZ SUNUYOR HANGİ TELEFON DOWLOAD YAPA BİLİYOR KENDİ ÜZERİNDEN BUNU NOKİA VE ANDROİD BAŞARIYOR VE HAK GECMEZSİN PARMAK İZİ OKUYUCULU ANDROİD PROJEKSİYONLU ANDROİD VAR APPLE VARMI İLKEL CAĞLARDA YAŞAMAYIN BUNCA ŞEY YENİLİK İCİN CIKIYOR GERİLEMEK İCİN DEGİL HERKEZ CEBİNDE PARA İLE MEZARA GİRMEYECEK CEBİNDEKİ İPHONE İLE ADAM OLUNMUYOR BUNU BİLİN YAZAR BİRİ OLARAK DİYORUMKİ SAHTE YÜZLERİN SAHTE SEVDALISI OLMAYIN KANMAYIN HERSÖZE HERŞEYE İPAD 2 İPAD 3 OLAYINA DÖNMESİN MESELE DAHA KENDİ PARCASINI BİLE ÜRETEMİYOR APPLE EKRANI BİLE CEŞİTLİ FİRMALARDAN ALIYOR BAŞKASININ MALI İLE GERDEGE GİRİLMEZ SARP LG SAMSUNG OLMASA APPLE OLMAZDI BUNU BİLİN

• sen cihaız ne için kullancaksan ona göre cihaz al işin devamlı nette ise ve cihaz üstünde film izlemeyi seviyorsan android yok ben app ve oyun mayanagaım dersen ios

ios da bir film zileceyem gafletine dusme 600 mb lık filmi convert edicen de atıcan da izlicen tak androidi PC ye at filmini kac mb olursa olsun aç istediğin programdan ister altyazılı ister dublajlı izle..

Nette geziyorsun facebookda takılıyorsun açmam dediği video çok nadirdir çatır çatır açar. Ama şu var ki anroide yapılan uygulamalar apple kadar profesyonel değil andoid de köklüce değişecek o zaman telefoncu olarak görüşüm ios felan kalmaz.. Millet olarak da iosa bu kadar neden prim verdik anlamıyorum yazmıslar ya üstte fiyatı düşmüyor diye sen prim verdikçe düşmez tabi.. 2G-3G-4G-GS aralarındaki farkı parmaklarınla say.. Ne var yenilik? Daha düne kadar arama kaydından bir kişiyi silemiyordun yazılım hata vermiyor diyorlar vermez tabi hare tarafı kapalı cihazın mp3 ü bile zil sesi yapamıyorsun bluettoh kullanamıyorsun arıza yapacak her tarafı kısıtlı sene 2012 degisik bir zihniyet.. Her gün 10 kişi soruyor 64 GB 4s var elinde mp3 nasıl yüklenir diye soruyor onu bunu savunmayı bırakın gerçek neyse söyliyeceksiniz..

Ben ios da galaxy s2 de kaullnıyorum bazen hafdata bir cihaz değiştiriyoruz müşteri elimizde gördüğü cihaız sitiyor ama şahıs oalrak kullandıgım cihaz her zaman android hata da verse facebook iphone gibi yağ gibi kaymasa daandroid çünkü benüm işimi o cihaz görüyor... 4-8 çekirdek olamsı problem değil işimi görmesi önemli. 5.1 çıkar JB çıkacak mı aylarca beklersin.. Baseband güncelledim simloaga gecdi bitti işin bekle gevey çııksın beklke unlcok çıksın tabi parası düşmez toplam kullanıma vurunce çoğunun çekmecesinde bekliyordur cihaz.. Veya ipoda olarak takılıyordur aplle lütfetmiş ciahzla kulaklıgı da vermiş ne güzel al kardeşim simloga gecerse bi şekilde aktivasyonu yap artık nasıl yaparsan sonra ipod olarak takıl ama sana kıyak bak ekranı da orta derecede çıkardım nette de gezersin wifi de koydum cihaza bu da büyük kıyak haaa resmen dünyayla dalga geçerek para kazanan bir şirket ve anlayış ve anlayışıda isteyerek veya istemeyerek hizmet eden biz..

Bu arada lütfettiler att ye unlock çıkardılar 2 haftada açtırabilirse millet havalara uçuyor o o kadar para ver paranla rezil ol resmen .. Ben sana bi ton paraya sattım cihazı ama yetmedi gir storeye bi de ordan gir ktredi kartını indir whats app indir onu bunu

Günce kaç kişi geliyor iphone ile yarısından fazlası cihaızn özelliklerinden haberi yok sadece elde iphone olsun yeter bu mantıkla gidiyoruz... Amacın konusmaksa git bataryası uzun giden az radyasyon yayan bir cihaz al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 24 Nisan 2012; 3:24:02 >

• Symbian'dan Android'e kadar elimden bir sürü telefon geçti ama hiç biri iOS'un verdiği o kullanım kolaylığını ve zevki vermedi. İstenildiği kadar RAM veya donanım eklensin, iOS kadar stabil çalışmadığı sürece 4 GB ram de koysan bir şey ifade etmiyor.
  • benim de aklimda android e gecmek (daha dogrusu bi denemek) var,iphone un tek eksigi ekraninin kucuk olmasi...ama su bi gercek eger,dayanikli,stabil calisan (akici) bi isletim sistemi istiyosan tabiki ios.androidcilere bakiyorum yok su rom yok bu rom olmadi su sarj yiyo...tamam ozgursun ama cok ugrasiyosun..apple bunu senin yerine yapmis,sen kurcalama bi hallettik diyo..
  • Android zamaninin Symbiani...

Yok dosyalara eris, yok rom at, yok tema degistir, kitlendi hadi bakam hard format at...

Ben vaktimi bunlara 1 sene ayirdim. HTC desire kullandim, yok hafiza az yok bilmem ne... Hadi dedim bi Android daha alayim. Galaxy S aldim. Dikkat galaxyi almadan iPhone cok rahatlikla alabilirdin. Neyse Galaxy S'e 3 ay dayanabildim...

En son iPhone 4 aldim, kafami taslars vurdum keske Galaxy yi almadan iPhone alsaydim diye. Kisacasi zarar ustune zarar. Bir daha sanmiyorum ki Android'e gecerim... iPhone'den devam. iPhone 5 yada Yeni iPhone cikar bilemem ama direk alirim.

Stabilite var kardesim stabilite. Akiyor akiyor... Galaxy S'de bluetooth 1 kere bile kullanmisligim yoktur.

Herkesin ihtiyaclari farkli.
    Ben artik Android le ugrasmak istemiyorum, vaktim yok elime alinca alet ucsun ucsun diyorsaniz iOS'dan baskasi yalan dolan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: waraxe

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

quote:

vs.....

herşey değişir.

en iyi cep telefonu nokia'ydı. akıllı telefonlarla baş edemedi, pazar payı %40'lardan %17lere düştü. ilk çeyrekte zararda.
    en iyi fotoğraf makinesi kodaktı. digital fotoğraf makinelere ayak uyduramadı iflasın eşiğinde.

hemen aklıma gelen bunlar, daha dünya kadar örnek verilir. aynı zamanda apple'da ipod'la piyasaya çıkana kadar iflasın eşiğine gelmişti, şuan zirvede. yarın kim bilir.

bi de mac hikaye demişsin ama hiç macos kullandın mı acaba ?

Arkadaşlar ben bu listeyi Dünyada en çok tanınan ve satılan kategori şeklinde yazdım ,

Mac en pahalı, ve tasarım-design hatta eğlence için de müthiş bir işletim sistemi ,lafım yok , ancak şu anda piyasanın %70 Windowsun elinde . Mac ve Linux bu kategoride geçemeyecektir , ancak farklı kategorilerde geçer hatta geçiyor bknz IOS ,Android tabletlerde ...

Bak kendin söledin kategorilere göre en iyi cep telefonunu Nokia , halen de en iyisi ! , senin dediğin akıllı telefonlar veya dokunmatik telefonlar bunlar ayrı bir kategori . (Kalkıp de biri yürüyen ve konuşan bir telefon yaparsa iphone geçer çünkü farklı bir kategoride geçmiş olur)..

Kodak demiş üstteki arkadaş , kodak halen en iyi analog filmidir ancak artık kategori değişti ve karşımızda Dijitaler var , kodağı kullanan hala vardır benim gibi dijitaler kodağın %10 olamaz..

Bu şuna benzer , biz içeçek içiyoruz değil mi , en çok içtiğimiz nedir dünyada coca cola ! peki bu niye değişmiyor ?! düşünün biraz cevabı sora vercem :)

• HTC One X, Iphone 4S'in rakibi değil beyler,
    Iphone 5 vs HTC One X karşılaştırması yapılmalı çünkü işlemci olarak one, 4S'e göre zaten üstün.
    İşlemci'de bir akıllı telefondaki en önemli yetenek.
  • İşlemci işlemci dediniz ne oldu şimdi?

http://www.youtube.com/watch?v=Iutd8PzRtCc

Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt7n4 -- 24 Nisan 2012; 16:46:26 >
  • HTC'de iyi bir cihaz ama bana kalırsa İphone 4S tercih edin derim. Eğer kararınız İphone 4S'den yana olursa sakın internet üzerinden felan sipariş vermeyin. Gidip bizzat inceledikten sonra satın alın derim. Daha sonra sarı ekran problemi ile karşı karşıya kalmayın..
  • Bende android gazına gelerek iphone4 ümü htc evo 3d ile değiştirdim.kullanamadım hem büyük ağır geldi,hemde bı ton sıkıntı oldu android ile ilgili,çok büyük sorunlar değil ama daha oturmamış bir sistem.snra sonu clerin ray aldım.htc ye gelmeyen ics 4 sony ye hemen geldi ve tel sumbianlı Nokia gibi kasmaya başladı.gene birşeyler eksikti.ilerde tam oturunca tercih edilebilir ama iPhone hep iPhone arkadaşlar.bayaa bı zarara girmeme rağmen gittim 32 gb iPhone 4 ü çaktım ve inanılmaz rahatım.ve ben telefoncuda iPhone alırken yanımda birbaşka müşteri 600 tlye iPhone 3 aldı.bu telefon altın gibi kim nederse desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

ekranı küçük olmasa 4s daha süper derdim ama ekranı malesef küçük. sırf ekranı cücük gibi diye s3 bekler oldum...

Büyük istiyorsan git Note al telefonda konuşurken kol kası yaparsın.
  • Tabiki 4s tartışılmaz
  • htc alırsan 6 ay sonra yarı parasına satamazsın.iphone altın gibi mübarek habire değerlenir:)
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir android kullanıyorum en eski sürümünden beri sony, htc, samsung, lg markaları kullandım ve bu markaların hep üst seri telefonlarını kullandım. Ios konusunda söyleyecek çok bişey yok aslında kısıtlı kullanımı flash olmaması falan derken bana çok uzak duruyo (kişisel bişey tabi).Birde yıllarca aynı arayüz hiç bi değişiklik yapamıyosun aldığın gibi kalıyo insan bir süre sonra sıkılır gibime geliyo. Androidde Htc gerçekten iyi bir cihaz ama bazı arkadaşların dedeği gibi hafıza sorunu yapabiliyor eski cihazlarında bu konuda Ios hakkatende ilerde. Yaklaşık bir haftadır One X kullanıyorum Optimus 3D satarak aldım bu cihazı şu ana kadar kullandığım en iyi Android deneyimi bu diyebilirim. Gerçekten çok hızlı ve Htc stabilliği üst seviyede. Tarayıcı olarak 4S ile kıyaslayan arkadaşlara " yapmayın gözünüzü seviyim diyesim geliyo bizim telefonlar flash yükleyecem diye uğraşıyo yok eklentisiydi bilmem neydi " bu bizim için önemli değil diyosanız benim içinde siteye 1 saniye geç bağlanmak önemli değil Yani herşey kişiye göre değişir. One x alacak arkadaş nasıl bir telefon diye soruyosa cevabım gerçekten on numara bir telefon benim için. anlatılacak çok şeyi var 5. çekirdek ile çevresel birim kontrolü sayesinde telefon uyku modunda nerdeyse hiç enerji harcamıyor. Sense 4.0 arayüzü gerçekten çok güzel olmuş.
    Düşünen arkadaşlara diyeceğim tek şey "ALIN"

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

ekranı küçük olmasa 4s daha süper derdim ama ekranı malesef küçük. sırf ekranı cücük gibi diye s3 bekler oldum...

Büyük istiyorsan git Note al telefonda konuşurken kol kası yaparsın.

küçük ekranda, internet sayfalarında aşağı yukarı kaydıracam diye parmak kası yapmaktan iyidir belkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mako3e -- 30 Nisan 2012; 19:49:22 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.