Şimdi Ara

İphone 4s imle ios 7ye geçsemmi bugün son gün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brhmrsln

güncelle ios 8 e kasarsa dönersin 7 ye. bi süre apple geri dönslere izin veriyor

peki ios 5 ten ios 8 beta ya güncellesem geri dönmek istesem ios 5 e dönebilirmiyim yoksa direk en güncel sürüm olan ios 7yemi döndürüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 7 IPhone 4S'te o kadar da kötü değildi. Ama 4'te sabır taşı ediyor insanı. Bence bugün 7'ye geç. IOS 8 çıktığında çekilen karşılaştırma videolarını izlersin ve öyle karar verirsin

• ben 7 den 6 ya donebilmeyi bekliyorum valla icap ederse hic uygulama kullanmicam varsin olmasin hic uygulama falan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterHartwellWhite

IOS 7 IPhone 4S'te o kadar da kötü değildi. Ama 4'te sabır taşı ediyor insanı. Bence bugün 7'ye geç. IOS 8 çıktığında çekilen karşılaştırma videolarını izlersin ve öyle karar verirsin

valla hocam aklımdakileri söyledin şu anda :) pişman olmaktan korkuyorum ama artık yapcak bişe yok

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

ben 7 den 6 ya donebilmeyi bekliyorum valla icap ederse hic uygulama kullanmicam varsin olmasin hic uygulama falan :)

yaa tam geçecem beni yoldan çeviriyonuz :) neden ios 7yi beğenmiyorsunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

ben 7 den 6 ya donebilmeyi bekliyorum valla icap ederse hic uygulama kullanmicam varsin olmasin hic uygulama falan :)

yaa tam geçecem beni yoldan çeviriyonuz :) neden ios 7yi beğenmiyorsunuz :)

iPod Touch 5 kullanıyorum o da A5 işlemci iOS7'ye geçirdiğim güne lanet ediyorum. Geçme kardeşim, arkadaşın 4S'i her gün elimin altında o takılmalar hemen göze batıyor. Kendim de iPhone 5 kullanıyorum iOS7.1.1; ancak sistemin kendisi bu cihazda tekliyor, sadece 5'te değil başka bir arkadaşımın 5S'inde de anlık takılmalar oluyor. iOS7 önceki sürümler gibi değil iOS8 ile ne durumdadır bilemiyorum beta denemedim; ama bir iOS5 değil serilik açısından ne 5'te ne de 5S'te.

Gerekirse tarayıcıdan gir foursquare, facebook gibi sitelere.

Geçersen bir müddet iyiymiş hız da fena değil diyeceksen zamanla iOS5'teki seriliği arayacaksın.

• Ios 6 gibisi yok hocam bence 7 donma yapar 5 te cunku stabil degil,ferrarin olsa ne olur duzgun yol olmazsa bu da onun gibi birsey,ios 6 yi halen ararim 3gs imde var suan ondan yaziyorum klavye algisi bile baska bence bilmiyorum klavyeye bakmadan yazabiliyorum belki ondandir ama :) Kendin icin istemedigin seyi baskasi icinde isteme derler o misal benimkisi sogutma falan degil :)

• Lithium kullanıcısına yanıt
    JB yapacaksanız hayır kesinlikle hayır. İmzanızı düzeltin iki resim yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Bence iOS8 4s icin cok daha stabil olacaktir. iOS7 zaten gecis sistemi gibi bir seydi. Apple ilk defa hem 64 hem de 32bit mobil cihazlara odaklanma durumunda kaldi. iOS8 daha oturmus bir sistem olacaktir. Daha da otesinde bunun zaten acin iOS8 Betalarinin 4s performanslarina bakin. Ben 3. betanin mi ne inceleme videosunu izledim 4s uzerinden inceliyorlardi ve 3. beta surumu bile benim son surum iOS7 4s'den daha hizli gorunuyor idi..

İos 8 64bit için optimize edilmiş bir sistem olacak, yani 4s hatta 5 için bile hiç beklenmeyen sonuçlar doğurabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 8 çıkacak mı yarın yav
  • quote:

Ios 6 gibisi yok hocam bence 7 donma yapar 5 te cunku stabil degil,ferrarin olsa ne olur duzgun yol olmazsa bu da onun gibi birsey,ios 6 yi halen ararim 3gs imde var suan ondan yaziyorum klavye algisi bile baska bence bilmiyorum klavyeye bakmadan yazabiliyorum belki ondandir ama :) Kendin icin istemedigin seyi baskasi icinde isteme derler o misal benimkisi sogutma falan degil :)

şaka yapıyorum zaten hocam.danGerfuLL hocamda geçme demişte şu anda app store a girdim ücretsiz ilk 20 uygulama içinde hiçbiri inmedi telefonun stabilliğinide kaybettirmek istemiyorum fakat durum bu boş boş düşünüyom şimdi

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hic dusunme kafanada takma bence ios 7 olsa takir takir inerdi diyemem bu aralar app store ios 8 guncellemesi icin sikintili cihazdan dolayi degil az relax ol gozunu seveyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Bence iOS8 4s icin cok daha stabil olacaktir. iOS7 zaten gecis sistemi gibi bir seydi. Apple ilk defa hem 64 hem de 32bit mobil cihazlara odaklanma durumunda kaldi. iOS8 daha oturmus bir sistem olacaktir. Daha da otesinde bunun zaten acin iOS8 Betalarinin 4s performanslarina bakin. Ben 3. betanin mi ne inceleme videosunu izledim 4s uzerinden inceliyorlardi ve 3. beta surumu bile benim son surum iOS7 4s'den daha hizli gorunuyor idi..

İos 8 64bit için optimize edilmiş bir sistem olacak, yani 4s hatta 5 için bile hiç beklenmeyen sonuçlar doğurabilir.

benim durum için tavsiyeniz nedir?app store da ücretsiz ilk 20 uygulama içinden hiçbirini indiremedim.fakat yorum yazan arkadaşlar pişman olursun diyorlar ios 7 için.yüklemezsemde yarın ios 8 çıkacak

• quote:

Hic dusunme kafanada takma bence ios 7 olsa takir takir inerdi diyemem bu aralar app store ios 8 guncellemesi icin sikintili cihazdan dolayi degil az relax ol gozunu seveyim :)

maçın son dakikalarında gibiyim yaa hocam ondan stresliyim inmemesinin sebebi hata veriyor telefonu güncelle diyor.apple illah güncelletcek bana telefonu
  • ben olsam güncellerdim.. ios 9 çıktığı zaman artık hiç bir şey yükleyemeyeceksin mecbur ios 8 ve telefonun ölücek muahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

ben olsam güncellerdim.. ios 9 çıktığı zaman artık hiç bir şey yükleyemeyeceksin mecbur ios 8 ve telefonun ölücek muahaha

benim korkum işte o.zaten şu anda bile hiçbir uygulama desteklemiyor artık.ios 8 e kalcam yoksa
  • quote:

quote:

ben olsam güncellerdim.. ios 9 çıktığı zaman artık hiç bir şey yükleyemeyeceksin mecbur ios 8 ve telefonun ölücek muahaha

benim korkum işte o.zaten şu anda bile hiçbir uygulama desteklemiyor artık.ios 8 e kalcam yoksa

hocam yükle bence hiç düşünme. pişman olursun 4s 7 o kadar kötü değil ama 8 berbat olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

hocam yükle bence hiç düşünme. pişman olursun 4s 7 o kadar kötü değil ama 8 berbat olur

şarj az gidiyor,kasıyor falan denmiş ama incelediğim 4slerde hiç öyle birşey göremedim.mutlaka doğrudur söylenenler ama app store dan şu an hiçbir uygulama yükleyemiyorum.öylede kötü böylede kötü ama güncellemek en mantıklısı gibi duruyor dediğiniz gibi

• Bence 7ye geç benim şuan 4s ios7. Fakat 8 çiktigi gibi gecme ilk once bekle bi yuklesinler kullansinlar 4ste pek performans farki olacagini sanmiyorum dahada iyi olabilir hatta cunku beta 5te bile gayet stabil gozukuyor..Fakat yinede beklemeni tavsiye ederim bende bu sekilde yapicam.Youtubede adrianisen diye bi eleman incelemelerini yapiyor ciktiktan 1 2 gun icinde video yayinlar.O yuzden şimdi 7ye gecmeni oneririm hem biraz yeni arayüze alısirsin 8ide videolarini izleyerek performans hosuna giderse o sekilde gecersin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Bence 7ye geç benim şuan 4s ios7. Fakat 8 çiktigi gibi gecme ilk once bekle bi yuklesinler kullansinlar 4ste pek performans farki olacagini sanmiyorum dahada iyi olabilir hatta cunku beta 5te bile gayet stabil gozukuyor..Fakat yinede beklemeni tavsiye ederim bende bu sekilde yapicam.Youtubede adrianisen diye bi eleman incelemelerini yapiyor ciktiktan 1 2 gun icinde video yayinlar.O yuzden şimdi 7ye gecmeni oneririm hem biraz yeni arayüze alısirsin 8ide videolarini izleyerek performans hosuna giderse o sekilde gecersin:)

teşekkürler hocam gayet aydınlatıcı oldu yorumun.sende 4s kullanıyormuşun herhangi bir sıkıntı yaşamadın demi ios 7 de?yavaşlama,şarjın çabuk bitmesi vb.sıkıntılar yaşamadın demi?ayrıca ios 8 konusunda takipteyim bugün bende gördüm adrianisen videosunu.2 yıldır güncelleme yapmıyorum ios 8 çıkıncada hemen yapacağımı zannetmem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.