Şimdi Ara

İphone 4s imle ios 7ye geçsemmi bugün son gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay kadar öncede sormuştum ama bir sonuç çıkmamıştı.yarın büyük ihtimal ios 8 çıkacak ve 4s için çokta stabil olmayacak.ilk aldığım gibi kullanıyorum 4s i ios 5.1 de.telefon gayet stabil fakat bazı uygulamaları yükleyemiyorum.foursquare bile yüklenmiyor telefona.uygulama yükleyememekte büyük problem yaratıyor.ios 7li ip4s i inceledim güzel gibiydi.fakat pil durumunu bilmiyorum.şu anki pil durumum 6 saat bekleme 3 saat 10 dakika kullanımla yüzde 56.ios 7 de dahamı kötüdür?bu 3 saatin büyük çoğunluğuda müzikle geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence iOS8 4s icin cok daha stabil olacaktir. iOS7 zaten gecis sistemi gibi bir seydi. Apple ilk defa hem 64 hem de 32bit mobil cihazlara odaklanma durumunda kaldi. iOS8 daha oturmus bir sistem olacaktir. Daha da otesinde bunun zaten acin iOS8 Betalarinin 4s performanslarina bakin. Ben 3. betanin mi ne inceleme videosunu izledim 4s uzerinden inceliyorlardi ve 3. beta surumu bile benim son surum iOS7 4s'den daha hizli gorunuyor idi..

• İos 8 e geç. Geçenler performansın aynı pilin daha iyi olduğunu söylüyorlar.

• ios 7 ve ios 8 li iphone 4s leri inceledim sanki ios 7 daha hızlı gibiydi.acaba eski video yumu izledim.şimdi ios 8e geçsem beğenmezsen ios 5emi downgrade edebilirim yoksa ios 7mi?

• 5s inle geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Spider

5s inle geç

ip5s olsa düşünmücezde yok işte napalım :)

• Güncellik iyidir ama sana tavsiyem ios 8 tam sürüm yayınlanınca incele eğer hoşuna giderse ve pil konusunda ios7'ye nazaran düşüş olmazsa geç.Eğer pil vb, sorun olursa ios8.1'i bekleyin derim.Bu zaman kadar cihazlarımda en iyi performansı ios 5.1, 6.1, 7.1'le aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Güncellik iyidir ama sana tavsiyem ios 8 tam sürüm yayınlanınca incele eğer hoşuna giderse ve pil konusunda ios7'ye nazaran düşüş olmazsa geç.Eğer pil vb, sorun olursa ios8.1'i bekleyin derim.Bu zaman kadar cihazlarımda en iyi performansı ios 5.1, 6.1, 7.1'le aldım.

hocam cihazınız 4s galiba.ben ios 5.1 de kaldım.telefon gayet stabil akıcı fakat birçok uygulama desteklemiyor artık.az şarjlı ama güncel ios 7yimi seçersin yoksa eski sürüm akıcı ios 5mi?ben geçme taraftarıyım fakat korkuyorum pişmanlıktan.

bide bugün ios 7ye geçsem yarın ios 5 e downgrade edebilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

Güncellik iyidir ama sana tavsiyem ios 8 tam sürüm yayınlanınca incele eğer hoşuna giderse ve pil konusunda ios7'ye nazaran düşüş olmazsa geç.Eğer pil vb, sorun olursa ios8.1'i bekleyin derim.Bu zaman kadar cihazlarımda en iyi performansı ios 5.1, 6.1, 7.1'le aldım.

hocam cihazınız 4s galiba.ben ios 5.1 de kaldım.telefon gayet stabil akıcı fakat birçok uygulama desteklemiyor artık.az şarjlı ama güncel ios 7yimi seçersin yoksa eski sürüm akıcı ios 5mi?ben geçme taraftarıyım fakat korkuyorum pişmanlıktan.

Ben geçmenizi önermem.Çünkü şuan en güncel iOS sürümü 7.1.2 ve bu sürümde 4S'ler ısınma ve Safari'de dolaşırken donmalar yaşıyor.Seçim sizin.

iOS 8 Beta 5,http://www.youtube.com/watch?v=5pxy2oZ1_NA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkans55 -- 8 Eylül 2014; 19:16:17 >

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Bugün son gün değil daha 1 haftadan fazla var final sürümü için.
  • Bence geç. Ne kAdar performans ve pil düşüşü olsa ve o güzelim sürüm 5 e dönemeyecek olsan bile geç.

• Peki ios 6'lı 4s'ten geçilmeli mi? İos 7 yada ios 8'e?
  • İos 7 nin kullanım kolaylığı mukayese bile edilemez.Kesinlikle geçin.

IOS 8 ede geçebilirsiniz 4 S yazılımdan yana performans olarak bir sıkıntısı yok.

Jail Break gibi işlemler yapıyorsanız kişiselleştirilebilirliği çok daha yüksektir diğer ios sürümlerine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 8 Eylül 2014; 19:28:29 >
  • bugün nasıl son gün oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Ben geçmenizi önermem.Çünkü şuan en güncel iOS sürümü 7.1.2 ve bu sürümde 4S'ler ısınma ve Safari'de dolaşırken donmalar yaşıyor.Seçim sizin.

iOS 8 Beta 5,http://www.youtube.com/watch?v=5pxy2oZ1_NA

anladım hocam.valla fena kararsız kaldım şimdi :)

• Bence geçmeyin ben 2 hafta sonra iPhone 5 alıcam içinde ios 6 olmayacağı için çok üzülüyorum.

Kesinlikle 7 en kötü sürüm, 8 daha iyi olacak ama 4S'i yavaşlatacak diye düşünüyorum. iOS 7'li iPhone 4 kadar olmasa da yavaşlayacak. Bence 5'te kalın.

Foursquare için bilgisayardan satın alıp telefondan satın alınanlara girip indiremiyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

İos 7 nin kullanım kolaylığı mukayese bile edilemez.Kesinlikle geçin.

IOS 8 ede geçebilirsiniz 4 S yazılımdan yana performans olarak bir sıkıntısı yok.

Jail Break gibi işlemler yapıyorsanız kişiselleştirilebilirliği çok daha yüksektir diğer ios sürümlerine göre.

hocam bide yarın ios 8 çıkcak muhtemelen ios 7li ip4 gibi olacak.o yüzden bugün ios 7 geçtim geçtim yoksa ios 8 e kalcam.jb le uğraşmıyorum ayrıca.sizce şarj durumunda ios 5 e göre çok farkettirirmi?

• quote:

quote:

hocam bide yarın ios 8 çıkcak muhtemelen ios 7li ip4 gibi olacak.o yüzden bugün ios 7 geçtim geçtim yoksa ios 8 e kalcam.jb le uğraşmıyorum ayrıca.sizce şarj durumunda ios 5 e göre çok farkettirirmi?

5 saat 3g açık, diğer saatler wifi açıktı.

Sizin bu değerlere göre(bekleme süresini saymayalım zaten) %50-60 arası diyorsunuz. Benim:

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

quote:

5 saat 3g açık, diğer saatler wifi açıktı.

Sizin bu değerlere göre(bekleme süresini saymayalım zaten) %50-60 arası diyorsunuz. Benim:

valla her konuda haklısınız fakat uygulama güncelliğini napıcam bilmiyorum.uygulama destek problemi olmasa hayatta geçmemde sorun güncellik.bide bugun son gün.ios 8 çıkcak yarın o zaman hiç geçemicem.kafam karıştı artık bakalım napcaz

• güncelle ios 8 e kasarsa dönersin 7 ye. bi süre apple geri dönslere izin veriyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.