Şimdi Ara

iphone 4 den samsung galaxy s2 gecsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ciddi ciddi dusunuyorum cunku siz cok övüyorsunuz galaxy s2 yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 14 Aralık 2011; 10:35:36 >

• bence pişman olmazsın
  • kesinlikle pişman olmayacaksın, s2 kullanıyorum çok memnumum.
  • Pişman olmayacaksın ama Apple farkını arayabilirsin.Ben Android kullanıcısıyım.Marketlerde v.s görüyorum Apple ürünlerini.İçim gidiyo valla .IOS gerçekten çok farklı ve iyi
  • ıphoneden s2 ye gectım

cok memnun um........
  • Geç kardeşim geç..galaxy s ve ip4 kullanıyorum bazı oyunlar haricinde ios un hicbir üstünlüğü yok aksine android in çok gerisinde..
  • Eğer ios ta vazgeçemediğin ve androidde olmayan uygulamalar çoksa sadece onları ararsın ama sgs2 ile internetten yapamayacağın iş yok zaten uygulamaya gerek yok. Onun dışındaki konularda sgs2 zaten üstün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer rom yükleme işine girmezsen hiçbir sıkıntı yok rom yüklemede de sıkıntı yokda benim gibi meraklılar telefonu kullanamadan 2 günde bir rom yükleyince backup - recovery ile uğraşıyorsunuz sürekli :D Bence gayet iyi bir telefon sıkıldın rom yükle launcher yükle vs. istediğin gibi kullan.
  • millitte para var arkadaş ^^ galaxy s taksidi ödüyorum daha ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

millitte para var arkadaş ^^ galaxy s taksidi ödüyorum daha ben

hocam bende ip4 un taksitlerini ödüyom varlıktan değil yani
  • Geçince daha önce niye geçmedim diye üzüleceksin
  • bnde ip 4 den s2 ye gectım android gayet cok oyun oynuyorsan ıos ta daha kalıtelı oyunlar var ama gerı kalan hıc bırseyde android geri degıl hatta cok daha artıları var dıyebılırım bikere kasıntı degıl ios gibi.Sınır yok gıbı pc gıbı ne bulursan yuklersın hatta markete gırmeden internet tarayıcısından ındırebılırsın ares gıbı programlardan cok hızlı bır sekılde muzık ındırebılırısn ındırdıgın muzık dırek müzikler klasorune atar istersen bluetooth dan paylas ıstersen zil sesı yap flash videoları anında ac hıc kasılma olmadan tabı masaüstünü istedıgın kadar kısısellestır saat havadurumu anlık haber face book kafana gore yanı .. bu saydıklarımın hepsı gayet stabıl ve android markette var yuklemen 2 dakkanı almaz Gercı nexus prime e gectım s2 yı satıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 15 Aralık 2011; 14:29:07 >
  • önerileriniz için hepinize teşekküederim
  • Bende daha once iphone 4 kullaniyodumm...tlf satali baya olmustu sonra sgs2 aldim ..inan kardesm iphonedan ustun bi tlf eline alip tlfnicine girdin zaman anlicksin naisl bi tlf oldunu...isinw yaricak cok sey var androir markette ios aratmick rahat olabik
    lirsin... kisaca sole dimm..suan sgs2 ile yaziyorum.....int dolasmak cok cok iyi flashlari takir takir aciyor.ornk verm bazi yabnci dizileri sgs2 ile izliyorum netten...tlf kamerasi cidden cok iyi 1080p ve 30 fps video cekiyor daha nolsun.ve 8mg pik
    kamera ornk cektm bi foto eklicm sonra nekadr kaliteli oldunu anlicaksi...ee sonra tlf tak pcye indirmis oldugun film muzik resim ne varsa yap klasor at tlf...iphone da bole bise varmi i tunes ile ugras dur...baska saymakla bitmz kardesim...tlf hafif iphone dan saglam...1 tl bozuk para ile ekrana hizli vurdm hic bise olmdi
    ...iphone vur cam toz olur...nese kisa dedim uzadi bk gor daha saymdiklarimi dusun gerklo fotomu da koycam...nese tavsiye ettim...hayirli olsunnnn:-)

• kendi pant. çektim.. çözünürlük 3264-2448 den 800-600 çevieip buraya yukledim...

bu resimide cafede çektim.

birde Flash ile çektim...

umarım yardımcı olmusumdur...:)

• Yazin Iphone 4 kullaniyordum.Sonra Samsung Galaxy s2 aldim.Pisman degilim.Iyi ki almisim.Ne mutlu bana. :)
  • kanıma girmeyin alıcam bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: @vonalı

kanıma girmeyin alıcam bak

bende her ikiside var.....iphone 4s kesinlikle kullanım (program çeşitliliği vce kalitesi) ve ekran dokunmatiğinin fonksiyonelliği olarak açık ara daha iyi

aklın çok kaldıysa benim gibi sII de al....değişimli kullanırsın :))) ..... ama tatmin ve kalite hissi kesinlikle iphone da daha yüksek.... yaşayınca anlarsın....

alacaksan da sII hd lte al... değsin bari.... ya da bendeki sII yi satıyım sana ben sII hd lte alayım :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Aralık 2011; 17:40:22 >

• hayatının en doğru kararını verirsin bende i 4 ten geçtim
  • sonunda bugun gectim bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.