Şimdi Ara

iPhone 4 iOS 4.1 GreenPois0n Jailbreak YAYINLANDI [Son Güncelleme : 12.10.2010 11:00] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.979
Cevap
1
Favori
104.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı forumları araştıran yok mu? Hade kuzuları çıkartalım. Jb çıksın satılık ilanımı hemen kaldıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAnAnAdAm -- 26 Eylül 2010; 22:24:05 >
  • Ekimin ilk haftası iyimser bir zamanlama olur benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Orijinalden alıntı: DOBERDEN2009

quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

" GreenPois0n Jailbreak for iOS 4.1 is Ready to Be Released "

Yayınlandığında indirilecek site linki :http://www.greenpois0n.com/

Sitenin güncellendiği bilgisi doğrulandı, artık çok az kaldı. Muhtemelen bu gece çıkması bekleniyor.

Hocam? pc ler lap top lar hazırlandı operasyona gırecek cerrah gıbı beklıyoruz vallahı yokmu bır gelışme?

Bu gun cikmaz hocam cok bekleme

Evet bekleyeceğiz başka caremız yok zaten tetıkdeyız burada inşallah gecıkmez...

• Ben Twitter, yabancı siteler hepsini takip ediyorum. Hazır olduğuna dair bir şey göremedim. Hatta SpiritJB de bir soru cevap yapılmış. Orada hala birkaç hafta içinde çıkacak ama Kasım 'da gelecek olan yeni frimware dan önce olacağı kesin deniyor.

Linki de burada:http://www.spiritjb.org/2010/09/greenpois0n-jailbreak-ios-41-all-you.html

pod2g nin kodları Wiki ye yazmaya başladığı doğru ama yine de bir süre göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tècnics

Arkadaşlar kusura bakmayın buyuk yazıyorum cunkı bu ısı merak etmemıze gerek yok pod2g dedıgımız vatandas bu zamana kadar iphone butun nesıllerın boot acıklarını bulan kısı bnm sızden tek ıstegım bu ve bunun gibi kişilere destekde bulunmak gerek dev team yardım ederek gerekse kısının paypal hesabına bağısta bulunmak cunkı bu kısıler oldugu surece biz var olabılırız... adam wiki ye zaten butun iphone versıyonlarının boot kodunu sergiledi bu demek oluyorkı artık iphone donanımsal olarak degısım olmadıgı surece redsnow gıbı boot alabılecek...

Sanırım Salı yada carsamba gunu yayınlarlar Greenp0sion Jb cıktıgı gun alkol ıcenlere YESIL NANE LIKORU içmeyenlere ise YEŞİL ELMA SUYU IKRAM EDICEM :)

hatta 1 koli devteam ve pod2g yede DH ekıbı olarak yollamak ısterım...

http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=User:Pod2g

Çocuklar inanın inanın çocuklar
    İphoneli günler göreceğiz güneşli günler
    iphoneleri avuçlara süreceğiz
    iphoneli günler göreceğiz güneşli günler

Oldukça hislenmişsin

• artık yayınlasınlar ya su jb yı yeter.
  • bekle bekle eridik bittik valla.
    işimi gücümü bıraktım bunu beklemekten.
    patron kovarsa beni şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby
    artık yayınlasınlar ya su jb yı yeter.

Hemde nasil yeter jb i beklemekden bittim ya oyunlari indire indire bekliyorum((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros
    beyler cihazım turkcellden alınma yani sim kilit yok şuan 4.0.2 4.1 e update edecegim bekleyimmi yoksa 4.1 yapayım mı beklememin jb ye etkisi olacakmı acaba ??? yoksa 4.1 e update yapayım bekleyim mi

Hocam sen her ihtimale karsi bekle zaten upde yaparsan kazanacagin hic bir sey yok hdr den baska
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Acayip bir bilgi kirliliği oluyor donanımhaber'de.. Birisi kafasına göre bir tarih sallıyor, sonra herkes ona inanıp yorumlar yapıyor. Bu işle uğraşanların söylediğini takan yok..

''Muhtemelen bu gece çıkması bekleniyor.''

Başladık yine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuscool

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Acayip bir bilgi kirliliği oluyor donanımhaber'de.. Birisi kafasına göre bir tarih sallıyor, sonra herkes ona inanıp yorumlar yapıyor. Bu işle uğraşanların söylediğini takan yok..

''Muhtemelen bu gece çıkması bekleniyor.''

Başladık yine..

Hocam bu gece cikmaz bence ama her an supriz ola bilir

• Bende aynı şeyi diyorum,tamam yakinda çıkma olasılığı yüksek bende takip ediyorum bu adamları en detaylı şekilde (meselawww.greenpois0n.com a mozilla firefox ile girip sayfa bilgilerini göster dediğinizde değişme tarihinin bugün olduğunu görebilirsiniz) ama birileri söylemiş gibi yok efendim bu gece çıkacak,2 gün sonra çıkacak gibi kesin konuşulmasa,yazılmasa daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeuscool -- 26 Eylül 2010; 23:31:40 >
  • quote:

Bende aynı şeyi diyorum,tamam yakinda çıkma olasılığı yüksek bende takip ediyorum bu adamları en detaylı şekilde (meselawww.greenpois0n.com a mozilla firefox ile girip sayfa bilgilerini göster dediğinizde değişme tarihinin bugün olduğunu görebilirsiniz) ama birileri söylemiş gibi yok efendim bu gece çıkacak,2 gün sonra çıkacak gibi kesin konuşulmasa,yazılmasa daha iyi olacak.

teşekkürler.
    bende nerden geldı dıyorum.
    bu da bı ısaret ama.
    umarım hemen cıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

quote:

Bende aynı şeyi diyorum,tamam yakinda çıkma olasılığı yüksek bende takip ediyorum bu adamları en detaylı şekilde (meselawww.greenpois0n.com a mozilla firefox ile girip sayfa bilgilerini göster dediğinizde değişme tarihinin bugün olduğunu görebilirsiniz) ama birileri söylemiş gibi yok efendim bu gece çıkacak,2 gün sonra çıkacak gibi kesin konuşulmasa,yazılmasa daha iyi olacak.

teşekkürler.
    bende nerden geldı dıyorum.
    bu da bı ısaret ama.
    umarım hemen cıkar.

Tek isteğimiz tabiki hemen çıkması,tarih verilince kızıyorum ben.Bu arada sitede değişiklikle ilgili ss koydum bakabilirsiniz.

• quote:

amacım 10000 tane açılan konuları yok etmek. Bu konuya atılacak yada atılan tüm gereksiz ve konu dışı mesajlar silinecektir. Konudan çıkmadan sürekli güncel bilgiyi aktarmak amacındayım. İnsanları umutlandırmak değil. Şuan için son yapılan açıklamayı aktardım

blckhm beklıoruuuuzzz guzell haberiniiii
  • quote:

Jb yi yazn programciyla gorustum programi yanlislikla silmis annesi cikarmayi dusunmuyormus, yemisim jbnizi diyomus

bu ve bunun gibi konuyla alakasız konular silinmiştir. Kirliliği engelleyerek temiz konuda insanlara bilgi sağlamayı amaçlıyoruz.

-------------------------------------------------------------------------

Yerel saat : 00:00

Halen Chronic Dev Team tarafında bir gelişme bulunmuyor.

Genel açıklama / özet:

- pod2g yerel saat 19:00 da iwiki ye keyleri girmeye başladı. Yani onların saatine göre sabah 11:00 diyebiliriz.
    - Chronic Dev Team website güncelleme tarihi ise yerel saat : 17:34:39. Yani onların saatine göre 11:34 gibi.

Yani kısacası onların için kocaaa bir gün var tool çıkarmaları için...
    Tahminimce de en kötü ihtimal gece 00:00 a kadar bir tool yayınlanacaktır(onların saatine göre tabi). Yani bizde sabah 08:00'a kadar bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ohh cok iyi bir haber en kotu ihtimalle 7 gun bence. Bundan sonra unlock islemi kaldi ;) Onun icin calisirlar heralde...
  • peki bu çıkıcak jb nin 2.10 baseband unlock ile gelme ihtimali sizce nedir?
  • Unlock sorusu için tek bir cevap yazıyorum, bundan sonraki mesajlarda sormadan önce lütfen 1 kez okuyunuz

Şuan için yayınlanması beklenen ve konusu geçen (greenpois0n) tek işlem Jailbreak işlemidir. Bu sizin telefonunuzu simkart ile kullanılabilir hale getirmez. Yalnızca dışarıdan 3rd party yazılımlara açar. Doğal olarak unlock dediğimiz işlem jailbreak işleminden sonraki bir aşamadır. Öncelikle telefonunuzu jailbreak ile kırmalısınız daha sonra ise ultrasn0w ile şuan 4.0.2 ve öncesinde yüklü olan baseband i unlock edersiniz.

Eğer ki telefonunuzu itunes ile 4.1 'e yükselttiyseniz, 4.1 deki baseband şuan ultrasn0w ile kırılamadığından ve dev-team cephesinden gelen haber sonucunda uzun bir süre unlock çıkmayacak. Şuan için 4.1 de bulunan baseband i kırmak ile uğraşmayacaklarını açıkladılar.

GreenPois0n ile olacak olan olay ise, telefonunuz öncelikle 4.1 versiyonuna yükseltilecek (tabi baseband yükseltilmeden) ve daha sonrasında jailbreak işlemi ile ios 4.1 kırılacak. telefonunuza jailbreak işlemini yaptıktan sonra ise yapacağınız tek şey eski olan baseband'inizi şuan halihazırda bulunan ultrasn0w ile tekrar unlock etmek olacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Unlock sorusu için tek bir cevap yazıyorum, bundan sonraki mesajlarda sormadan önce lütfen 1 kez okuyunuz

Şuan için yayınlanması beklenen ve konusu geçen (greenpois0n) tek işlem Jailbreak işlemidir. Bu sizin telefonunuzu simkart ile kullanılabilir hale getirmez. Yalnızca dışarıdan 3rd party yazılımlara açar. Doğal olarak unlock dediğimiz işlem jailbreak işleminden sonraki bir aşamadır. Öncelikle telefonunuzu jailbreak ile kırmalısınız daha sonra ise ultrasn0w ile şuan 4.0.2 ve öncesinde yüklü olan baseband i unlock edersiniz.

Eğer ki telefonunuzu itunes ile 4.1 'e yükselttiyseniz, 4.1 deki baseband şuan ultrasn0w ile kırılamadığından ve dev-team cephesinden gelen haber sonucunda uzun bir süre unlock çıkmayacak. Şuan için 4.1 de bulunan baseband i kırmak ile uğraşmayacaklarını açıkladılar.

GreenPois0n ile olacak olan olay ise, telefonunuz öncelikle 4.1 versiyonuna yükseltilecek (tabi baseband yükseltilmeden) ve daha sonrasında jailbreak işlemi ile ios 4.1 kırılacak. telefonunuza jailbreak işlemini yaptıktan sonra ise yapacağınız tek şey eski olan baseband'inizi şuan halihazırda bulunan ultrasn0w ile tekrar unlock etmek olacak.

Peki hocam ortalama olarak kac ay verebilirsin bu unlock icin? 6 ay surer mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.