C

Binbaşı
18 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar, daha önceden Asrock anakart'ın VRM'i yanması sebebiyle Teknobiyotik'le THH'lik olmuş ve 1 senelik uzun bir sürecin ardından davayı kazanmıştım. Ama ben akıllanmayan, iflah olmaz bir *** olduğumdan ötürü yine gittim, başlıktaki kasa için bu kuruma 1200 lira bayıldım.

Kasa efsane, göründüğünden biraz daha büyük ama mAtx form faktörde daha küçük olamazmış zaten. paneller ve yan camlar çok kaliteli, kutunun içinden PSU için uzatıcı ve Pci-e riser da çıkıyor. Hayatımda ilk defa riser'lı sistem kurduğumdan başıma bu alışveriş sonucunda herhangi bir sıkıntı cıkmayacağından emin bir şekilde alışverişi geçtim.

Kasayı kurdum ve riser'ın sıkıntılı olduğunu gördüm. pci-e x3 hızında bilgisayar post etmiyor, etse de ekran göz kırpıyordu. bios'dan x2'ye çektiğimde sorunun düzeldiğini gördüm. Kasanın kendi sitesinde ve Teknobiyotik sitesinde riser'ın gen x3 olduğu defalarca belirtilmiş. Performans olarak x2 ve x3 araında ciddi bir fark yok, ancak x4'ün çıktığı günümüzde gelecekte bunun ciddi bir darboğaz yaratacağı aşikar.

Neyse, ekran kartını direk anakarta takıp problemin riser'dan kaynaklandığına emin olduktan sonra Teknobiyotik sitesinden onarım isteği oluşturdum ve sadece kabloyu güzelce sarıp gönderdim. Aynı günün akşamında da sorunla ilgili doğrudan Raijintek Global'e bir mail attım (Çin Yeni Yılı'ymış, herkes tatildeymiş bu mail gönderildiğinde).

Tam bir hafta sonra Raijintek benden ev adresimi istedi ve yeni bir riser gönderdiklerini belirtti. TNT hızlı kargoyla üstelik! Bu arada Teknobiyotik'in süreci devam ediyordu. 4 gün sonra kablom evime geldi, taktım ve çalışması gerektiği gibi çalıştı. Ben de Raijintek'e teşekkürlerimi defalarca belirten bir mail attım ve karşılığında tek istekleri memnuniyetimi bu gibi forumlarda belirtmem oldu. Diğer kabloyu istemediler bile (defalarca sormama rağmen).

Bir hafta sonra evime alıcı ödemeli bir kargo geldi. Öğrendim ki Teknobiyotik kabloda bir sorun bulamamış, sorun varsa da x2 ile x3 arasında hız farkı yokmuş!

Muhtemelen forumda defalarca belirtilmiştir daha önce ama yine söylüyorum arkadaşlar. Lütfen bu adamlara para kazandırmayın. 3 alışverişimin 2'sinde sorun yaşadım ve 2'sinde de %100 haklı olmama rağmen yardımcı olmadılar ve köpek gibi davrandılar.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Arkadaslar merhabalar. ASROCK B450 PRO4 anakartim 1 ay kullandiktan sonra sabah acilmadi, hemen baska psu ile denedim, sorunun anakartta oldugunu kesinlestirdim, sardim sarmaladim kutusuyla hepsiburada'ya gonderdim (satici hepsiburada idi)

15 gun sonra (bugun) "kisa devre oldugu icin" garanti dahilinde ucretsiz onarim islemim onaylanmamis gorunuyor.

donanimdan anlarim, kasanin icine nizami yapmistim kurulumunu. aralayicilarini eksiksiz taktim, anakartta egilme buzulme hicbir sey olmadi. yani kisa devre olduysa bile, uretim hatasi var bu kartta belli.

neyse, adamlari ariyorum, telefonlarini acmiyorlar, uc kere aradim 1'er saat arayla, her birinde 15'er dakika bekledim. yok, operatore baglanamiyorsun.

hepsiburada'ya yaziyorum, bu mudur musteri memnuniyetiniz? 1 aylik anakarti cope mi atacagim diye, biz bilmeyiz akortek'i ara diyorlar. zorla bir sikayet kaydi olusturdum ama biliyorum ki sonuc cikmayacak.

bana yardim edin arkadaslar ne yapmaliyim?
Ankara'da bu isi guvenilir ve uygun fiyata yapan bir yer ariyorum.
2.2 OTA update'i yüklenmiş ve daha önce rootlanmamış bir desire'ım var. bana rootlamak için yardım edecek olanlara şimdiden minnetlerimi iletiyorum
Ankara Çankaya'da oturuyorum. Satın almış bulunduğum 1MBit sınırsız paket başından beri oldukça kötüydü ama artık dayanılmaz hale geldi. DNS'leri iptal ettim, kendi DNS'leri hızlıdır diye; aynen devam. Proxy yok. SNR, Downstream, Upstream değerlerim harikulade. Ne odadaki Mac, ne Android ve iOS'lu cep telefonları ne de Windows bilgisayarlar kar etmedi. Bir iki sayfayı normal hızda açıyosa, üçüncü sayfada çakılıp kalıyor 30 belki 40 saniye. Ayrıca PingTest'tede %80-90 arası packet loss alıyorum. Jitter değerleride 30-40 ın altına hiç inmedi. Gerçi Ping 10-20 dolaylarında. Ama SpeedTest'te hiç bir hız sorunu yok. Bazen upload hızı 15-20 arasında kalıyor ama genelde normal. Şimdi arasam "bişeyiniz yok, hadeee" diyecekler adım gibi eminim. Yapabileceğim herhangi birşey var mı başlarına fırlatmadan önce?

Modemim NetMaster CBW-560. Docsis 2.0 destekli. Modem ayarlarından birtek PS3 için UPnP'yi açtım ve firewall sekmesinden Block Fragmented IP Packets'a izin ver dedim. Başkada ekstra bişey yok. Gerçi modemi yapan nasıl bir firmaysa 192.168.0.1 de NetMaster logosuna tıkladığımda blank sayfa çıkıyor. Ne bi update bulabildim ne başka bişey???
Bu yanlizca hergun gelisiguzel secilen 2 saat icin gecerli ve suanda aktif. twitter.com/gameloft tan takip edebilirsiniz.
Bugunki oyun Ferrari GT Evolution ve kampanya saat 20 de basladi. Hemen arayin, bulun beles oyununuzu cekin.

--bende item is currently being modified diyor? Betadan felan mi acaba? Baska bu problemi yasayan var mi?
Görünen o ki arkadaşlar Apple son kullanıcıyı Jailbreak derdinden kurtarmaya kesin kararlı. Son yaptığı hamle ağzımı açık bıraktı ve hala ağzım açık bir halde inceliyorum.

Artık iTunes üzerinden Stanza'ya kitap yükleyebileceğiz, ya da en basitinden MobileStudio, iFiles vb. uygulamalara dosyalarınızı atmak için eskisi gibi Wi-Fi ağları ile uğraşmamız gerekmeyecek. Bu uygulamalara iTunes üzerinden ulaşıp istediğimiz dosyayı sürükle bırak yöntemiyle telefona atabileceğiz. Tabi bu yenilik iTunes 9.1.1 güncellemesiyle sadece iPhone 4.0 sürümü için geçerli olacak.

Resimi çekip upload etmektense xSellize'den doğrudan yapıştırıyorum, affola.
Bilindiği üzere iPad tanıtıldığı günden beri birçok tartışmaya konu oldu. Bunlardan biri de üzerinde neden kamera olmadığıydı. Mission Repair'ın haberine göre kamera gerçekten yok, çıkana kadar konulması da pek ihtimaller dahilinde değil; ancak daha önce iPod Touch'da rasladığımız kamera deliği iPad'de de var, yani göründüğü kadarıyla kamera sonradan çıkarılmış. Bu bir pazarlama metodu mu, yoksa bir sorundan ötürü mü çıkarıldı bilinmez ancak kullanıcıları çok sinirlendireceği kesin. Kaynak

Turkcell'i yatırım yapmamakla suçlardım ama bugün sevgili UyduNet'in Çankaya'da birkere daha çökmesiyle iPhone 3GS'i bilgisayara bağladım ve meraktan SpeetTest.net'i açtım. Bu akşam dudağım uçuklamazsa iyi
Bugün anladım ve feci rahatsız etti beni. JB'li telefonlarda hiç bir Push desteği çalışmıyor. Ne IM+, ne Yahoo Mail'ım hiçbiri çalışmadı, sonunda Trillian'ı yükledim ve Push server la bağlantı kurulamadı çünkü telefonunuz JB'li dedi. Bende Cydia'dan Pushfix'i bulup yükledim ama hiçbir şekilde çalışmıyor. Bunun 2.0'ı çıkmış ama paralı ve ilaçlanacak türden bişi gibide görünmüyor, paylaşablecek bi bilgisi olan varmı acaba?
Hakkında
Forum İmzası:
MacBook Pro 8,2 (17" 2011 Erken model), iPhone 4S; Sony PS3 Sisman.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.210
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 65.744 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.