yahu. onu anladım zaten. acaba bi mesaj mı veriyor altında dedim. artık hersey hazır. bıtırdık. falan gıbı.
NERDE YAZİYO YAV SOYLEYİNDE BAKALİM
3gs için de geçerli olucak mı bu jb
peki aynı zamanda 3gs 4.1 içinde çıkacakmı JB
pod2g twitten yazdı bunu.
arakdaslar ben yanlıs yonlendırımıyım kımseyı. pod2g zaten bu acıgı bulan elemandı. bu gece de bı keyler falan yayınladı. bu baslıgı da arkadas acınca dedım gunu geldı glba
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC peki aynı zamanda 3gs 4.1 içinde çıkacakmı JB
Ewet hepsine olacak JB
Ayrica neye gore kasimda cikacak diyolar adamlar pc basinda oturuyo acigini buluyo bi sekilde kirmaya calisiyolar 1 gunde surebilir 1 ayda
quote:
Orijinalden alıntı: barbelo
Ayrica neye gore kasimda cikacak diyolar adamlar pc basinda oturuyo acigini buluyo bi sekilde kirmaya calisiyolar 1 gunde surebilir 1 ayda
adamlar kırmış programı hazırlamış release etmeye hazırlanıyor apple dan yeni firmware bekliyorlar herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: mrykt
quote:
adamlar kırmış programı hazırlamış release etmeye hazırlanıyor apple dan yeni firmware bekliyorlar herhalde
Abi bunlar neden kesin bisey yazmaz anlamis deilim
Acayip bir bilgi kirliliği oluyor donanımhaber'de.. Birisi kafasına göre bir tarih sallıyor, sonra herkes ona inanıp yorumlar yapıyor. Bu işle uğraşanların söylediğini takan yok..
quote:
şuan için kırılacak bir şey kalmadı artık bitti. windows ve mac için tool hazırlanacak, iphone ve ipod'da denenecek ve onaylanıp sürülecek... en fazla 3-4 günü var eğer haberler doğruysa
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Bishop
quote:
şuan için kırılacak bir şey kalmadı artık bitti. windows ve mac için tool hazırlanacak, iphone ve ipod'da denenecek ve onaylanıp sürülecek... en fazla 3-4 günü var eğer haberler doğruysa
Ah bide yazsalar neguzel olacak
benim anlamadığım bir olay var. bu konuyu açan arakadaş neye istinaden söylemiş bunu onu anlmadım ben. bi yerden alıntılamış galiba ama kaynağı anlamadım..
bir hareketlilik var gibi ama.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC peki aynı zamanda 3gs 4.1 içinde çıkacakmı JB
Ewet hepsine olacak JB
iyi ozaman
Arkadaşlar kusura bakmayın buyuk yazıyorum cunkı bu ısı merak etmemıze gerek yok pod2g dedıgımız vatandas bu zamana kadar iphone butun nesıllerın boot acıklarını bulan kısı bnm sızden tek ıstegım bu ve bunun gibi kişilere destekde bulunmak gerek dev team yardım ederek gerekse kısının paypal hesabına bağısta bulunmak cunkı bu kısıler oldugu surece biz var olabılırız... adam wiki ye zaten butun iphone versıyonlarının boot kodunu sergiledi bu demek oluyorkı artık iphone donanımsal olarak degısım olmadıgı surece redsnow gıbı boot alabılecek...