Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arama engelleme tarzi program var mi itunes araciligiyla alabilecegim ve sms video diger klasörlere şifre koyabileceğim bir program varmi gene itunes araciligiyla satinalabilecegim?
    jailbreak ile iblacklist lockdowm iprotect tarzi programlar kullanmak mümkün ama hep olmayacak zamanlarda jailbreakli iphonelarim kilitlenip çalışmadığı için töbe ettim artık jailbreak yapmıycam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

ücretli mi hocam bunlar

Evet. Hepsi ücretli.
  • çok teşekkürler telefonum elime hala ulaşmadı ama ben appleri indirdim şuanlık sadece free leri indirdim tabi işime yarıycakları telefon gelince paralılara da el atıcam yararlı bi konu olmuş sıkılmıştık artık anten fiyat kontör yiyor konularından iphone nin meyvelerini topluyalım az da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

1- ABBYY BCR : Kamerasini kullanarak kartvizitteki tüm bilgileri rehbere ekleyen harika bir program.

2- Scanner Pro: Dökümanlarınızı anında tarayarak mail atabilir veya çeşitli serverlara upload edebilirsiniz. Harika bir program daha.

3- Sim Manager : iPhone hafızasındaki kontakt listesini Sim kardınıza atmanızı sağlar.

4- Avesome Note : Harika bir ajanda ve yapılacaklar uygulaması. Kesinlikle en iyisi...

5- Microsoft Dynamics CRM 4.0 : Firmalarında Microsoft CRM kullananlar için harika bir program daha...

6- SAPLAPP ERP : Sap'in ERP programını kullanan firmalar için... Diğer firmaların ERP çözümleri de var...

7- Forex : Borsa uygulamalarının kralı. Anlık borsa takibi ve alım satım yapılabilmekte.

Not: iPhone oyuncaktır, iş için kullanılmaz diyenlere kapak olsun...

Çok işe yarar şeyler var

• Merhaba,
    Ben yaptığım aramalar ile gelen aramaların süresini ayıran ve aylık kaydeden bir program arıyorum.
    Malum vodafone 250 dk kampanyası ile aldım ve gelen-giden aramaların aynız yazılması benim işime gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Merhaba,
    Ben yaptığım aramalar ile gelen aramaların süresini ayıran ve aylık kaydeden bir program arıyorum.
    Malum vodafone 250 dk kampanyası ile aldım ve gelen-giden aramaların aynız yazılması benim işime gelmiyor

Böyle bir uygulama var mı bilmiyorum... Ama varsa benimde işimi görecektir.
  • çok yararlı paylaşımlar olmuş. güzel konu
  • atılan msj sayısın kaydeden bi program var mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

atılan msj sayısın kaydeden bi program var mı ki

MobileLog
    Bu programa bakın oldukça kapsamlıdır.
  • mobile log a app de ulaşamadım,nasıl yazılıyor tam?
  • paylaşım yapan herkese çok teşekkür ediyoruz. sotedeki diğer paylaşımcı arkadaşlara ise biz yeni iphone culara verecekleri destek için şimdiden teşekkür ediyoruz :)
  • Mobile log app stire de yok. Jb yapanlar icin :( ben yapmadim jb felan kullanamicam
  • yukardaki programların çoğu bende de var. aşağı yıkarı hepsi olmazsa olmaz lardan.
    bi arkadaş WHATSAPP uygulamasından bahsetmiş. kesinlikle gözünüz kapalı indirin bu app i. 7/24 contact listenizdekilerle bedava msj laşma olanağı sunuyor. anlicaınız blackberry deki bbm in iphone versiyonu.
    oyun app i olarak da kesinlikle "angry birds" ve "islash" uygulamalırını tavsiye ederim. boş zamanlar için birebir bunlar.
  • Arkadaşlar Apple Store ile ilgili bir yerde okumuştum,her güne özel normalde ücretli olan bir uygulamayı o gün ücretsiz olarak indirebiliyormuşuz böyle birşey varmı?
    Birde mesela bazı uygulamalar indirime giriyormuş buda doğrumu?Doğru ise nasıl takip edeceğiz indirimli olanları?Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu
    Arkadaşlar Apple Store ile ilgili bir yerde okumuştum,her güne özel normalde ücretli olan bir uygulamayı o gün ücretsiz olarak indirebiliyormuşuz böyle birşey varmı?
    Birde mesela bazı uygulamalar indirime giriyormuş buda doğrumu?Doğru ise nasıl takip edeceğiz indirimli olanları?Teşekkürler...

Doğru bazı uygulamalar bazen fiyat indiriyor, bazen bedava oluyor. Özellikle Aralık ayinda Amerikalılar'ın şimdi adını hatirlamadigim bir indirim haftası var. O vakit neredeyse bütün uygulamalar yarıdan fazla iniyor. Ben ea games'den çok oyun indirdim o zaman.

Bu indirimleri uygulama takip eden uygulamalardan öğrenebilirsiniz. App advisor gibi seyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinpark
    Kısmet olursa öyle ya da böyle IP4 almayı düşünüyorum. İlk defa Iphone kullancağım için şimdiden sorayım dedim. Bilmiyorum çok mu erken :)
    Ücretli ya da ücretsiz "şunları mutlaka yükle" diyeceğiniz neler var?
    Öyle oyunla falan işim olmaz. Ne bileyim sözlük, navigasyon, foto edit, ses kaydı, internet yazlımları tarzı şeylerden bahsediyorum. Hani İsviçre Çakısı gibi her an her yerde lâzım olabilecek şeyler.
    Bu tür yazılımların bir çok sürüm ve çeşidi olduğunu görüyorum. "Ben şunu yükledim, çok memnunum" diyeceğiniz neler var?
    Hangi yazılımları önerirsiniz?

App box pro uygulaması tam istediğiniz gibi bir isvicre çakısı. Dier arkadaşların önerdiklerinden fener, kur ve ölçü birimleri donusturucu, kalan pil bilgisi, su terazisi, sistem bilgisi, cetvel, vs gibi onlarca alt uygulaması var. Bir iki dolar birseydi fiyatı, kesinlikle deger.
  • Gokyuzune ve yildizlara merakliysaniz baktığınız yöndeki gökyüzü durumu gösteren ve görebildiğiniz yıldızları gezegenleri tanıtan çok iyi uygulamalar var.

Awesome note programını ben de öneririm. Hem yapilacaklar listesi için, hem günlük hem de her türlü not almak için ideal. Resim ve harita da ekleyebiliyorsunuz.

Şifrelerinizi tutmak için kendisi yüksek guvenlikli msecure iyi bir app.

Shazam encore, dinlediğiniz bir müziğin ne olduğunu bulan super bir app. Bir vakitler Turkcell'in "ne bu çalan" Servisi'nin yaptığını yapıyor. O da çok iyiydi bu arada. Hala var mı bilmiyorum.

"Gps motionx" doga yürüyüşleri, bisiklet, hiking, vs için bir rota programı. İzlediğiniz rotanın kaydını tutuyor. Sosyal paylaşım sitelerinden bunları paylasabiliyorsunuz. Ben henüz zar zor bulduğum arkadaşların evlerinin yollarını kaydetmekte kullanıyorum.

Son olarak GoodReader. Çok büyük pdf dosyalarını kolayca acabilen ve iphone'u hard disk olarak kullanmanızı sağlayan bir app. Pdf ile ilgili olarak yapabildiği bir güzel şey, bunları text formatına çevirerek istediğiniz punto buyuklugunde okumanızı saglamasi. Deneyen bilir pdfler normalde iphone'da zor okunuyor. Ama bu app ile çok kitap okudum ben.

Şimdilik bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Mobile log app stire de yok. Jb yapanlar icin :( ben yapmadim jb felan kullanamicam

kardeşim bu jb ne işe yarıyo ? bnm bu yıl ilk iphone deneyimim olucam almadan ayydnltrsanız sevınırım ?
  • @Erasmus78

Ya dostum hakikaten beni yaraladın yahu bu mail ile, SAP üzerinden işleyen bir şirkette çalışıyorum, PP ve MM modüllerini kullanıyorum %90. Bu SAP uygulamasının gerçek olduğunu söyle ne olur hakikaten ağlamak geliyor içimden hayalimin uygulaması. Böylece her dakika direkt kontrol edebilirim işimi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

What's App tam olarak ne işe yarıyor?

whatsapp messengerdır. Blackberry deki bbm gibi yani blackberry messenger gibi ücretsiz mesajlaşmayı sağlıyor. Mesajlaşmak tamamen ücretsiz bir tek bağlantı ücreti var o da aşırı derecede ufak veriler olduğu için çok düşük bir ücret tutar. Bende whatsapp 7/24 açık ve normal mesaj atmıyorum artık bu sayede ok rahat bir uygulama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.