Şimdi Ara

iPhone 4 incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nighty arkadasim incelemelerine devam edebilirsin şebeke sorunu incelemede göz ardı edilebilir
  • Hayırlı olsun telefonunuz kıskanmadım desem yalan olur . İlk defa iPhone alacağımdan eylülü iple çekiyorum.
  • Çok güzel bir inceleme olmuş eline sağlık hocam izlerken kahkaha attığım bile oldu ayrıca hayırlı olsun yeni cihazın ve maşallah bütün seriyi almışsın nerdeyse (2G göremedim =) kıskandım doğrusu. Videoyu izlerken kendimi orada hissettim heyecan yaptım =) Ben ilk defa Iphone alacağım gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Neyse çok konuştum galiba benden bu kadar tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullan =) Bu arada dikkatimi çekti bu şebeke olayı sadece o dokunduğun yerlerde mi sapıtıyo yoksa telefonun yanlarından nerden tutarsak tutalım aynı şekilde çekim gücü azalıyor mu merak ettim doğrusu? Eğer sadece o noktaları tuttuğumuzda oluyorsa bu kadar abartılcak bişey değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucubé -- 25 Haziran 2010; 2:28:38 >
  • konu güncelken sorayım dedim; buradan kontratsız olarak alınınca kaça geliyor ; ben 3G yi kontratlı almıstım ve 2000 e yakın bir fiyat cıkıyordu ortaya sonuc olarak..
  • barbee dostum incelemeler için eline sağlık, güle güle kullan cihazını... Ayrıca fondaki Team Fortress 2 müzikleri de çok hoş olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

barbee dostum incelemeler için eline sağlık, güle güle kullan cihazını... Ayrıca fondaki Team Fortress 2 müzikleri de çok hoş olmuş...

katılıyorum fragman tarzı güzel bir şey olmuş
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar. :)
    Yeni videolar ekledim. Kamera testi kismina.
  • ben videoları göremedim nerde ?

edit:şimdi farkettim metinin üzzerindeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 25 Haziran 2010; 9:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

ben videoları göremedim nerde ?

edit:şimdi farkettim metinin üzzerindeymiş

bende açılmıyor videolar .. firefox kullanıyorum ..
  • Vallahi yeni videolarda HD videodansa arabalar daha cok dıkkatımı cektı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 25 Haziran 2010; 11:43:19 >
  • Güzel inceleme olmuş teşekkürler. Bumper şık duruyor bence ben şebeke sorunu olmasa da alırdım sanırım.
  • cihazın simkilit olayı belli oldumu acaba ? amerikada tüm cihazlar simkilitli olarak mı satılıyor.
  • videolar bende de acılmadı.. fikri olan ?
  • Eğer Türkiyeye şebeke sorunlu gelirse ben işi nasıl çözeceğimi biliyorum
    Metal kısmına teflon kaplattımmı hem asla çizilmez hemde izolasyon sorununu çözerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Eğer Türkiyeye şebeke sorunlu gelirse ben işi nasıl çözeceğimi biliyorum
    Metal kısmına teflon kaplattımmı hem asla çizilmez hemde izolasyon sorununu çözerim.

adam bunun için cıkartmıs pumber ı kasmaya ne hacet arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Benim önerdiğim çözümde hem teflon kapladığın kısım çizilmiyor hemde kaplamayı göremiyorsun.
    Yani telefon kalınlaşmıyor.Telefonumu neden yorgan gibi bir şeyin içine sokayımki?

• ınceleme vıdeoları nerde ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

ınceleme vıdeoları nerde ????

üstte
    "olur mu dedim. olmaz dedi ve acti. telefonun calisip calismadigina bakti. sonra eve geldim ve inceleme videosu yaptim. iPhone 4 inceleme videosu"

satırındaki "iPhone 4 inceleme videosu" üzerine dokununuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Benim önerdiğim çözümde hem teflon kapladığın kısım çizilmiyor hemde kaplamayı göremiyorsun.
    Yani telefon kalınlaşmıyor.Telefonumu neden yorgan gibi bir şeyin içine sokayımki?

Öyle deme hocam Bumper bence gayet hoş olmuş.

• o ne kuyruk öle ya ben fatura yatırmak için bile o kadar uzun kuruğa girmedim bizim burdaki gibi araya kaynıyan oluyomu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.