Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi sende cok şey istiyorsun ya... ama mrk etme ya vardır da bilinmiyordur ya da olması yakındır...
  • çapkınlık başa bela

dimiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c
    Arkadaşlar bana istediğim kişinin mesajlarını gizleyen,ondan mesaj geldiğinde ses çıkarmayan, çıkarsa bile hemen gizleyebilen bir program lazım. var mıdır boyle bişey iphone için ?

Iblacklist yapar diye düşünüyorum. Pilin yanında küçük bir msj simgesi görürsün programa sifreyle girince okursun msj
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

Arkadaşlar bana istediğim kişinin mesajlarını gizleyen,ondan mesaj geldiğinde ses çıkarmayan, çıkarsa bile hemen gizleyebilen bir program lazım. var mıdır boyle bişey iphone için ?

buna benzer bir şeyi bende arıyorum, mesaj geldiğinde ekranın ortasında metinin görünmesini istemiyorum. ilk 3-4 kelime kabak gibi ortada

gizlemenin bir yolu varmı yoksa app şartmı
  • iphone 2g de vardı bi uygulama mesaj geldiğinde ekranda metin mesajı yazıyordu adını unuttum tabi bana da lazım i4 için ama şifre gizle falan olayına gerek yok :)
    metin mesajı yazsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

buna benzer bir şeyi bende arıyorum, mesaj geldiğinde ekranın ortasında metinin görünmesini istemiyorum. ilk 3-4 kelime kabak gibi ortada

gizlemenin bir yolu varmı yoksa app şartmı

bunun için app gerekmiyor ayarlarda var. msj geldiginde sadece yollayan cıkıyor. birde altında "mesaj" yazıyor. ayarlar>mesajlar>önizlemeyi göster i aktif olmaktan cıkarırsanız sorununuz ortadan kalkar tabi dogru anladıysam sıkıntınızı

• Arkadaşlar gerçekten harika konu olmuş.. Burada öğrendiklerim sayesinde ben şu anda PC mdeki office dosyalarımı dropbox a atıyorum, ve ip4 ümle dilediğim zaman en güncel hallerine ulaşabiliyorum. Bu arada quickoffice i de kurdum dropboxtaki office dosyalarını bu programla açıyorum, jb falan yok bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

1- ABBYY BCR : Kamerasini kullanarak kartvizitteki tüm bilgileri rehbere ekleyen harika bir program.

2- Scanner Pro: Dökümanlarınızı anında tarayarak mail atabilir veya çeşitli serverlara upload edebilirsiniz. Harika bir program daha.

3- Sim Manager : iPhone hafızasındaki kontakt listesini Sim kardınıza atmanızı sağlar.

4- Avesome Note : Harika bir ajanda ve yapılacaklar uygulaması. Kesinlikle en iyisi...

5- Microsoft Dynamics CRM 4.0 : Firmalarında Microsoft CRM kullananlar için harika bir program daha...

6- SAPLAPP ERP : Sap'in ERP programını kullanan firmalar için... Diğer firmaların ERP çözümleri de var...

7- Forex : Borsa uygulamalarının kralı. Anlık borsa takibi ve alım satım yapılabilmekte.

]

Benim en çok kullandıklarım bunlar...

Not: iPhone oyuncaktır, iş için kullanılmaz diyenlere kapak olsun...

Kapak öyle bir oturmuşki vinçle geri çıkar ancak.

• scanner alternatif programi icin benim onerim camscanner, ucretsiz bir alternatif, jb ile arasi iyi olmayanlar icin :)
  • Tesadüfen bulmuştum geçenlerde, mesajını şimdi gördüm wardak teşekkür ederim tekrardan :)

buarada alıntılarda gördüğüm borsa ekranı programı sanırım birkaç günlüktü? yani ilk mesajda öyle denmişti..

garanti etrader o işi görüyor, tavsiye ederim. garanti müşterisi olmanıza da gerek yok (sadece takip için)
  • Arkadaşlar ben corel dosyalarını açabileceğim bi program aruyorum iphone 4 için. Varmı bildiğiniz böyle bi program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerm

Arkadaşlar gerçekten harika konu olmuş.. Burada öğrendiklerim sayesinde ben şu anda PC mdeki office dosyalarımı dropbox a atıyorum, ve ip4 ümle dilediğim zaman en güncel hallerine ulaşabiliyorum. Bu arada quickoffice i de kurdum dropboxtaki office dosyalarını bu programla açıyorum, jb falan yok bu arada...

Dosyaları nasıl ip4 e attıgını ayrıntılı olarak yazabılır mısın? lütfen.
  • Eğer quickoffice varsa app sana bir ip adresi veriyor ve pcden o adrese girip tüm dosyalarını wifi üzerinden gonderip alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Eğer quickoffice varsa app sana bir ip adresi veriyor ve pcden o adrese girip tüm dosyalarını wifi üzerinden gonderip alabiliyorsun.

• nedendir bilmem ben bu wifi'den dosya transfer işini eşimin telefonunda yapamadım (quickoffice ile)... gerçi JB'li telefon? Program da bir siteden indirildi.

Sizce ondan mıdır?

quote:

Eğer quickoffice varsa app sana bir ip adresi veriyor ve pcden o adrese girip tüm dosyalarını wifi üzerinden gonderip alabiliyorsun.
  • iphone almayı düşünen biri olarak, bu telefonun bazı kesimlerce sadece oyun/müzik amaçlı olarak anılması gerçekten çok üzücü.. Üstelik bu forumda belirtilen programlara rağmen...
    Birşekilde yanlış bir imaj oturmuş...
    Düşünüyorum da, çok değil ~1 sene öncesine kadar ben de bu telefonu sadece multimedya telefonu olarak görüyordum...
    :)

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

1- ABBYY BCR : Kamerasini kullanarak kartvizitteki tüm bilgileri rehbere ekleyen harika bir program.

2- Scanner Pro: Dökümanlarınızı anında tarayarak mail atabilir veya çeşitli serverlara upload edebilirsiniz. Harika bir program daha.

3- Sim Manager : iPhone hafızasındaki kontakt listesini Sim kardınıza atmanızı sağlar.

4- Avesome Note : Harika bir ajanda ve yapılacaklar uygulaması. Kesinlikle en iyisi...

5- Microsoft Dynamics CRM 4.0 : Firmalarında Microsoft CRM kullananlar için harika bir program daha...

6- SAPLAPP ERP : Sap'in ERP programını kullanan firmalar için... Diğer firmaların ERP çözümleri de var...

7- Forex : Borsa uygulamalarının kralı. Anlık borsa takibi ve alım satım yapılabilmekte.

]

Benim en çok kullandıklarım bunlar...

Not: iPhone oyuncaktır, iş için kullanılmaz diyenlere kapak olsun...

Kapak öyle bir oturmuşki vinçle geri çıkar ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpman

nedendir bilmem ben bu wifi'den dosya transfer işini eşimin telefonunda yapamadım (quickoffice ile)... gerçi JB'li telefon? Program da bir siteden indirildi.

Sizce ondan mıdır?

quote:

Benim ve esimin telefonunda da aynı program var tel. 2side jb'li apptrackr'dan indirmiştim problemsiz kullanıyoruz.
  • Geri besleme için teşekkürler. herhalde ben birşeyi hatalı yaptım veya bir hata oluştu...
    bir ara tekrar deneyim.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpman

nedendir bilmem ben bu wifi'den dosya transfer işini eşimin telefonunda yapamadım (quickoffice ile)... gerçi JB'li telefon? Program da bir siteden indirildi.

Sizce ondan mıdır?

quote:

Benim ve esimin telefonunda da aynı program var tel. 2side jb'li apptrackr'dan indirmiştim problemsiz kullanıyoruz.

• Beyler istediğim birinci program, bluetooth ile mp3 gönderme ?
    Diğeri mesajlar gibi bir uygulama arıyorum, iphone'nun mesajlar bölümü çok zayıf, ne gönderilmişler,ne gelenler belli,hepsi tek pencerede... Alternatif program önerirseniz sevinirim, öncelikli olarak free yoksa paralı istiyorum...
  • meraba arkadaslar , herkese cok yardımcı olacagına ianandıgım bazı uygulamaları bende paylasayım dedim:

1- installous: bircok kişi bilgisayarıa download ettiklten sonra programı telefona yukledigini okuyorum.hic gerek yok. evde wifi varsa jb'li telefonunuz ile "installous" programı ile istediginiz programı oradan secip yüklersiniz. googledan aratmalara filan gerek yok. appstore gibi aynı. programlar katagorilere ayrılmıs. ama hepsi bedava. ben appstoredan programları seciyorum installoustan yüklüyorum. yüzlerce program var telefonumda. burda dikkat edilmesi gerek şu: installous cydia dan yükleniyor. cydia dan arattıgınızda bircok instaoolus cıkar karsınıza. installous2.5 yada installous 3 verisyonu idi yanlıs hatırlamıyorsam. onu yükleyin. iconu yesil olmalı. farklı installouslar var. mor iconlular ise yaramaz. yesil ikonlu olanı yükleyin appstoredaki herseyi catırcatır indirin kullanın.

2- activator: bu program sbsetting yüklendiginde otomatikman yuklenir ama siz manuel olarak da cydia dan indirebilirsiniz. peki ne ise yarıyor? su sekilde izah edeyim. ben fotolarıma bakmak icin ekranı 2 parmak ile cimcikliyorum(hani zoom yaparken 2 parmagınız ile yaptıgınız hareket varya , o işte), kamera icin tersi hareket yapıyorum. mesajlara ulasmak icin telefonu sallıyorum, rehber icin telefonun ustune parmagımı dokunduruyorum, alarmı kurmak icin ustteki saate dokunuyorum... yani iconlarla filan ugrasmaya gerek kalmıyor. direk ana ekranda yapacagınız hareketlere komutlar ekliyor. cok kullanıslı bir program. cok da basit. iphoneuma bakanlara hava atarken ayrı bir havasıda oluyor.

3-birkac program indirdiniz ama gorunmesini istemiyorsunuz. mesela anneniz babanız yada telefonu kullanan bazı kişilerin gormesini istemiyorsunuz. ssbsetting i acın orda minik bir icon var: "more" orayı tıklayın orada app listesi cıkıyor. hangisini saklamak isterseniz seciyorsunz.

4-heywire: daha once bahsedilmiş ama ne kadar bahseidlsede deger. BELEŞ MESAJ. süpeeerr...

5-skypee yi kullanın bedava telefon görüsmesi yapın. (skype nokialara da yükleniyor )

6-ibooks: bu program appstore da ücretsiz. bu bir kütüphane.. siz hangi kitab okumak isterseniz buraya koyabiliyorsunuz. ibooku indirdikten sonra appstore gibi kitapların oldugu büyük bir store u var apple ın. ama kitapların hepsi ingilizce. türkce olarak sitelerden kitapları inrirebilirsiniz. suan onlarca türkce kitabım var. cok güzel okunabiliyor. kitapları telefona nasıl atılacagınız bilmeyenlere detaylı sekilde daha sonra analtabilirim. cok basit..

7-ing-türkce sözlük mü lazım? bir cok sözlük online calısıyor . ama "slovoED" gercekten cok güzel hazırlanmıs ve sadece ing-türkce degil bircok dil icin ayrı ayrı yükleme yapabilirsiniz. (paralı uygulama olabilir, ben herzaman installoustan yükledigim icin bana hersey beles. appstore da varmı bilmiyorum)

8-nimbuzz: daha onceden kullananlar bilir zaten. face msn skypee... vs programları sizin icin bir araya toplamıslar. nizbuzz actıktan sonra listenizdeki herkezi gorebiliyorsunuz. yani tek tek face e bakayım dur msnde kim varmıs. skype ye giren olmusmu dolanmanıza gerek yok. msn listesi gibi face-msn-skype (ben bu 3ünü kullandıgımdan bunları yazıyorum baska uygulamalarda var) 3ünü tek listede goruyorsunuz . yanlarında face mi msn mi oldugunu anlamnız icin iconları mevcut. bence süper bir uygulama..

9- whatsapp: 0.99 dolar. tek para verdigim uygulama. nokia ve blackberrylere de yüklendigi icin kullanım alanı cok genis. telefon listenizde kimde whatsapp var kendisi gosteriyor zaten. tek tek insanları eklemeye gerek kalmıyor. catır catır mesajlasıyorsunuz (tabi wifi üzerinden) güzel tarafı size biri mesaj attıgında yada foto yolladıgında siz offline olsanız dahi online olur olmaz size ileti geliyor. cok da seri...

10-evernote: awsome note gibi note alma programı. ama güzelligi su: cektiginiz resimleri , ses kaydını yada yazılarınızı kendi serverında tutması.. bedava olarak size belli bir alan veriyor. burada online olarak bilgilerinizi saklayabilirsiniz. telefonunuza birsey olsa dahi bilgileriniz serverda tutuluyor..

11-aklıma gelmişken skyfire artık iphonelarda da kurulabiliyor. yani flash tabanlı videoları artık izleyebilirsiniz. müjde!

12-ve işte süper bomba bir uygulama daha. melodi sorununuz diye bir sey artık olmayacak. müzikleri bilgisayarda kesip bicip formatını degisitirip kaydeip melodi yapanlardan degilsinizdir umarım.. isteginiz müzik-sarkı-melodiyi tek tıkda melodi yapabilirsiniz. sizin icin kesilmiş bicilmiş üstelik. tek gecerim bu programı. adı mı ne ? "unlimtones" bu programla istediginiz meladiyi aratıp 1-2 sn de downalod edersiniz. direk sizin melodilerinizin icine dahil olur zaten. süper bisiy...

13-panoramatic: adı üstünde , panoromatik fotolar icin cok güzel bir uygulama. appstore da ücretli ama installoustan tabiki ücretsiz indirebilirsiniz. yada bi onceki sayfalarda bedava app indirmek icin jb mi yapılır diyen arkadasa hak verip parasını da odeyebilirsiniz..

14-alqibla: namaz kılan birisiyseniz, hem kıbleyi gosteren hemde namaz vakitlerini haber veren bir uygulama. wifiye filan gerek yok. namaz vakitlerini filan dünyadaki hesaplama yapan yerlerden kendi ayarlıyor.

15-abbyy bcr : kartvizitleri telefon rehberinize kaydediyor. hos bir uygulama

16-rotator: ilaç gibi uygulama.. mesela sizde benim gibi fotoyu yan cektiniz. dur bakalım nasıl cıkmıs diyorsunuz. foto yan duruyor. siz telefonu ceviriyorsunuz foto dönüyorsa iste çare. bu uygulama ile yan cekilmiş fotolarınızı düzlestirebiliyorsunuz.

17-bump: adamlar cok iyi düsünmüşler. 2 iphone u birbirine tokuştuyorsunuz, aralarında hemen bluetoth aktif hale geliyor. dur bluetothu acayım seni goreyim vırt zırta gerek yok. telefonları birbirine degdirince bluetooth otomatik aktif hale geliyor :D

18-oplayer: film izlemek icin olmazsa olmaz... alt yazı destegi de var. süper.

19-LED light: benzer uygulamaları var (flashlight gibi) telefonunuzun led ısıgını elfeneri gibi kullanmanıza yarıyor. buna activator programı ile masaustunede kısa yol ekleyin. karanlıkta telefona tek hamlede ısıgı acarsınız. pratik..

20-birkac tanede oyun onereyim (tabi installoustan bedava yüklemeniz gerekecek yoksa paralılar):

dungeon hunter: bayılacaksınız, rpg tarzı en güzel iphone oyunu bence.

solomon's keep: eglenceli. bos kaldıkca oynuyorum :D

high noon: online olarak duello yapıyorsunuz. tabiki iphone ile

defender chronicles: tower defans strateji oyunu..

N.O.V.A: adamlar iphonun tüm özelliklerini konusturmuş. harbi helal olsun. elinizde silah ile ilerlemeli oyunlar var ya bu da onlardan. peki beni etkileyen yanı ne? saga donmek icin gercekten saga , sol icin gercekten sola, yukarı asagı bakmak icinde gercekten yukarı asagı donmeniz gerekiyor. sadece ilerlemek ve ates icin ekrana dokunuyorsunuz. bu oyun ayakta oynanır. süper harbi..

hero of sparta : hos bir oyun. dungeon hunter gibi..

telefonumda yüzlerce app ve 100e yakın oyun var. yoruldum yazmaktan. sonra devam ederiz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.