Şimdi Ara

iPhone 4 incelemem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Transformation

o ne kuyruk öle ya ben fatura yatırmak için bile o kadar uzun kuruğa girmedim bizim burdaki gibi araya kaynıyan oluyomu

kesin oluyordurda burdaki gibi çok değildir..

• evet zaten yapsa yapsa zenciler iyi yapar bu işi en öndekilerin yanına gidip baba naber nasılsın die muhabbete daldimi ooooh tamam sonrada ben sıradaydım muhabbeti

bide bizimkiler en öndeki tanıdıksa parayı ona verip zaten sen alacan bizede bi tane al derler
  • E videolar beyaz dikdörtgen olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

E videolar beyaz dikdörtgen olarak görünüyor.

galiba sen youtube videolarını izleyemiyorsun ?? eğer izleyemiyorsan şu linke bak sorununu çözersin

http://forum.donanimhaber.com/m_40266588/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40266588
  • bumperla pekte kötü durmuyor ancak apple böyle bir hataya nasıl düşüyor anlamıyorum
  • Eline saglık güle güle kullan
  • bumperı takıncada 2 kademe çekiyo telefon .att bıraksın bu işi 2 kadememi çekermiş telefon .hemde californiada
  • barbee,
    sadece meraktan soruyorum kullandığın macbook pro 15" mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bumperı takıncada 2 kademe çekiyo telefon .att bıraksın bu işi 2 kadememi çekermiş telefon .hemde californiada

steve diyoki telefonu yanlış tutmasınlar çekim gücü azalir sendemi yanlış tutuyon yoksa
  • barbee , emeğine sağlık,paylaşım için teşekkürler.

Özellikle video çekimini çok beğendim,bi de sanırım ekranın yan tarafındaki kesimler iPhone4'te daha ince.Bi tuhaf gözüktü gözüme.
  • barbee bir isteğim var şimdi dikkat ettimde hiç bir yerde bulamadım; kameranın önünde vidyo çekerken parmağına hızlı bir şekilde (hani hayır derken sallarız ya işaret parmağını) onun gibi sallayıp parmak kırılıyormu vidyo da deneyebilir misin? en ciddi sorun "rolling shutter" sorunuydu iphone'da vidyo çekerken hala varmı bilmek istiyorum.
  • İncelemen cok guzel olmus hocam,elinize saglik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

E videolar beyaz dikdörtgen olarak görünüyor.

galiba sen youtube videolarını izleyemiyorsun ?? eğer izleyemiyorsan şu linke bak sorununu çözersin

http://forum.donanimhaber.com/m_40266588/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40266588

Vtunnel'den girdim youtube'a, oradan "iPhone 4 incelemesi" diye arattırdım, buldum. Verdiğin linkte yaptım, ama olmuyor niyeyse artık. Neyse izledim sonuçta, teşekkürler.

• hayret herkeste işe yarıyo ya yapamayanlar bile sonradan yapio insallah sende kurtulursun o sorundan

bu arada iphone 4 bekleme kararı aldım çünkü batarya süresi harika
  • quote:

hayret herkeste işe yarıyo ya yapamayanlar bile sonradan yapio insallah sende kurtulursun o sorundan

Ben iPhone 4 ü kamerası,retina ekranı ve bataryası için bekleyeceğim.
  • Piyasadan toplanma haberlerinin aslı astarı var mıdır ?
    Yoksa bir asparagastan mı ibarettir ?
    Apple gibi bir firmanın paslanmaz çelik kasa koyup böyle bir sorun yaşamasıda inanılır gibi değil . .
  • Piyasadan toplatılma duymadım da ios 4.01 dedikodusu okudum, yeni çıkacak versiyonun bu sorunu çözebileceği söyleniyor lâkin ne kadar doğrudur bilemem.
  • Piyasadan toplatılma gibi birşey olamaz bence Steve amca hala cihazı savunduğuna göre
  • Çok büyük hayallerim vardı dedeme beleşe getirtecektim ne güzel :) ama bu berbat sinyal olayı yüzünden canım 3gs ime devam edicem anlatım üslubunuzu çok sevdim bitince aaaa acaba devamı gelecekmi ki dedim resmen :) hayırlı olsun bumperla iyi kullanmalar size ama sizde ben gibi cihazı çırıl çıplak kullananlardansanız bu sinyal olayı iphone 4 ü almamak için en büyük neden ben birde bişey fark ettim 3gs den okadarda hızlı değil galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

hayret herkeste işe yarıyo ya yapamayanlar bile sonradan yapio insallah sende kurtulursun o sorundan

Ben iPhone 4 ü kamerası,retina ekranı ve bataryası için bekleyeceğim.

evet özellikle batarya ömrü beni mest edecek 38 - 40 saat telefona girişirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.