Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unblock me free: çok güzel bir zeka oyunu..
    Panik yok:Maddi hasarlı trafik kazası yapınca(allah göstermesin) yapılması gerekenler..
    Pose sampler: Profesyonel manken fotoları çekmek için güzel bir uygulama..Tabi mankeni siz bulucaksınız..:)
    King çetelesi:King oynayanlar için skor tabelası
    Blindness:Renk körlüğü testi
    My Love: Eşinizin sevgilinizin numarasını kalp şeklinde atıyorsunuz.Kalbe basınca direk o numara çevriliyor.
    Mayhoş:Ekşi sözlük.
    TM zero: Tower defans oyunu..
    Bu programlar app storede mevcut ve ücretsizler..
  • bu konu başlığı süper oldu valla.
    tüm paylaşan arkadaşların eline sağlık... Bookmark listeme eklediğimi söylememe gerek yok...

installaous'tan yükleme yaparken, özellikle büyük boyutlu dosyalarda sorun çıkıyor mu?
    mesela, benim hatırladığım kadarıyla ironman2 300 küsür Mb'lık bir oyun... ben eşimin iphone'una yükledim ama önce bilgisayara indirip ondan sonra itunes ile sync yaparak yükledim... açıkçası installaous'tan bu boyutta birşey yüklemedim...

Bir de, installaous'tan yüklenen programlar, ya da yukarıdaki yöntemle bilgisayardan yüklenen ve jb'li olan programlar, itunes senk. sırasında yedeklemesi alınmıyor değil mi?
    Bu programların da yedeklemesini almak mümkün mü?

mesela, yeni versiyon çıktığında, jb'li kullanan arkadaşlar sanırım önce versiyonun jb'i çıkana kadar bekliyor, ondan sonra üst versiyona geçiyordur... Bu sırada, jb ile yüklenen programlar siliniyor mu? Itunes programlarının yedekleri olduğu için silinse bile senk. sırasında yeniden yükleniyordur sanırım... ama jb'de bu durum böyle değildir herhalde? Eğer siliniyorsa, bütün jb'li programları nasıl yüklüyorsunuz? gördüğüme göre bazı arkadaşların 100+ programı var... JB'li olanların sayısı %50 bile olsa 50+ ediyor... tek tek yüklemek için zor... İnsan hangi programı yüklediğini bile hatırlamayabilir...

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: alpman

bu konu başlığı süper oldu valla.
    tüm paylaşan arkadaşların eline sağlık... Bookmark listeme eklediğimi söylememe gerek yok...

installaous'tan yükleme yaparken, özellikle büyük boyutlu dosyalarda sorun çıkıyor mu?
    mesela, benim hatırladığım kadarıyla ironman2 300 küsür Mb'lık bir oyun... ben eşimin iphone'una yükledim ama önce bilgisayara indirip ondan sonra itunes ile sync yaparak yükledim... açıkçası installaous'tan bu boyutta birşey yüklemedim...

Bir de, installaous'tan yüklenen programlar, ya da yukarıdaki yöntemle bilgisayardan yüklenen ve jb'li olan programlar, itunes senk. sırasında yedeklemesi alınmıyor değil mi?

mesela, yeni versiyon çıktığında, jb'li kullanan arkadaşlar sanırım önce versiyonun jb'i çıkana kadar bekliyor, ondan sonra üst versiyona geçiyordur... Bu sırada, jb ile yüklenen programlar siliniyor mu? Itunes programlarının yedekleri olduğu için silinse bile senk. sırasında yeniden yükleniyordur sanırım... ama jb'de bu durum böyle değildir herhalde? Eğer siliniyorsa, bütün jb'li programları nasıl yüklüyorsunuz? gördüğüme göre bazı arkadaşların 100+ programı var... JB'li olanların sayısı %50 bile olsa 50+ ediyor... tek tek yüklemek için zor... İnsan hangi programı yüklediğini bile hatırlamayabilir...

Teşekkürler,

büyük dosyaların indirilmesinin installousla alakası yok. installous sizi bir dowload sitesine yonlendiriyor. o sitenin hızıyla allakalı download olayı. aksam downloada baslarım sabaha kadar 3-4 applicationı (suan 8-9 application 600-700mb bendeki) indirir. yani sorun yok.

installousla indirilen programların ituneste sorun cıkarmaması icin telefonu baglayıp itunesi acınca cıkan tel resmine sag tıklayıp telefonunuzu itunese sekronize ediyorsunuz. cracklenmis programlar sorun cıkarmıyor. yeni versiyonu cıktıgında hemen installous size haber veriyor. downalod tan sonra kurulumu yaptıgınızda zaten eski versiyon yerini yenisiyle degistiriyor. ayrıca download ettiginiz setup dosyalarıda telefonunuzda duruyor. bunları bilgisyarınızda yedeklemniz mümkün.

ayrıca yüklediginiz her programı 200tane bile olsa biliyorsunuz. ben arastırıp kullanıyorum programları , yoksa binlerce program var , rastgele indirmiyorum. herbirini de biliyorum ne ise ayradıgını. cracklı olanların sayısı %50 %50 degil tahminen %98 jb %2 yasal

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Beyler istediğim birinci program, bluetooth ile mp3 gönderme ?
    Diğeri mesajlar gibi bir uygulama arıyorum, iphone'nun mesajlar bölümü çok zayıf, ne gönderilmişler,ne gelenler belli,hepsi tek pencerede... Alternatif program önerirseniz sevinirim, öncelikli olarak free yoksa paralı istiyorum...

Hadi ya
    Gelen - giden mesajlar farkedilmiyo mu iPhone"da
  • quote:

Orijinalden alıntı: iü

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Beyler istediğim birinci program, bluetooth ile mp3 gönderme ?
    Diğeri mesajlar gibi bir uygulama arıyorum, iphone'nun mesajlar bölümü çok zayıf, ne gönderilmişler,ne gelenler belli,hepsi tek pencerede... Alternatif program önerirseniz sevinirim, öncelikli olarak free yoksa paralı istiyorum...

Hadi ya
    Gelen - giden mesajlar farkedilmiyo mu iPhone"da

farkediliyor ama su sekilde: eski alıstıgımız mantıkta degil. kişilere ayrı ayrı mesaj yeri acıyor. mesela senle yaptıgımız tüm yazısmalar mesajlarda senin ismin altında karsılıklı balonların icinde saat ve tarih ilaveli goruluyor. diger arkadas sırf gien-gelen diger ayırmak istemis sanırım.

ayrıca iphone lara arası bluetooth programlarıyla dosya transferi mümkün ama mp3 denemedim hic, bump yada ismini hatırlamadıgım ibluetooth gibi bir programla bu mümkün ama yinede apple blutooth u sadece kulaklıklar filan kullanmamız icin yaptıgından sorun cıakrabilir...

• Bluetooth için iBlueNova var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
    Bluetooth için iBlueNova var..

4.1 lerde çalışmıyor. 4,1 için ne kullanıyorsunuz Bluetooth için adam gibi çalışan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jajabo -- 3 Aralık 2010; 1:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo
    quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
    Bluetooth için iBlueNova var..

4.1 lerde çalışmıyor. 4,1 için ne kullanıyorsunuz Bluetooth için adam gibi çalışan

4.1 lerde iPhone'lar arası ifile ile mp3, oyun ... kısaca herşeyi atabiliyorsunuz. Tabi jb şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

meraba arkadaslar , herkese cok yardımcı olacagına ianandıgım bazı uygulamaları bende paylasayım dedim:

6-ibooks: bu program appstore da ücretsiz. bu bir kütüphane.. siz hangi kitab okumak isterseniz buraya koyabiliyorsunuz. ibooku indirdikten sonra appstore gibi kitapların oldugu büyük bir store u var apple ın. ama kitapların hepsi ingilizce. türkce olarak sitelerden kitapları inrirebilirsiniz. suan onlarca türkce kitabım var. cok güzel okunabiliyor. kitapları telefona nasıl atılacagınız bilmeyenlere detaylı sekilde daha sonra analtabilirim. cok basit..

telefonumda yüzlerce app ve 100e yakın oyun var. yoruldum yazmaktan. sonra devam ederiz.

Arkadaşım bu kitapları telefona nasıl atacağız? Bu arada benim telefonum jb siz. inşallah jb falan gerekmiyodur. Şu cihazda bi barnaamla sayfa çevirmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: powerm

quote:

meraba arkadaslar , herkese cok yardımcı olacagına ianandıgım bazı uygulamaları bende paylasayım dedim:

6-ibooks: bu program appstore da ücretsiz. bu bir kütüphane.. siz hangi kitab okumak isterseniz buraya koyabiliyorsunuz. ibooku indirdikten sonra appstore gibi kitapların oldugu büyük bir store u var apple ın. ama kitapların hepsi ingilizce. türkce olarak sitelerden kitapları inrirebilirsiniz. suan onlarca türkce kitabım var. cok güzel okunabiliyor. kitapları telefona nasıl atılacagınız bilmeyenlere detaylı sekilde daha sonra analtabilirim. cok basit..

telefonumda yüzlerce app ve 100e yakın oyun var. yoruldum yazmaktan. sonra devam ederiz.

Arkadaşım bu kitapları telefona nasıl atacağız? Bu arada benim telefonum jb siz. inşallah jb falan gerekmiyodur. Şu cihazda bi barnaamla sayfa çevirmek istiyorum

Türkce kitapları nerden indirdiniz nasıl yükleniyor kitaplığa ?

• 1-private area: şifreyle giriş yapılan gizli belgelerinizi,dosyalarınızı depolayan ve sizden gizli girmek isteyen kişilerin resmini çekip gösteren süper özelliğiyle(yalnızca ip4 lerde çalışır).gerçekten harika bir uygulamadır.

2-TV rehberi:
    o gün tv de ne olduğunu gösteren programdır.kategorilerede ayrılmıştır.

3-360 panaroma:panaromik fotoğraf çekmenizi sağlayan app.

ve diğerleri klasik :: facebook,twitter,skype,thy,nettv,tomtom,igo,ntv,ihürriyet,msn,google earth vb
  • Sn druen,

jb'li programların itunes ile senkr. olduğunu bilmiyordum... Teşekkürler.
    programları araştırmak için kullandığınız bir site var mı yoksa itunes app.store'dan mı faydalanıyorsunuz? Ya da genel internet taraması mı?
    Teşekkürler.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpman

bu konu başlığı süper oldu valla.

Teşekkürler,

büyük dosyaların indirilmesinin installousla alakası yok. installous sizi bir dowload sitesine yonlendiriyor. o sitenin hızıyla allakalı download olayı. aksam downloada baslarım sabaha kadar 3-4 applicationı (suan 8-9 application 600-700mb bendeki) indirir. yani sorun yok.

installousla indirilen programların ituneste sorun cıkarmaması icin telefonu baglayıp itunesi acınca cıkan tel resmine sag tıklayıp telefonunuzu itunese sekronize ediyorsunuz. cracklenmis programlar sorun cıkarmıyor. yeni versiyonu cıktıgında hemen installous size haber veriyor. downalod tan sonra kurulumu yaptıgınızda zaten eski versiyon yerini yenisiyle degistiriyor. ayrıca download ettiginiz setup dosyalarıda telefonunuzda duruyor. bunları bilgisyarınızda yedeklemniz mümkün.

ayrıca yüklediginiz her programı 200tane bile olsa biliyorsunuz. ben arastırıp kullanıyorum programları , yoksa binlerce program var , rastgele indirmiyorum. herbirini de biliyorum ne ise ayradıgını. cracklı olanların sayısı %50 %50 degil tahminen %98 jb %2 yasal

• konu güncel kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905
    konu güncel kalsın

Zahmet etmeseydiniz.
  • arkadaşlar programlar ve oyunlar için aşğıdaki forumu da ziyaret edebilirsiniz pek çok bilgi mevcuttur

http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905
    konu güncel kalsın

Zahmet etmeseydiniz.

eyvallah hocam
  • quote:

1- installous: bircok kişi bilgisayarıa download ettiklten sonra programı telefona yukledigini okuyorum.hic gerek yok. evde wifi varsa jb'li telefonunuz ile "installous" programı ile istediginiz programı oradan secip yüklersiniz. googledan aratmalara filan gerek yok. appstore gibi aynı. programlar katagorilere ayrılmıs. ama hepsi bedava. ben appstoredan programları seciyorum installoustan yüklüyorum. yüzlerce program var telefonumda. burda dikkat edilmesi gerek şu: installous cydia dan yükleniyor. cydia dan arattıgınızda bircok instaoolus cıkar karsınıza. installous2.5 yada installous 3 verisyonu idi yanlıs hatırlamıyorsam. onu yükleyin. iconu yesil olmalı. farklı installouslar var. mor iconlular ise yaramaz. yesil ikonlu olanı yükleyin appstoredaki herseyi catırcatır indirin kullanın.

2- activator: bu program sbsetting yüklendiginde otomatikman yuklenir ama siz manuel olarak da cydia dan indirebilirsiniz. peki ne ise yarıyor? su sekilde izah edeyim. ben fotolarıma bakmak icin ekranı 2 parmak ile cimcikliyorum(hani zoom yaparken 2 parmagınız ile yaptıgınız hareket varya , o işte), kamera icin tersi hareket yapıyorum. mesajlara ulasmak icin telefonu sallıyorum, rehber icin telefonun ustune parmagımı dokunduruyorum, alarmı kurmak icin ustteki saate dokunuyorum... yani iconlarla filan ugrasmaya gerek kalmıyor. direk ana ekranda yapacagınız hareketlere komutlar ekliyor. cok kullanıslı bir program. cok da basit. iphoneuma bakanlara hava atarken ayrı bir havasıda oluyor.

3-birkac program indirdiniz ama gorunmesini istemiyorsunuz. mesela anneniz babanız yada telefonu kullanan bazı kişilerin gormesini istemiyorsunuz. ssbsetting i acın orda minik bir icon var: "more" orayı tıklayın orada app listesi cıkıyor. hangisini saklamak isterseniz seciyorsunz.

4-heywire: daha once bahsedilmiş ama ne kadar bahseidlsede deger. BELEŞ MESAJ. süpeeerr...

5-skypee yi kullanın bedava telefon görüsmesi yapın. (skype nokialara da yükleniyor )

7-ing-türkce sözlük mü lazım? bir cok sözlük online calısıyor . ama "slovoED" gercekten cok güzel hazırlanmıs ve sadece ing-türkce degil bircok dil icin ayrı ayrı yükleme yapabilirsiniz. (paralı uygulama olabilir, ben herzaman installoustan yükledigim icin bana hersey beles. appstore da varmı bilmiyorum)

8-nimbuzz: daha onceden kullananlar bilir zaten. face msn skypee... vs programları sizin icin bir araya toplamıslar. nizbuzz actıktan sonra listenizdeki herkezi gorebiliyorsunuz. yani tek tek face e bakayım dur msnde kim varmıs. skype ye giren olmusmu dolanmanıza gerek yok. msn listesi gibi face-msn-skype (ben bu 3ünü kullandıgımdan bunları yazıyorum baska uygulamalarda var) 3ünü tek listede goruyorsunuz . yanlarında face mi msn mi oldugunu anlamnız icin iconları mevcut. bence süper bir uygulama..

9- whatsapp: 0.99 dolar. tek para verdigim uygulama. nokia ve blackberrylere de yüklendigi icin kullanım alanı cok genis. telefon listenizde kimde whatsapp var kendisi gosteriyor zaten. tek tek insanları eklemeye gerek kalmıyor. catır catır mesajlasıyorsunuz (tabi wifi üzerinden) güzel tarafı size biri mesaj attıgında yada foto yolladıgında siz offline olsanız dahi online olur olmaz size ileti geliyor. cok da seri...

10-evernote: awsome note gibi note alma programı. ama güzelligi su: cektiginiz resimleri , ses kaydını yada yazılarınızı kendi serverında tutması.. bedava olarak size belli bir alan veriyor. burada online olarak bilgilerinizi saklayabilirsiniz. telefonunuza birsey olsa dahi bilgileriniz serverda tutuluyor..

11-aklıma gelmişken skyfire artık iphonelarda da kurulabiliyor. yani flash tabanlı videoları artık izleyebilirsiniz. müjde!

12-ve işte süper bomba bir uygulama daha. melodi sorununuz diye bir sey artık olmayacak. müzikleri bilgisayarda kesip bicip formatını degisitirip kaydeip melodi yapanlardan degilsinizdir umarım.. isteginiz müzik-sarkı-melodiyi tek tıkda melodi yapabilirsiniz. sizin icin kesilmiş bicilmiş üstelik. tek gecerim bu programı. adı mı ne ? "unlimtones" bu programla istediginiz meladiyi aratıp 1-2 sn de downalod edersiniz. direk sizin melodilerinizin icine dahil olur zaten. süper bisiy...

13-panoramatic: adı üstünde , panoromatik fotolar icin cok güzel bir uygulama. appstore da ücretli ama installoustan tabiki ücretsiz indirebilirsiniz. yada bi onceki sayfalarda bedava app indirmek icin jb mi yapılır diyen arkadasa hak verip parasını da odeyebilirsiniz..

14-alqibla: namaz kılan birisiyseniz, hem kıbleyi gosteren hemde namaz vakitlerini haber veren bir uygulama. wifiye filan gerek yok. namaz vakitlerini filan dünyadaki hesaplama yapan yerlerden kendi ayarlıyor.

15-abbyy bcr : kartvizitleri telefon rehberinize kaydediyor. hos bir uygulama

16-rotator: ilaç gibi uygulama.. mesela sizde benim gibi fotoyu yan cektiniz. dur bakalım nasıl cıkmıs diyorsunuz. foto yan duruyor. siz telefonu ceviriyorsunuz foto dönüyorsa iste çare. bu uygulama ile yan cekilmiş fotolarınızı düzlestirebiliyorsunuz.

17-bump: adamlar cok iyi düsünmüşler. 2 iphone u birbirine tokuştuyorsunuz, aralarında hemen bluetoth aktif hale geliyor. dur bluetothu acayım seni goreyim vırt zırta gerek yok. telefonları birbirine degdirince bluetooth otomatik aktif hale geliyor :D

18-oplayer: film izlemek icin olmazsa olmaz... alt yazı destegi de var. süper.

19-LED light: benzer uygulamaları var (flashlight gibi) telefonunuzun led ısıgını elfeneri gibi kullanmanıza yarıyor. buna activator programı ile masaustunede kısa yol ekleyin. karanlıkta telefona tek hamlede ısıgı acarsınız. pratik..

20-birkac tanede oyun onereyim (tabi installoustan bedava yüklemeniz gerekecek yoksa paralılar):

dungeon hunter: bayılacaksınız, rpg tarzı en güzel iphone oyunu bence.

solomon's keep: eglenceli. bos kaldıkca oynuyorum :D

high noon: online olarak duello yapıyorsunuz. tabiki iphone ile

defender chronicles: tower defans strateji oyunu..

N.O.V.A: adamlar iphonun tüm özelliklerini konusturmuş. harbi helal olsun. elinizde silah ile ilerlemeli oyunlar var ya bu da onlardan. peki beni etkileyen yanı ne? saga donmek icin gercekten saga , sol icin gercekten sola, yukarı asagı bakmak icinde gercekten yukarı asagı donmeniz gerekiyor. sadece ilerlemek ve ates icin ekrana dokunuyorsunuz. bu oyun ayakta oynanır. süper harbi..

hero of sparta : hos bir oyun. dungeon hunter gibi..

hocam eline sağlık ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim,,,

bir de sorum olacak apptracker.org ve installous programlarını kullannıyorum bazı arkadaşlar sbsetting gibi programları cydia ile mi indiriyorsunuz? cevabınız evetse kaynakları ve sbsettingi nasıl bulacağımı söyleyebilir misiniz, şimdiden çok teşekkür ederim,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk
    jb yapılmış telefonlar için en güzel program bence SBsetting'tir..

Sbsettin ile tek tuşlqa 3g,wifi ve bluetoothu açabiliyorsunuz..

cydia ya girdikten sonra search kısmında sbsetting diye aratıyorsunuz ve install yaptıktan sonra ana ekranda iken saatin üzerinde parmağını kaydırınca menüsü açılıyor...

Acaba bu isleri jb'siz telefonlarda yapabilen bir prog var mi ?
  • Appstore da ucretsiz inception filminin appi var ama nasil calistigini anlayamadim kullanan var mi?
  • arkadaşlar benim tel jailbreakli falan değil ,

Appstore da bulduğum bütün programları rahatça indirebilirim değil mi ?

yukarıda bazı arkadaşlar jailbreakli telefonlar için biçilmiş kaftan falan diyor , tam anlıyamadım ayrımını , sonuçta appstore görebiliyorsak ve indirebiliyorsak yasak birşey değildir değil mi ?

Mesela unlimtones programı gibi ?

Ufak bir cevap verirseniz çok sevinirm , Cahil demeyin 2 gündür iphone aldım ve ilk iphone tecrübem yavaş yavaş öğreniyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.