Şimdi Ara

iPhone 4S home tusu degisimi 80 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alisveris merkezinde yapiyorlar herkes oraya gidiyor adamlarin temiz calistigini biliyorum zaten , acaba eskisi gibi oluyor mu?

kadin bana iPhone 4 70 TL dedi iPhone 4S 80 TL dedi , ikiside ayni malzeme diyorum hicbir fark yok ama bana aksini iddaa ediyor akli sira benden 10 TL daha koparacak , 10 TL nin arkasinda degilim bilmiyor konusuyor 4Slerin sadece yanindaki tuslarin orda siyah cizgiler var 4 te ise yukarda cizgi var... gelde bunu ona anlat

bu arada kadin dedi biz tusu degismiyoruz sadece icindeki filmi degisiyoruz diyor?? film derken anlamadim filmi degistirince duzelcek mi simdi , yaptiran arkadaslar varsa birde sizden dinleyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

alisveris merkezinde yapiyorlar herkes oraya gidiyor adamlarin temiz calistigini biliyorum zaten , acaba eskisi gibi oluyor mu?

kadin bana iPhone 4 70 TL dedi iPhone 4S 80 TL dedi , ikiside ayni malzeme diyorum hicbir fark yok ama bana aksini iddaa ediyor akli sira benden 10 TL daha koparacak , 10 TL nin arkasinda degilim bilmiyor konusuyor 4Slerin sadece yanindaki tuslarin orda siyah cizgiler var 4 te ise yukarda cizgi var... gelde bunu ona anlat

bu arada kadin dedi biz tusu degismiyoruz sadece icindeki filmi degisiyoruz diyor?? film derken anlamadim filmi degistirince duzelcek mi simdi , yaptiran arkadaslar varsa birde sizden dinleyelim..

Bence çok alakasız konuşmuş kadın işten anlamıyor sanırsam.
    40tl falan olması lazım tuş değiştirme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

alisveris merkezinde yapiyorlar herkes oraya gidiyor adamlarin temiz calistigini biliyorum zaten , acaba eskisi gibi oluyor mu?

Bence çok alakasız konuşmuş kadın işten anlamıyor sanırsam.
    40tl falan olması lazım tuş değiştirme

aynen oyle

80 TL dedi aslinda parasinda degilim ilk gunku gibi olsun orjinal olsunda sorun yok benim icin , bu arada Alisveris merkezi dedigim Forum , Forumun icinde teknik servis

• Forum içinden bana gelenlere 50 tl ye değişiyorum. Forumdan yaptıgım memnun kalan kişiler mevcut bilgi için pm atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

Forum içinden bana gelenlere 50 tl ye değişiyorum. Forumdan yaptıgım memnun kalan kişiler mevcut bilgi için pm atabilirsiniz.

bu arada forum derken forum sitesi degil alisveris merkezi demistim genede bahsediyim
  • Hocam bak şimdi. Bu home Button+mekanizma eBayde 5-10 dolara bulunuyor en fazla. al değiştir

Kimseye güvenmiyorum bu tarz şeylerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home tuşunu hiçkimse değiştirmiyor sadece altındaki filmi geri yerine oturtuyor o film home tuşu çalışmayanlarda biraz kaymış gibi duruyor onu düzeltiyor sadece bunada 80-100 tl isteyen insafsızlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cok basit bir olay altındaki filmi al kac tl ise bir torna vida ve youtube den söküm videosunu izle kendin yap
  • Alisveris merkezinde adam kim bilir ne kadat kira veriyor. Ona gore fiyat vericek tabi. Git mahalle kenari merdiven alti yere belki 40 der. Alisveris merkezindeki adam in gideri ile esnafin bir mi ? Biraz dusunerek yorum yapalim.

Olaya sadece para yonunden bakarsak evet cok para mahali ancak durum bu sekilde yani yukardaki gibi. 5 dolarlik parca ama yapcak bisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Alisveris merkezinde adam kim bilir ne kadat kira veriyor. Ona gore fiyat vericek tabi. Git mahalle kenari merdiven alti yere belki 40 der. Alisveris merkezindeki adam in gideri ile esnafin bir mi ? Biraz dusunerek yorum yapalim.

Olaya sadece para yonunden bakarsak evet cok para mahali ancak durum bu sekilde yani yukardaki gibi. 5 dolarlik parca ama yapcak bisi yok.

Dediklerin yukardaki arkadaslara herhalde bende aksini iddaa etmedim bende saglam bi serviste yaptirmayi dusunuyorum 5 $ lik parca oldugunu bende duymustum

Simdi kendim alsam taksam tel elimde kalir o yuzden riske girmek istemiyorum home tus sorunu duzelsinde ilk gunku gibi olsun bisey istemem

• Mikrofonum bozulmuştu adam 70 Kağıta mikrofonu home tuşunu şarj yerini komple değiştirmişti..
  • Tamir fiyatı çok fazla
  • Dedigim gibi Forum Merside bu fiyati cektiler eger alisveris magazasindda olmasydi 40-50 TL yaparlardi herhalde

• Eliniz titremiyorsa, ve az da olsa anlıyorsanız kendiniz yapın bence.
  • uğraştırıyor biraz bütün vidaları sökmen gerekir yinede 80 fazla 50 tl den değiştiriyoruz iyi forumlar
  • Hocam hallettiniz mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henuz daha yaptirmadim yazlikta oldugum icin ama 1-2 hafta icerisinde yaptirmayi duusunuyorum yaptirinca konuya yazcam

• biyerden film veya tus alipta nasil degisiyim yapiyim en iyisi telefoncuya vermek
  • quote:

biyerden film veya tus alipta nasil degisiyim yapiyim en iyisi telefoncuya vermek

http://forum.donanimhaber.com/m_46169649/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.