Şimdi Ara

iPhone 4 incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 saat once burada (california) iPhone 4 satisa cikti. Rezerve ettirdigim iPhone'u almak icin 7'de acilacak olan Apple Store'a saat 5.40 gibi gittim. Gecen sene iPhone 3GS icin bekledigim sira ile bu siranin arasindaki farki izah etmem mumkun degil. Baya snake oynunun son kademesi gibi bir kuyruk vardi. Alisveris merkezi aksamdan orada kalinmasina izin vermese de bazi insanlar bir gun onceden orada yerlerini almisti bile. Rezervasyonu olanlara satisa saat 7 gibi basladilar. Rezervasyonu olmayanlara ise saat 10'dan sonra satacaklarini duyurdular. Yine, rezervasyonu olmayanlara, orada bir nevi rezervasyon yaptirdilar. 20'serli olarak rezervasyonu olanlari iceri almaya basladilar tam saat 7'de. ilk grup ile ikinci grup arasinda 10 dakika ikinci grupla 19 dakika ucuncu grupla 13 dakika, dorduncu grupla 15 dakika ara oldu. daha sonra dukkanin onundeki ikinci siraya girdik ki bu hizli ilerleyen bir sira. bize o heyecan esnasinda ne kakalayabileceklerini denediler. yok mobile me uyeligi (bir kere uye oldum bin pisman oldum) yok efendim telefonunuza toz bezi falan. hade len dedim verin telefonumu gitcem ben. saka bir yana telefonu almam 10 dakika surmedi. adama telefonun ambalajini acmasaniz olur mu dedim. olmaz dedi ve acti. telefonun calisip calismadigina bakti. sonra eve geldim ve inceleme videosu yaptim. iPhone 4 inceleme videosu ve iPhone 4 Video testi. Video testinde once spot isiklarin altinda, sonra kendi led'i ile en son olarak da izlediginizde gorebileceiginiz gibi karanlikta cekim yaptim. Gayet hos bir sonuc cikti meydana.

Telefonun sinyal sorunu inanilmaz ama gercek. Hani kimilerinde oluyor kimilerinde olmiuyor degil. Her telefonda oluyor. Sirf bu yuzden bumpers aldim. ve evet sorun yok bumper'i takinca problem yok oluyor.

retina display. cok guzel ozellikle kucuk yazilarin o kadar net olmasi cok guzel bir sey

parmak izi.... parmak izi.......... ve parmak izi......

Cok manyak hizli degil ama oldukca hizli. 3GS'den ozellikle 4.0 iOS yukluyse farki belliyor.

MULTITASKING! su ozelligi kapatma tusu neden yok anlamiyorum. bosu bosuna pilim bitiyor. ben simdi tirttan bi uygulamaya girdim ciktim niye acik duruyor ki o arkada? ben istemiyorum belki hava durumu bilmemnesi acik dursun. degil mi...

Buraya fotoraf yuklemeye calisiyorum ama neler oluyor emin degilim. Olay anina ait fotograflari burada bulabilirsiniz.

iPhone 4 incelemem

iPhone 4 incelemem

iPhone 4 incelemem

• iPhonedo'ya ne oldu. Blog sistemli olarak iPhonedo vardi suan iPhoneTurkiye var :)
  • arkadaşım video açılmadı ama hayırlı olsun diyorum. umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın
  • quote:

MULTITASKING! su ozelligi kapatma tusu neden yok anlamiyorum. bosu bosuna pilim bitiyor. ben simdi tirttan bi uygulamaya girdim ciktim niye acik duruyor ki o arkada? ben istemiyorum belki hava durumu bilmemnesi acik dursun. degil mi...

kapatabiliyorsun üzerine basılı tut çarpı işareti gelir tıkla kapansın

epeydir yoktun
  • iPhonedo duruyor fakat hic birimizin vakti yok. Jtuk'un turkcesi rezalet, benim hic bir seye vaktim olmiyor. diger uyeleri goren cennetlik zaten. ancak twitter'dan devam ediyorum mumkun oldukca. Bir de artik jailbreak ve unlock ile cok iliskim kalmayinca, takip etmez oldum biraz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

iPhonedo'ya ne oldu. Blog sistemli olarak iPhonedo vardi suan iPhoneTurkiye var :)
  • Hayırlı olsun, video ve yazının gayet açıklayıcı olmuş...Bumper Türkiye'de 50 dolar mı desem euro mu desem kaça gider bilmiyorum ama almak şart gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 4

arkadaşım video açılmadı ama hayırlı olsun diyorum. umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın

Saniyorum videolar youtube'da oldugu icin problem oldu. onlari vimeo'ya atayim en iyisi.

quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

quote:

epeydir yoktun

Evet ama komple kapatabilelim isterdim. 3G'deki gibi calissin istersek yani.

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Hayırlı olsun, video ve yazının gayet açıklayıcı olmuş...Bumper Türkiye'de 50 dolar mı desem euro mu desem kaça gider bilmiyorum ama almak şart gözüküyor...

Cok tesekkur ederim. Evet fena degil bumper. simdiden biraz lacka ama en azindan sinyal olayini engelliyor. yoksa mcgayver olarak izole bant ile kaplayacaktim cerceveyi hehe :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni ürününüz Hayırlı Olsun.Gerçekten güzel bir telefon.
    Ayrıca konu ile alakasız ama sormak istedim.
    iPad sanırım sizin memnunmusunuz.Güzelmi.Ben iPhone 4 istiyordum fakat fiyatı ve ekran boyutundan dolayı vazgeçtim.Zaten ocak ayında bir telefon aldım 5800 telefona ihtiyacım yok.Ben koltuğa uzandığımda beni en rahat şekilde internet deneyimi yaşatacak bir ürün lazım.Zaten internette genel olarak Donanımhaber,Facebook,Bölümsonucanavarı,Youtube sitelerinde takılıyorum birde msn.Bunlar iPadde zaten var.Nasıl sizce ihtiyacımı karşılarmı.Birçok unboxing ve inceleme videoları izledim ben beğendim yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ama hazır burda kullanan varken size danışmayı düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

quote:

epeydir yoktun

tamamen kapatmak istemiş arkadaş.
    telefon için jb (var mı bilmiyorum?) çıksın xcode'la biraz ters mühendislik yaparsın firmware'ın info.plist'te olur biter cidden benide rahatsız etmiştide korkup söyleyememiştim gerici derler diye. benim gibi düşünenler varmış demek.

• kendi uygulamaları hariç şuan uygulamalar kaldığı yerden devam etmiyor,arka planda radyo dinlenemiyor
    hal böyle iken MT yi komple kapatabilme ayarı olmasını bende isterdim
    home tuşuna çifter çifter tıklayarak bozacaz tuşu
  • Dostum incelemen simdiye kadar internette izledigim tüm incelemelerden daha güzel...
    super relax ve cool bir inceleme...
    amerikalı saftirikler gibi yerlerde sürünerek ve çorapsız şekilde inceleme yapmadıgın icin tesekkurler
    koptum seni dinlerken..... bumper'ı baaaaammmmmmm diye takıyoruz dedin ya yumruk atar gibi...
    cok tesekkur ederiz zaman ayırıp videoları hazırladıgın icin darısı bizim başımıza...

(hattın azalma olayı acıkcası hayal kırıklıga ugrattı beni gercekten... apple bumper'ıda resmen tampon yani...apple'da az uyanık degil
    millete 30 dolardan boom boomlıcak bumper'ları...
    ama cok kalınlastıyomuş yaw telefonu...ne guzel o ince karizma goruntusunu kaybediyo bence... ben 3G telefonumda ZAGG skin kullanıyorum... belki bumper yerine
    yapıskan skin'lerden kullanırsan daha verim alabilirsin...cunku komple metal kısmı kaplayan skinler var... hem hat cekme acısından hem gorunum acısından...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 25 Haziran 2010; 1:36:41 >

• incelemelerinin devamını bekliyoruz.
  • üstadım öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın, her şeyi acıklayan güzel bir kayıt sunmuşsunuz...Hd video kaydını gorunce yok artık dedim, klayeyi 3 boyutlu gibi gösteriyo resmen/o kadar net geldi... Vallahi bir an önce gelse de ben de bir an önce 1 senedir üvey evlat gözüyle baktıgım iPhone 3G'm den kurtulsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Yeni ürününüz Hayırlı Olsun.Gerçekten güzel bir telefon.
    iPad sanırım sizin memnunmusunuz.Güzelmi.Ben iPhone 4 istiyordum fakat fiyatı ve ekran boyutundan dolayı vazgeçtim.Zaten ocak ayında bir telefon aldım 5800 telefona ihtiyacım yok.Ben koltuğa uzandığımda beni en rahat şekilde internet deneyimi yaşatacak bir ürün lazım.Zaten internette genel olarak Donanımhaber,Facebook,Bölümsonucanavarı,Youtube sitelerinde takılıyorum birde msn.Bunlar iPadde zaten var.Nasıl sizce ihtiyacımı karşılarmı.Birçok unboxing ve inceleme videoları izledim ben beğendim yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ama hazır burda kullanan varken size danışmayı düşündüm

iPad'den cok ama cok memnunum. Pili ozellikle cok uzun sure dayaniyor. Onceleri klavyeli dock ile beraber kullaniyordum, sonra bu kablosuz klavyeye gectim. bir sey yazmam gerekiyorsa onu kullaniyorum cunku dokunmaktik ekranda yazi yazmak iskence. parmaklarinizi bileginizi devamli havada tutmaya calismak bir sure sonra cok yorucu oluyor. pratik olusu alip ciktim diyebilmeniz cok guzel. ama soyle bir husus var. eger bir sey yapmaniz gerekiyorsa ipad yetersiz. ama bir seylere bakmak icin gayet guzel. retina displayli ipad cikinca neler olacak bilemiyorum :)

kendi kendilerine abarti abarti konusmalardi (apple tanitiminda ve o iPad tanitim videosunda) esasinda hos bir alet olarak algilayabilirdim en basta da. ama oyle abarttilar ki, nihayetinde buyuk bir iphone/ipod ama buyuk bir ipod'da mail okumak surf yapmak daha rahat.

bi garip yani var, cebinize girmiyo, cantaniza kucuk geliyor. o da ne kadar garip olabilirse iste :) bence pisman olmazsiniz. ama alacaginiz sey laptop ve iphone'un tam arasinda bir sey degil... biraz daha iphone tarafinda bir sey. pili deli gibi dayanan buyuk bir iphone iste :)

• Emeğinize sağlık ufak maceranızı keyifle okudum , cihazı da iyi günlerde kullanın

(Merak ediyorum bu çekim işi nanesi 0.25$ bir izalasyon malzemesi ile fabrikasyon yok edilemezmi diye sanırım bunu bize zaman göstericek)
  • tek bir ricam var arkadasim.. rica etsem karanlik bi ortamda foto cekip tam boy koyabilir misin? 3g veya 3gs lerde hani ortam biraz karanliksa boyle benek benek cikiyo ya fotograf bunun led ne kadar ise yario netlik acisindan bir bakmak istiyorum da zahmet olmayacaksa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbee

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Yeni ürününüz Hayırlı Olsun.Gerçekten güzel bir telefon.

iPad'den cok ama cok memnunum. Pili ozellikle cok uzun sure dayaniyor. Onceleri klavyeli dock ile beraber kullaniyordum, sonra bu kablosuz klavyeye gectim. bir sey yazmam gerekiyorsa onu kullaniyorum cunku dokunmaktik ekranda yazi yazmak iskence. parmaklarinizi bileginizi devamli havada tutmaya calismak bir sure sonra cok yorucu oluyor. pratik olusu alip ciktim diyebilmeniz cok guzel. ama soyle bir husus var. eger bir sey yapmaniz gerekiyorsa ipad yetersiz. ama bir seylere bakmak icin gayet guzel. retina displayli ipad cikinca neler olacak bilemiyorum :)

kendi kendilerine abarti abarti konusmalardi (apple tanitiminda ve o iPad tanitim videosunda) esasinda hos bir alet olarak algilayabilirdim en basta da. ama oyle abarttilar ki, nihayetinde buyuk bir iphone/ipod ama buyuk bir ipod'da mail okumak surf yapmak daha rahat.

bi garip yani var, cebinize girmiyo, cantaniza kucuk geliyor. o da ne kadar garip olabilirse iste :) bence pisman olmazsiniz. ama alacaginiz sey laptop ve iphone'un tam arasinda bir sey degil... biraz daha iphone tarafinda bir sey. pili deli gibi dayanan buyuk bir iphone iste :)

Retina Display gelirse güzel olur yeni nesile ama iPaddeki ekran zaten yüksek çözünürlüklü ve Ips ekran.iPhone 4'ün ekranından alta kalır değil.Dediğim gibi benim işim bakmak.Facebookda yorum yapmak donanımhaberde konu açmak veya yorum yapmak msnde yazmak.Donanımhaber incelemesinde dokunmatik ekranda klavyenin çokda kötü olmadığı söylenmişti.Tabiki bir klavye kadar rahat değildir fakat iPhoneden çok daha rahattır sanırım.Taşıma konusunda ise More Thingin güzel bir kılıfı var onu düşünüyorum ekstra olarak.Masaüstü bir bilgisayarım var fakat Ps3 oynarken,film veya televizyon izlerken yada balkonda bir kahve veya bira keyfi yaparken internete girmek istediğimde içeri kalkıp masaüstü bilgisayardan girmek işkence gibi oluyor.O yüzden bir 16gb wi-fi bir iPadi yakında almayı düşünüyorum.
    Cevap için teşekkürler.

• iPhone 4 için çıkan bumper hem iphone'u darbelere karşı koruyor.
  • Bence bu çekim olayını bize gelmeden çözerler diye tahmin ediyorum.Yada aklıma şuda gelmiyor değil;Bumper denilen nanenin satışından apple bir kar payı alıyor mu acaba?Bu nane apple a ait değil sanırım.Başka firmanın.Doğru mu düşünüyorum? Ama biyandan da şunu düşünüyorum.Sırf ufak bir parça satılacak ekstradan diye apple neden ticari kariyerini zedelesin?Muammada kaldım bu nasıl iş
  • Merhaba hocam, telefonunuz hayirli olsun. Bizim inceleme inyal sorunundan dolayi boynu bukuk; oksuz kaldi Burada (ingiltere) bumper satmiyorlar ama nedense. ya da ben goremedi. Yarin bi apple store'a gidip bakayim. Varsa bi tane de ben alayim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.