Şimdi Ara

iphone 4 ?,HTC Desire HD?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

iphone 4 ?,HTC Desire HD?

(En Son Oy Tarihi: 23.5.2011)
Giriş

• Samsung Galaxy S II.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradlef -- 13 Mayıs 2011; 22:06:25 >
  • iPhone 4. Galaxy, Desire falan hikaye.
  • HTC Sensation.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

iPhone 4. Galaxy, Desire falan hikaye.

Kesinikle.
  • iphone. Çünkü stabil.
  • Samsun galaxyS 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip4 alıp herşeyiyle kısıtlanmış bir tel alırsın.ben desire hd kullanıyorum android özgürlüğü ve linuxun özgürlüğünü hiçbirşeye değişmem.ayrıca htc sense mükemmel bir yazılım.
  • 6 haziranda iPhone 5 geliyor. iPhone 6 gelene kadar en iyisi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runescapez

Samsung Galaxy S II.

• Sana şöyle söyleyeyim.

Telefonu eline aldın, menüye girdin, oyun açtın, oynadın, kapattın, masaya koydun. Eğer bunları yapmak sana yetiyor ise iPhone al, DHD alıp telefonu mundar etmene gerek yok.
  • GALAXY S 2 DENMESİN DE ARTIK İNSAN EVLADI GİBİ BİLGİ EDİNELİM. AYNI FİYATTA MI OLACAK GALAXY S 2 DESIRE HD İLE!
  • I4 ve samsung kullanan (galaxy s2 olmasa da gene alengirli dokunmatiklilerinden) arkadaşlarım var ben de blackberry 9000 kullanıyorum ve 3 senelik telefonum o her iki telefona da stabil olma açısından 1000 basar

Ve komşum HTC Desire HD kullanıyor, telefona bittim, telefonumu değiştirirsem kesinlikle o makinadan alırım. I4 her uygulama paralı herşey paraya bakıyor, sadece IPhone o kadar.

Samsung belki listeye alınabilir ama IPhone apaçi çoluk çocuk ve tikky telefonu. HTC ve Samsung kesinlikle daha iyi

Sundukların arasında kesinlikle HTC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 13 Mayıs 2011; 22:30:08 >

• Şuan hem android hemde ios'lu cihaz kullanıyorum,android olan exper easypad tablet bilgisayarı digeri ise ipad 1,androidli cihaz bana daha karışık geliyor,bunun nedenide şu bi app(uygulama) yükledim diyelim,silmek için sadece simgeyi silmem yetmiyor,illaki gidip uygulamalardan silmem gerekli yermi kalmadı hop uygulamaları bul taşı sd karta,bazı eksiklikler ve stabilite sorunlarıda mevcut ha bunlar donanımdanmı tabikide degil sonuçta tegra 2 işlemcili bir alet,sorun şu androidin iyi optimize edilmemiş olması android cihazların tümünde hep aynı şey vardır,cihazın donanımını limitine kadar kullanamaz illaki güçlü olması lazım öte yandan ipadde bu durum yok,simgeye basılı tut X bas silsin bitti gitti,uygulamaları daha güzel,daha çok vede daha kaliteli,ios farklı bir sistem daha hızlı daha sorunsuz vede daha kolay öte yandanda arkasında desteğide var hala iphone 3gs'e apple versiyon destegi sunuyor,hala en hızlı en stabil olması için uğraşıyor,yani belirli bir kalite statüsünü yakalanmış,sonuçta burdan sana yok onu al bunu al demiyorum bunu ancak kendin deneyerek karşılaştırarak ögrenebilirsin mesela best buy media mark vb teknoloji magazalarında gidip bir incele,elinde kurcala en yatkın en güzel gelen hangisiyse zaten onu alırsın,ister htc olsun ister,samsung olsun farketmez detayları zaten bahsettim,gerisi sana kalmış.

• Bence iPhone 4 çünkü; uygulama desteği en büyük artısı; Android için a kadar uygulama olsa bunların hepsi Desire HD ile uyumlu olamayacak bile ki o a sayısı AppStore'deki sayıdan az. Kasa kalitesi, kamera kalitesi, ekran kalitesi gibi özelliklerde ise gene iPhone 4 önde, dışa verilen seste zayıf kalır belki haricinde her türlü iPhone 4 Desire HD'den öndedir.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.